Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonanza

dr Wasyłyszyn Warszawa - dermatolog

Polecane posty

Gość No cóz
Widocznie wydawałas nie na te leki,a ja zamierzam zastosowac prawidłowa i zdrowa kuracje,chemia tylko zatoksycznia ,a i tak toksyn mamy wszedzie tyle że masakra:(

Gość bonanza
to pomozcie mi wybrac najlepsza metode leczenia zasyfialej mordy bo juz nie mam sily

Gość help me please

Gość bonanza
nikt nie byl...

Gość No cóz
a gdzie miał byc????hmmmmm

Gość bonanza
no u tego dermatologa na wizycie

Gość No cóz
no cos Ty za 100????bezsensu

Gość bonanza
ja juz nie mam wyjscia wygladam jak zmora a mam 25 lat, od 10 lat stosuje rozne specyfiki, to ostatnia deska ratunku dla mnie

Gość No cóz
jaka tam deska ratunu,myslisz że on cos ciekawego wymysli????stosuj zapper i koci pazur to Ci szybciej przejdzie:)

Gość bonanza
co? a co to jest

Gość No cóz
no jak to co to jest???zapper niszczy drobnoustroje w organizmie wiec likwiduje zakarzenia skórne równiez,a koci pazur wspomaga i odtruwa organizm:)

Gość Pigulara
Hej Mam często okazje realizować recepty od dr T. Wasyłyszyna. Jedno moge powiedzieć, jest to lekarz, który napewno w pierwszym rzucie nie przypisuje drogich i mega silnych środków. Sporo leczy lekami recepturowymi. Pacjenci zazwyczaj go sobie chwalą, w środowisku kosmetyczno-dermatologicznym podobno opinie są podzielone. Napewno jest wymagający szczególnie dla pacjentek tzn. zabrania robienia makijażu na czas terapii jeśli chce się uzyskać widoczne efekty leczenia... Ile za wizytę bieże to nie wiem. Napewno nalezy do zakręconych ludzi, ale raczej miłych :)

Gość bonanza
co wam powiem to powiem, ale mi pomaga!

Ja tez ostatnio byłam u niego i wykupiłam specyfiki które mi przepisał, dopiero stosuję 3 dzień. Tylko zaczęła mi się strasznie skóra podrażniać i piec, czy tez macie takie objawy? Niepokoi mnie to, że muszę myć buzię 2 razy na dzień mydłem i nie mogę stosować żadnego kremu nawilżającego. Macie coś podobnego? Aha i dla zainteresowanych wiyta kosztuje 110 zł.

Gość natkx
Byłam u tego Pana. Mam cere bardzo zanieczyszczoną, pozatykane pory wągrami, dlatego moja twarz pokryta jest czarnymi kropkami:( Oczyszczanie u kosnetyczki i najrozniejsze srodki do twarzy, nawet te z lepszej połki, nie pomogły. Ten dermatolog przepisał mi leki robione ( na moje oko łagodne, dlatego mam watpliwosci, czy podziałaja), zabronił uzywania fluidu, mydła Dove i kremów nawilzajacych (ewentulanie zwykły NIVEA). Zalecił mycie twarzy zwykłym mydłem np palmolive . Za wizyte wział 110 zl. Zobaczymy, czy pomoże. Czy jest tu jeszcze ktos, kto własnie leczy sie u tego Pana?

Gość muchaosia
ja lecze sie od maja, najpierw mialam paste z antybioitykiem i plyn w sumie za 10 zl (robione). skora sie zluszcza jak po mikrodermabrazji z tym ze wielokrotnie, super to dziala ale komfortowo nie jest, albo sciagnieta skora albo luski ale coraz mniejsze pory, zero blyszczenia, zero wypryskow. przekonalam sie jak strasznie trudno nabyc mydlo glicerynowe ale sie udalo w koncu w the body shop. krem nivea stasznie mi nie sluzy, wypryski sie pojawily, stosuje wiec w razie koniecznosci bionawilzajacy citrobiotic (bardzo polecam tym, ktore nie toleruja nivea jak ja) i jest super. pzrestalam uzywac podkladu, na poczatku mialam wielki stres z tego powodu a teraz jest super, juz nawet nie musze i nie chce. zaczelam niedawno nastepny etap leczenia czyli plyn i atrederm (retinoid) i luszcze sie juz starsznie, czyli ponowna wielokrotna mikrodermabrazja :) ktorej wcale nie polecam tak przy okazji. jest wielka poprawa.

Gość kasia987
Ja wlasnie zaczelam leczenie u dr Wasylyszyna tydzien temu wiec ciezko mowic o efektach, na razie skora bardzo ise wysusza. Stosuje plyn po umyciu i paste z antybiotykiem. Na twarzy mam sporo przebarwien pozstalych po wyciskaniu, zastanawiam sie jak doktor sobie poradzi z przebarwieniami. Czy macie moze jakies doswiadczneia w tym zakresie??

Perla & reszta - doktor to SUPER czlowiek, nie nastawiony na KASĘ, naprawde nieraz i nie dwa mialam na to dowody, milysympatycny, ale TO CHYBA NAJWAZNIEJSZE pomaga. Tak, skora musi przejsc swoje zanim bedzie sie polepszac. Piekla czerwonai luszczyla sie, ale dr. mnie uprzedzil - moze cos Ci umknelo. Treaz lecze sie 3-ci miesiac, kiedys juz leczylam sie rok i naprawde swietne rezultaty ALE zaszlam w ciaze i 2 lata pozniej zaczynam od nowa, bo niestety po ciazy znow sie zaczelo (byc moze stresy bo hormony tez ale one powinny sie juz unormowac) Duza poprawaskory po okolo 2 miesiacach. Dr czesto przepisuje leki refundowane wiec wizyta owszem 140zł (0becnie) ale z kolei leki 15zł. A to wazne. Wczesniej placilam za doktorkę ok 100zl a leki ok 80 !!!! Wiec nie mozna sie sugerowac wylacznie cena za wizyte. Poza tym cos za cos, ja przynajmniej teraz dobrze wygladam, inni dermatolodzy nie umieli mi pomoc, u innej pani poprawa nastapila po pol roku i to wciaz srednia.

Kasiu masz to samo co ja. Sama zobaczysz ze Ci pomoze. I fakt, skora bedzie sie suszyc dosc dlugo, NA MAKSA suszyc, to chyba proces regulowania sebum (zbyt lepkie lub zbytrzadkie powoduje zle funkcjowanie i wypryski, musi byc ''akurat''). Jednak skora mocno siepoprawi. Z przebarwieniami najgorzej najdluzej i najtrudniej, nie mozesz wyciskac pryszczy ktore pojawily sie na buzi 15 sekund temu, niestety tez mnie raczki swierzbią ale poprostu trzeba zaczekac, az zmiana faktycznie bedzie ''do ruszenia" i to z wielka delikatnoscia i na czysto.

Gość rocse
Witam, zacząłem kuracje Pana doktora w pażdzierniku standardowymi lekami robionymi, ktore przepisuje wszystkim. Już po miesiącu, przy drugiej wizycie przepisal mi Atrderm ( z tego co przeczytalem to przepisuje ten lek po dluższym okresie kuracji). Skora rzeczywiście schodzi i jest wysuszona, ale to jest mały problem. Problemem w moim przypadku jest powrot wyprysków na plecach i twarzy oraz w nowych dziwnych miejscach. Jest chyba gorzej niz było przed rozpoczeciem kuracji...Czy ktoś miał podobny problem? Czy smarować dalej?..

Gość Dees
Hej, na pocztątku stycznia idę już na trzecią z kolei wizytę... Narazie stosuję płyn Atredemrm co drugi dzien, i ten plyn na bazie spirytusu - codziennie. Wczesniej mialam plyn do stosowania z maścią. Efekty widać, również jest się do czego przyczepic, mam podrażnioną twarz, skóra mi się łuszczy.. Wyglądam jakby ciągle mi było gorąco - po prostu mam buraka... Płyny stosuję tylko do granicy szyi - widać ją jak podniose brodę, koleżanka z pracy myślała że to efekkt źle rozsmarowanego fluidu :P (no ok ok, ale to miałabym codziennie źle rozsmarowany? :) uświadomiłam ją i już na mnie tak nie patrzy hehe). Doktor zakazał mi używać fluidów, różnorakich płynów do mycia czy kremów. Zwykłe mydło w kostce (nie szare) i ewentualnie krem Nivea na policzki oraz puder w kamieniu. Czasami mi jest przykro :( Nie mogę nawet się przypudrować bo jest jeszcze gorzej - uwidacznia mi sie mozaika na twarzy. Nie wiem co robić... Ehh... Ale skoro już tyle przetrwałam... Lekarz powiedział ze 5 spotkań i daje mi słowo że się tego pozbędę :) Jestem dobrej myśli.

Hej, na pocztątku stycznia idę już na trzecią z kolei wizytę... Narazie stosuję płyn Atredemrm co drugi dzien, i ten plyn na bazie spirytusu - codziennie. Wczesniej mialam plyn do stosowania z maścią. Efekty widać, również jest się do czego przyczepic, mam podrażnioną twarz, skóra mi się łuszczy.. Wyglądam jakby ciągle mi było gorąco - po prostu mam buraka... Płyny stosuję tylko do granicy szyi - widać ją jak podniose brodę, koleżanka z pracy myślała że to efekkt źle rozsmarowanego fluidu :P (no ok ok, ale to miałabym codziennie źle rozsmarowany? :) uświadomiłam ją i już na mnie tak nie patrzy hehe).

Hej, na pocztątku stycznia idę już na trzecią z kolei wizytę... Narazie stosuję płyn Atredemrm co drugi dzien, i ten plyn na bazie spirytusu - codziennie. Wczesniej mialam plyn do stosowania z maścią. Efekty widać, również jest się do czego przyczepic, mam podrażnioną twarz, skóra mi się łuszczy.. Wyglądam jakby ciągle mi było gorąco - po prostu mam buraka... Płyny stosuję tylko do granicy szyi - widać ją jak podniose brodę, koleżanka z pracy myślała że to efekkt źle rozsmarowanego fluidu :P (no ok ok, ale to miałabym codziennie źle rozsmarowany? :) uświadomiłam ją i już na mnie tak nie patrzy hehe). Doktor zakazał mi używać fluidów, różnorakich płynów do mycia czy kremów. Zwykłe mydło w kostce (nie szare) i ewentualnie krem Nivea na policzki oraz puder w kamieniu. Czasami mi jest przykro :( Nie mogę nawet się przypudrować bo jest jeszcze gorzej - uwidacznia mi sie mozaika na twarzy. Nie wiem co robić... Ehh... Ale skoro już tyle przetrwałam... Lekarz powiedział ze 5 spotkań i daje mi słowo że się tego pozbędę :) Jestem dobrej myśli. Czy ktoś z Was przechodzi/przeszedł kurację? Jakie są objwy? Jakie efekty?

Szczerze polecam pana Tomasza. Bardzo miły czlowiek a co najwazniejsze jedyny dermatolog, ktory mi pomogl. Tylko trzeba przygotować się na to, że nie będzie łatwo. Przez stosowanie tych spirytusowych płynów skóra schodzi po prostu płatami, niesamowicie się łuszczy i często piecze, jest niebywale wrażliwa. Myślę jednak że warto troszkę pocierpiec by w koncu miec śliczna buźkę. Jeśli chodzi o makijaż też można sobie jakoś radzić. Niedozwolone jest stosowanie fluidów dlatego tez uzywam podkładu w pudrze firmy MAC. Jest naprawdę dobry, tylko że starcza na krótko i jest dość drogi (ok.120zł)

Gość yamejka
a ja znam doktora od kilku lat , jak na razie tylko on mi pomaga nawet w sytuacjach alergicznych. Żaden alergolog nie potrafił mi pomóc tylko zbywali Zyrtekiem, a Pan doktor zaradził temu od razu. Buźkę tez doprowadzałam do "ideału" u niego , ostsnio wygoniłam wręcz tam siostr bo się bujała cały rok z czymś na stopie, mnóstwo kasy na maście i leki wydawała i nic, a Dr Wasyłyszyn od razu stwierdził jak leczyć , powiedział co to jest i obiecał za 2 m-ce poprawę, więc zobaczymy ale nauczona doświadczeniem ręczę za to :D . Po latach znowu się wybieram z problemem właściwie laryngolo-alergologicznym, ale cóż , każdy lekarz "fachowiec" od 4 lat odsyła mnie do domu z niczym i własnie mnie olśniło że nie tu szukałam pomocy. Polecam w 100% , a na efekty nie czeka się długo ( w por do typowych metod leczenia - tutaj zalecenia są indywidualne , dopasowane a nie typowa masówka np Zyrtec na wszystko)

Gość gość
teraz bierze 180 zł