Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iza---

Od kiedy zacząć ćwiczyć po cc i od kiedy dieta?

Polecane posty

Brzuch mi brzydko wystaje.Wiem, ze to dopiero raptem tydzien,ale zastanawiam sie kiedy zacznie sie zmieniejszać....Od kiedy zacz ąć ćwiczy ć?Od kiedy dieta?co radzicie?

zalezy co rozumiesz pod pojeciem cwiczyc. teraz to mozesz delikatnie rotowac nogi w lozku, napinac delikatnie miesnie brzuha lezac i nie robic za bardzo niczego ze \"standardowo\" rozumianych cwiczen. tak naprawde cwiczyc mozesz dopiero pewnie miesiac po .. a co do diety to poczekaj,bedziesz regularni ekarmic to zjedziesz

podnosze ;-) ... poniewaz tez jestem po cc i tez nie wiem kiedy mozna zacząć ćwiczyc

ja nie uwazam ze nie wolno wogole cwiczyc, trzeba poprostu robic to bardzo delikatnie, nie forsowac sie. z reszta \"cwiczenia\" przy dziecku to chyba wyjatkowo meczaca sprawa ;)

ja jestem ponad 2 tygodnie po cc i brzuch mam nadal duży niestety:( 6cm zleciało z brzucha dopiero:( i jest nadal wystający i opuchnięty... tez jestem zalamana chociaż stosuje juz diete bo w ciąży przytyłam 20kg a zleciało mi już 13... jakos wolno to idzie. Co do ćwiczen to wiem ze na razie nie dalabym rady, bo szwy ciągną. co do brzuszka to opuchlizna ponoć schodzi w 2 miesiące...:(

gratuluje pomyslowosci, nie ma jak sie odchudzac po porodzie. Kobiety czy Wy postradalyscie zmysly?Przeciez jestescie po porodzie, czyli po dosc sporym wysilku fizycznym ( i nawet cc jest powaznym wysilkiem, jak z reszta kazda operacja), do tego karmienie. Naprawde czy zgrabny tylek jest az tak wazny? Naprawde gratuluje pomyslowosci z tym odchudzaniem zaraz po porodzie..żenada

Mikamikamika popieram. Ja również jestem po cesarce, brzuch mi wystaje, nie wygląda to ładnie, schudłam dopiero 10 kg (po samej operacji i jak na razie nic więcej), a przytyłam 25 kg. Jednakże nie odchudzam się, walę to. Jak przestanę karmić i okaże się, że nadal jestem brzydka i gruba to może coś z tym zrobię. Póki co odżywiam się dobrze i przede wszystkim nie przemęczam żeby nie było komplikacji. Pozdrawiam

Gość Po cesarce to
delikatne cwiczenia po 3 mcu cwiczenia wysilkowe, np na silowni najwczesniej po 6mcach

Mika mika proponowałAbym ważyć slowa,chyba, że nie rozumiesz znaczenia wyrazu \"żenada\"(odsyłam do slownika). Nie skomentuje Twojego kulturalnego inaczej wpisu... Pozostałym dziękuję za rady i pozdrawiam