Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TABY TO CUDOO

NIE ZNAM OSOBY KTÓREJ BY PO TABSACH NIE UROSŁY SLICZNIE PIERSI!!TO CUDOWNE!!

Polecane posty

taaaa kurna ja miałam wklęsłe a po tabsach mam zwisające do ziemi :O :O :O ja nie sunę ale tu dzisiaj wysyp idiotek na tej kafeterii :classic_cool:

Gość ja wma powiem takk
moja ciotka bierze 20 lat tabsy i jakos biust ma super i powiekszony a jak sie zestrzeje to przestanie brac bo po co jej wtedt uze cycki ładne?

Gość buhahhahahhahahha
teorio mialas wklęsłe a teraz masz zwisajace . i bardzo dobrze lepsze zwisajace niz wklęsle.

Gość bo my baby tak naprawde nie
mnie urosly z b na duze c, a potem nawet d

Katusia 18 ---> a bierzesz dalej Cilest czy już nie ? bo jak bierzesz to poczekaj aż kiedyś przestaniesz - cycki wrócą do rozmiarów sprzed brania

Gość toprawda co autorka mowi
mi z b na duze d po cilest tez powiekszyly sie.

Gość chwila chwila
Ale w sumie czemu ten topik ma służyć? ;P

mi sie z małego A na największe EE powiększyły :classic_cool: a potem urósł mi jeszcze penis :classic_cool:

Gość ja tezzzzz
No właśnie! Ja też biorę tabsy i biorę i biorę, żeby mi penis urósł! Kto wie, może jak bedę brała bardzo dużo, to urosną dwa!? :classic_cool:

Gość to skad tyle
lasek z maluskim biustem? ja od zawsze mialam 75D i jestem wyjatkiem na studiach, bylam wyjatkiem w podstawowce i liceum. a jakos moje kolezanki w liceum juz braly i nic im do tej pory nie uroslo. ja za to stosuje gumki i biust mam jak trzeba

Gość Katusia18
A no biorę nadal cilest :) I wcale nie przeczę, że nie wrócą, bo wręcz jestem przekonana, że wrócą w moim przypadku :) ale aktualnie są o rozmiar wieksze :P

Gość to skad tyle
wiem pewnie to przez gumki:) skad wy sie bierzecie takie glupie, dziewczyny?

Gość czemu wpisy sa kasowne
czemu?o co tu ostatnio chodzi??

Gość odpowiedź ....
równiez rozmiar moich piersi sie powiększył, nieznacznie ale jednak, po odstawieniu spadł do poprzednich rozmiarów a z czego to sie bierze, jak ktoś juz mądrze napisał - zatrzymanie wody w organiźnmie - więc ja tym mądralom co chcą brac tabletki dla większych piersi radzę pomyśleć o rezultatach, zatrzymywanie wody w organiźnmie to nie jest takie wpsaniałe dla zdrowia. A tym co persi urosły o dwa czy też trzy rozmiary radze zrezygnowac z tabletek bo najwidoczniej organizm źle na nie reaguje

Gość Chude ŁYDKI NAPISZ PROSZE
PIEPRZYCIE ..

Gość sosik
a mi nie urosły

Urosły? A wiecie, drogie panie, jakie jest działanie hormonów i skąd bierze się \"wzrost\" piersi ;)? Do tej, co jej się poprzesuwało - dziewczyno, to zwykły tłuszczyk. Matka Natura wie, co robi. Ziołowe tabsy - co Wy za bzdury wypisujecie! Jedyne \"ziołowe\" (?) to kuracje fitoestrogenami, które mają tyle wspólnego z antykoncepcją, co prezerwatywy robione na szydełku :O.