Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhtyt

MÓJ FACET MA W BICEPSIE 36 CM !CZY TO BARDZO MAŁO?

Polecane posty

Gość ManiekJLB-wrzuta.pl
mam173 wzrostu, 36 w bicepsie 100 w klacie,brzuch 75,przedramie 29

Gość Rafo
Ja mam 13 lat mam 30 cm w bicepsie a na sucho 24 cm.

Gość JUE
To strasznie mało mam 17 lat i 42cm w łapce waga 86kg i wyciskam 140kg

Gość jaroooo
jue nie chce mi się wieżyc chyba ze masz duży tric a mały bic. ja mam 15 lat mam 39 cm, ćwicze systematycznie na oba mięśnie i na klatę biorę 80

Gość Adonay, Eloim, Ariel
A jakie znaczenie ile facet ma w bicepsie? Czy przez to lepiej zaspokoi kobietę?

Gość jaroooo
w niektórych pozycjach na pewno to pomoga :D

Gość kolos
liczy się dobre samopoczucie i charakter a nie cm w ręce ja mam 51 cm waże 120 kg i uważam że to o wiele za wiele no ale cóż taka zjebana genetyka

Gość Rogalll
ja mam 16 lat w tym roku kończę 17 mam w bicu 35cm ćwiczę seriami na biceps 25kg na klate wciskam 90 kg a ważę 72.7kg nie ważna wielkość a siła ps. i mam sześciopaczek

Gość nilek
ja mam 15 lat, wzrost 183 cm, biceps tak ok. 37,5-38,8 na klate 75-85 kg(zależy od tego co zjem lub czy sie dobrze wyśpie :p )

Gość Andyy
36 to nie jest tak zle ;p ja mam biceps 33cm, 17 lat, 175 wzrostu i... 15 kg niedowagi xD wiec z normalna waga mialbym wiecej ale jakos nie oge przytyc :)

Gość kamiloooo
Mam 15lat w bicepsie 34 cm w klacie ponad 100 waże 65kg mój wzrost 1.70m czy to dobrze jak na moją wagę wzrost i wiek

Gość 13latek
hehe ja pakuje od kolo 8 mies i mam 39 w łapie a mam 13 lat ;]

"Ja mam swoją dziewczynkę dla której liczę się tylko ja i jaki jestem, jak podchodzę do życia a nie mięśnie. Tak powinno być." No nie do końca. Kobieta powinna być dumna ze swego faceta a to możliwe, gdy on ma szacun u innych facetów. Cienias pod względem fizycznym szacunku u nikogo nie budzi, no chyba, ze imponuje sprawnością, szybkością i kondycją ale kto poza jego znajomymi o tym wie? Mam 175 cm wzro, 85 kilo, na sztandze 110 (ten co pisał, że 140 to albo ściemniacz albo na wspomagaczach jedzie), 15 razy na drążku (z pełnym wyprostem ramion). Bicepsa nie mierzyłem nigdy. Szokuje mnie, ze nawet 15 latkowie pakują - robicie sobie krzywdę.

Gość kahhd
jezeli nigdy nie cwiczyl to 36 to nie jest malo zastanowcie ile wy mieliscie zanim zaczeliscie jezeli teraz zaczolby porzadnie cwiczyc to przez rok bez zadnych odzywek osiagnol by 40 -41 cm bo na poczatku miesnie ktore nigdy nie byly cwiczone bardzo szybko rosna

Gość nilek
ciekawy 16 latek A ty masz masę czy bardziej na rzezbę ?

Gość Seba2209
Ja to nie wiem jak te ludzie tutaj i Ci do 18 roku życia tyle maja. Ja mam 16 skaczone to przez 2 lata treningu przytylem z 53kilo do 70 kilo w rece z 24cm xD do 33cm i w klacie z 70 do 98 i mi sie wydaje ze duze postepy przez 2 lata a wy mówicie ze do 40 w pol roku.

Gość Kamilcio132
Mam pisiorka 27 cm w dlugosci w grubosci 15,3 cm i wyciskam w porywach do 7 tygodniowo i leje na wasze bice, klaty itd. Coż z tego panienki ze szafa od dzwigania, jak kluczyk do bzykania tyci tyci. haaaa

Gość czarnula2323
ja mam 23 w lapie to dopiero tyczka

Gość scanier
Mam 17 lat cwicze 7 miesiecy. W klatce mam 96 cm (przed 89) w bicepsie 32(przed 26) mój rekord na klatke to 73 kg przy masie 62 kg. Czy to dobrze , czy nie? Mam zamiar wziąć już niedługo jakieś odżywki tylko nie wiem jakie. Czy ktoś się orientuję co dla mnie by odpowiadało.

Gość hujogniot
Mam 15 lat wzrost 170 waga 59 a w bicu mam 33 u prawej ręki a u lewej 32 niewiem czy ten twój facet ma mało w bicu gdyż nie znam jego wymiarów dzieki za uwage ; )

Gość mleczko w tubce
ja mam 40cm a chciałbym 45cm minimum

Gość Jurkowski90
Mam 22 lata, ćwiczę od 16 roku życia, czyli już 6 lat można powiedzieć. Mam 187cm wzrostu i zaczynałem z obwodem ramienia 36cm. Obecnie mam 48cm, bez żadnego dopingu oczywiście, ale z pełną suplementacją kreatyny, protein, etc etc. Oczywiście dieta na pierwszy miejscu i co najmniej 2g białka na 1kg masy dają już efekty zauważalne.

Gość miloszekfv
nawet mniejsze dawki daja juz efekty bialka ,ja jem okolo 1,6g/kg bo waze sporo 110 a nie mam duzo pieniedzy i w 2 lata jest 45,5 w bicu wiec niezle jak dla mnie mam 184cm

Gość Shreq ^^
Ja mam 16 lat waże 81 kg 178 cm wzrostu :) mam 37 cm w bicepsie i mi wystarczy. Jade bez żadnych odżywek najważniejsze jest wyrobic to co sie ma a nie wyglądać jak kafar :)

Gość Shreq ^^
Ciało mam wyrobione jak nie wiem wezme max 98 kg :) nigdy nie zażywałem odżywek :)

Gość juchas mam 13 lat
mał ja mam w bicepsie 33 i ćwicze

Gość chcialabym byc laska..
A czy 37cm w bicepsie, u kobiety, to duzo czy malo?