Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie sci-fi

facetow trzeba trzymac krotko

Polecane posty

lubie sci-fi... nick bardzo trafiony, zwłaszcza biorąc pod uwagę opisaną historyjke rodem z ulubionego przez Ciebie gatunku.... :D uwazaj, bo Twoj facet zobaczy, co tu wypisujesz :D

Gość lubie sci-fi

Wczoraj zlapalam mojego faceta za ryja i sprowadzilam do parteru, pokazalam gdzie jego miejscie i kto tu rzadzi, dzis jest kochany i potulny jak baranek i juz wie, ze jak zacznie znowu odpierdalac to potraktuje go jeszcze gorzej.

Gość lubie sci-fi
gorzej to znaczy ze zrobie mu loda z polykiem bez jego zgody.To bedzie gwałt

Gość Anna z perłowa
hihihi;) za fraki do sypialni:P albo za..i do sypialni;) hihihi a ja sprowadziłam do parteru taka jedną;) mam nadzieje, ze chcoiaz sie zawstydziła/red..jak to poczytała na gg;) zabuaziakuj go:P:P

Gość lubie sci-fi
dam mu z kolanaka w jajka. Tak ze nie bedzie musiał zbierac jajecznice z podłogi.

Gość hfdj
no oczywiście że trzeba trzymać krótko i od początku pokazać kto rządzi w domu...

Gość lubie sci-fi
poprostu bylam za dobra, ale miarka sie przebrala. Nie warto byc dobra dla facetow bo zaczna to perfidnie wykorzystywac. Teraz jest slodki i potulna. A co moze byc gorsze? kop w krocze i manele wywalone przez okno.

Gość lubie sci-fi
jak sie kobiete bardzo kocha i dba o nia to nie szuka innych qutasow u facetow jest na odwrot.