Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhtyt

MÓJ FACET MA W BICEPSIE 36 CM !CZY TO BARDZO MAŁO?

Polecane posty

Gość gość
mój też ma tyle na obwodzie... fiutka :)

Gość Kasior aka siłka
No trochę mało ma, 36.. ? A ile ma lat ? Ja np. mam 18 lat i mam 43 w łapie, a ćwiczę 8 miesięcy z przerwami :)

Gość gość
tyhtyt , ty tępa pipo D

Gość Kozaczek98
Mam 15 , 168cm , kaloryfer , cycuszki ;P , 58kg i 33 w bicu :D

Gość bbjakl
37 w biciu 81 kg wagi na Klatę brałem 92 ale po kontuzji jestem więc mogło spaść. Dobry łapa to 42 cm ale mięśnia a nie tłuszczu.

Gość Danio34567
to jest z niego rasowa piz.......a :)

Gość Dejvv
Ja mam 14 lat i ważę 60 kg ćwiczę,mam w bicu 30cm i biorę na klatę 70

Gość gość
Ja pierdziele, ja mam 25 wiosen 185 wzrostu 80 kg a mam tylko 32 mimo ćwieczen

Gość gość
Ja mam w łapie 38, a na klatę wycisnę ze 100 kg Tutaj oprócz tkanki tłuszczowej, ważna role w wymiarach pełnia kości, im grubsze tym większe obwody będą Ja osobiście nie mam grubych, ćwiczę dla siebie i jestem zadowolony z wyników, 38 cm przy niskim tłuszczu to bardzo dobry wynik, nie mówiąc już o większym. Osobiście chciałbym mieć obwód w granicach 40 - 42 cm, większa łapa nie potrzebna. Osoby z większą ilością tłuszczy będą mieli duże łapy bo to normalne, puszysta kobieta też może mieć spokojnie 40 cm. Trzeba tylko pamiętać że biceps to nie wszystko :D Oczywiście są aparaty że przychodzą na siłkę, zrobią łapy i klatę i zadowoleni, aby uzyskać ładną sylwetkę, wszystko musi być do siebie proporcjonalne. Dlatego należy ćwiczyć wszystkie grypy mięśni, a nie tylko wybrane.

Gość Kuba 2001
Witam mam prawie 16 lat mam 191cm wzrostu waże 87kg i mam 39 cm w bicepsie, czy to duzo ? Ćwiczyłem trochę sztuki walki a akutalnie od prawie roku amatorsko w domu, np: sztanga hantle i tp. Prowadze aktywny tryb zycia

Gość gość
39 cm to już ładna łapa, ale jesteś bardzo wysoki, najlepiej sobie obliczyć swój poziom tłuszczu. Bo byli tacy jak Ty w twoim wieku i już na samym początku przygody z ciężarami mieli po 40 w łapie, a gdy zaczęli ćwiczyć i spalać tłuszcz to łapa nawet zmalała a nie urosła ;)

Gość N1k0
Jakie tu niekorzy bajki piszą to można się nie źle pośmiać. Waga 64 wzrost 180 i 37 w lapie to chyba ze ktoś po amputacji nog jest, i jeszcze 100 na klatę. Jednak rozumiem to, większość z osób co tu się wypowiedziała to na siłowni była pewnie kilka razy, ew. Ss to sezonowcy. Realnie na moim przykładzie to przy 180 cm 72,5 kg mam 35,5 cm i wycisne może 80, przy zawartości tkanki na poziomie 10%. Za to elementy gimnastyczne takie jakie frontlever, flaga plancha w stradlu opanowane. Dziwia mnie te posty bo nie wiem naprawdę co ludzie za bajki piszą a później ktoś to czyta i się za głowę lapie.I raczej jak zdejmie koszulkę to każde robię wow'a. #teamnatural

Gość gość lucy
To mało...ja mam 31 i jestem kobieta i cwicze...moj facet ma 45...i jest mega..cały...

Gość gość
zalezy

Gość gość
Ja mam 183 cm wzrostu i 36 cm w BIcepsie przy 71 kg wagi . Dla mnie to się wydaję już dużo przy moim wzroście :) a przy 175 cm i 36 cm W łapie to musi być Byk :) Popatrzcie choćby na Pączka z WK

Gość gość
Żależy kto ma jaka budowę. Jam mam 81 kg i 186 wzrostu do tego ćwiczę z przerwami od 2 lat a mam ledwie 36 cm po za treningami

Gość gośćsasasa
haha ja na plaskiej tyle i tyle ty szczeniaku sie pochwal ile kg wioslowanie w opadzie robisz albo siady szczupak 70kg pisze ze 95 bierze haha chyba jak cos sie przysni albo ma 150 wzrostu i krotki zasieg reki

Gość gość
Ja mam 12lat i mam 25 cm

Gość gość
Mężczyzn nie należy porównywać z babochłopami bo są bardziej męskie

Gość Siergiej Ukrop
Czyli twój facet to Prawik :D

Gość gość
Malo? Normalnie. Tyle ma większość facetow. Nie każdy facet to koks.

Gość Siergiej Ukrop
Ekhem ! Kto ? "Facet" ? - tak go nazwala

Gość gość
Koks to nie facet

Gość gość
No tak, przecież każdy facet musi byc koksem z ponad 40 w bicepsie.Tyle tylko ze przeciętny mężczyzna ma wlasie w okolicach 35 cm. I tacy sa najprzystojniejsi. Koksy są dla Karyn

Gość gość
Normalny zdrowy facet. Malo to jest poniżej 30cm Koksiarze z siłowni niech sie tu nie wypowiadają.

Gość gość
36 myślę że to przeciętny biceps ani nie za dużo, ani za mało. W sumie liczą się proporcje biceps jak łydka. Ps. Taki mam

Gość ahak

Ja mam rzeźbę i 37cm. Kobiety uważają że wyglądam o niebo lepiej niż jak mialem 41 będąc ulańcem. 

Gość Śmiechłem

50, 70, 100? To wy chłopaczki dźwigacie, ale łacznie w 4 seriach :DDD NIektórzy tak bardzo chcą się dowartościować będąc anonimowym...