Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusalka25

osadzcie sami

Polecane posty

Gość rusalka25
niemka ale polski uczylam sie w szkole w gimnasium jako dowolny

Gość rusalka25
super masz kulture , widac jak cie rodzice wychowalinic dziwnego ze wielu polakom psojesz opinie, tacy jak ty to wielkie zero tylko w gebie sa dobrzy.

Gość rusalka25
jak widac inteligencja to wy tu nie grzeszycie , dzieki za wasze porady.

Gość rusalka25
ich habe grube babe

Gość corka _ratownika_ilona
hej ludzie pozwolcie ze sie przylacze, ale wy jestescie okropni te obelgi co to ma znaczyc jak wy sie zachowujecie?

porozmawiaj o tym z mężem to cięzka i kontorwersyjna sytuacja i nie ma na to prostej recepty tu mądej rady nie uzyskasz

Gość corka _ratownika_ilona
temat calkiem calkiem , dziewczyna m aproblem i pyta o ogolne zdanie , nie wiem co bym zrobila w takiej sytuacji ale to nie jej wina ze tak jest. zdradzal ja terz jest choty tak , to co ona winna ze na dupy chodzil a terza co ma z nim sie dalej meczyc no pomyslcie troche do cholery . meaaa a ty co taka madra jestec wstaaw sie w jej sytuacje podobalo by ci sie takie zycie . co do religii to nie ma znaczenia .

Gość aldonawalka
mhy, masz racje ja bym chyba juz dawno noge dala.

Gość ILONA_ONA
no! ale sie cicho zrobilo.

nie podobałoby mi się takie życie, ale kocham, szanuję, cenię i dlatego nie chodziłabym na boki i mylisz się, mówiąz że religia nie ma znaczenia dla mnie ma ogromne znaczenie

Gość ILONA_ONA
no to krzyz ci na droge , mjejmy nadzieje ze cie cos takiego nie spotka a wtedy pogadamy i zobaczymy jak dlugo bedziesz kochac i szanowac.

Gość ILONA_ONA
no bo nie tesz cos podobnego spotkalo tyle tylko ze nie wenera poprostu jestem chory a zonka wierna i szanujaca jak sie dowiedziala ze ma raka to jak na zakupy wyszla to i do dzisiaj nie wrocila

Gość ILONA_ONA
bardzo podziwiam dziewczyne i nie potepiam za to ze pyta przecierz jeszcze nic nie zrobila nadal napewno jest z mezem dba o niego i najwazniejsze ze z nim jest , tesz bym tak chcial a to ze chce zyc to normalne przeciez on nie umiera ma prawo byc szczesliwa na swoj sposob i musi nia byc czy to naczy ze tak jak dawniej w egipcie bylo zony musza z mezami umierac za zycia??

nie chodzi mi o to, że \"klecha\" mi czegoś zabrania dla mnie religia wiąże się z moralnością

Gość oj ILONA_ONA
czy ty to czasem nie autorka? te same błędy ortograficzne

Gość ILONA_ONA
a po drugie co mu z tego ze bedzie mu wierna jak bedzie widzial dzien w dzien jak jest nieszczesliwa. a te pytanko " porozmawiaj z mezem o tym co on na to " to chyba jakas neidozecznosc

łał - to posiadanie kochanka uszczęśliwia?? ja myślałam że zaspokaja potrzeby fizyczno-emocjonalne tylko.... całe życie nauka,nawet na kafe... ;p

Gość ILONA_ONA
bo nie znamy detali na co on jest chory, wiemy jedynie ze ja zdradzal i choroba jest dowadem na to . nie zyja ze soba od roku wiec wychodzi na to ze choroba nie jest bgatelka. przykladowo jest to aids, wiec wiadomo ze to koniec. nie widomo w jakim on jest stanie , mysle ze jak ja bym mial taka sytuacje to napewno robilbym sobje glowe ale ze wzgledu na stan zdrowia mojej partnerki nigdy bym jej o tym nie powiedzial a po waszych odpowiedziach znaczy go dobic tak? czy zle zrozumialem.

chyba czas zmienić moją definicję szczęścia.. ;) ok, rozumiem, że cieszyć mogą w danym momencie różne rzeczy, w szarym nudnym życiu z chorym mężem może ucieszyć udany seks z innym. ale żeby zaraz uszczęśliwić??

Gość ILONA_ONA
no wiec jak jestescie tacy religijni no to jeszcze powiedzcie ze on musi mu wybaczyc i go dalej kochac.

no więc może opisze jak ja to widzę, kiedyś był juz na kafe podobny temat i torchę się nad tym zastanawiałam gdyby mojemu męzowi coś się stało i nie mógł uprawiać sexu nie wyobrazam sobie życia w celibacie do końca życia ale nie wyobrażam sobie też życia w zakłamaniu musiałoby się to odbywać, za jego przyzwoleniem, być moze milczacym po prostu - dotrzymuję przysięgo, jestem z nim, kocham go ,pielęgnuję, prowadzimy wspólne życie a kohanek jest po prostu...no coż...fiutem podobnie w druga stronę ideały, moralność....piekna sprawa ale proza zycia może zmusić nas czasem do szukania dziwnych i pikręconych dróg do szczęscia mam nadzieję, że nigdy nie stanę przed takim dylematem

Gość gdddfdgsssfss
Jaka to choroba, że seksu nie może uprawiać ?

Gość ILONA_ONA
nie chodzi o szczescie , i wlasnie tu jest ten punkt raczej o to zeby sobje samemu znalesc pomoc i jakos te dni szare przetrwac. z kim pogadac sie wyzalic itd... szczescia to chyba ona w nikim nie znajdzie dopuki bedzie razem z mezem.