Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porazka27

Moj facet nigdy nie bedzie o mnie zazdrosny bo jestem przecietna

Polecane posty

Gość porazka27

Od czasu do czasu wzbudzanie malutkiej zazdrosci w partnerze jest wskazane ale niestety w moim zwiazku to niemozliwe. Nigdy zaden facet nie obejrzal sie za mna ani nie poprosil mnie do tanca. Moglam pol dnia postac w lazience robiac sie na bostwo a przechodzilam niezauwazona. Nie mowcie mi tylko prosze, ze musze byc ladna jezeli kogos mam. Poznalam go przez kolezanke i czuje teraz, ze jest ze mna bo czuje sie samotny i tyle. Nigdy nie patrzyl na mnie namietnym spojrzeniem ani nie rozbieral mnie wzrokiem tak jak robia faceci zakochani w swoich kobietach. Od tak, patrzy na mnie jak na kolezanke chcoiaz twierdzi, ze mu zalezy. A zreszta to niewazne. Juz boje sie sylwestra. idziemy na duzy bal gdzie pewnie bedzie duzo ladnych dziewczyn. gdybym tam weszla i ktos poprosil mnie do tanca a on poczula sie lekko zazdrosny... ehhh to tylko marzenia. Bo nikt mnie nawet tam nie zauwazy a przeciwnie moj facet zauwazy pewnie inne kobiety. Mam 27 lat, moje relacje damsko-meskie to porazka..

Gość allllaaa
wiesz co piekno jest we wnetrzu wiem ze kazdej kobiecie zalezy aby ja podziwiano i patrzono ale tak nie wszystkie maja badz soba i on to dostrzegnie a co do wzbudzania zazdrosci to sprawdz czy jest zazdrosny o ciebie masz kogos zaufanego powiedz niech wysle ci jakiegos smsa fajnego on niech go przypadkiem przeczyta zobaczysz reakcjie albo kup na miescie sobie kwiaty i pokaz mu ze dostalas od kolegi zobaczymy jak zareaguje

Gość jest calkiem
podniesz glowe do gory wyprostuj sie i przejdz po sali dumna z bycia kobieta - zobaczysz ilu sie popatrzy, to nie chcodzi o wyglad ale o radosc z zycia i poczucia wlasnej wartosci - na takie kobiety sie faceci patrza

Gość vvvvv
ubierz się jak dziwka

Gość demontażż rzeczywistościi
pomysły powyżej są jakby upokarzające szczególnie ten z kwiatami jeśli jak piszesz jesteś przeciętna a nie strasznie brzydka to NIE WIERZĘ abyś nie mogła być atrakcyjna styl ubierania się i makijażu sposób poruszania się tego można się nauczyć są przecież kursy ładnego chodzenia, poruszania się zainwestuj w siebie :) gdy popatrzysz krytycznie na kobiety tak pożądane przez mężczyzn aktorki, modelki to często nie są to wybitne piękności, jedynie dobrze zaprezentowane przeciętne kobiety, które co najwyżej mają sex appeal, ale patrząc na S.J. Parker sprzed lat i dzisiaj, widać wyraźnie, że i tego ona się nauczyła i tobie się uda

Gość dejot
proznosc przez ciebie przemawia....ciesz sie ze masz faceta....duzo ludzi nie ma nikogo i siedza w sylwka w domu

Gość spaghetti
dejot my Ci za ten komentarz juz podziekujemy jeden wystarczy porazka ja Cie rozumiem ale tu dziewczyny maja racje, wiele zalezy nie tyle od wygladu co od postawy jezeli w taki sposob o sobie myslisz to tym emanujesz i nie wzbudzisz zainteresowania smutne jest Twoje przeczucie, ze on jest z Toba tylko po to by zabic samotnosc ale tego wykluczyc nie mozna a ty jestes z nim, bo jestes w nim szalenie zakochana czy tez znalazlas sobie antidotum na samotnosc?

Gość nie sa porażką
twoje relacje damsko-męskie tylko to co masz w głowie. skocz do psychologa pogadac, pomoże.

to jak Cię ludzie postrzegają, zaczyna się w TWOJEJ głowie :) jeżeli zaczniesz uważać siebie za osobę atrakcyjną, uroczą itd, to otoczenie pójdzie w Twoje ślady. Kobiety uważane za atrakcyjne często wcale nie są pięknościami...za to mają styl i pewność siebie :)

Gość byłam jędzą...
ile razy jest tak, ze jakas laska wcale nie jest ladna a uganiaja sie za nia bardziej niz za tymi pieknymi? bo ona w siebie wierzy ! osoba ktora w siebie wierzy ma inne feromony...one przyciagaja... ! i inni zaczynaja wierzyc w "moc" tej osoby ;) zaufaj mi... a przy okazji...dobre ciuchy...niezly perfum... fryzurka..zadbany czlowiek... nie wazne czy jest mega piekny...zawsze ludziebeda zwracac uwage !!! kochana glowa do gory :* kocham cie :D hehehehe