Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhtyt

MÓJ FACET MA W BICEPSIE 36 CM !CZY TO BARDZO MAŁO?

Polecane posty

Gość Chyba jednak dużo
bo właśnie zmierzyłam swojemu i tak na luźną rękę ma 35.Nie wiem ile jak napnie te mięśnie.

Gość chcialabym byc laska..
37cm w pasie? O_o

Gość wodo
ja mam 19 lat , 34 i pól cm w bicepsie xd , warze 75kg wzrostu mam 184 cm a na klatę biorę 115kg ;d siła nie idzie z "centymetrów" lecz z wycziczenia , mi wsytarczyło ze przez 2 lata jeździłem na bmx ( podskoki itp) samo sie zrobiło przyszedłem na siłkę jednego dnia założyli mi 80kg , myśleli ze nie podniosę a tu proszę 5 razy poszło i zero zmęczenia to założyli 115 i tez poszło xd

Gość hashaha
"Ja mam w bicepsie 30 cm. Mam 23 lata, 183 cm wzrostu, ważę 68-72 kilogramów. Umiem zrobić 30 pompek. Bez problemu przebiegnę kilometr. " Rozjebało mnie to :D

Gość dziaddek
http://www.sfd.pl/budowy%3Aszczupla,_srednia_i_silna-t38035.html tu macie idealne proporcje mezczyzn ciolki i sobie luknijcie

Gość learn this ruls
"Niech Twój chłopak pamięta że obwód przedramienia to w większym stopniu zasługa tricepsa niż bicepsa" ale kwas przedramie to przedramie oddzielny miesień od łokcia w stronę dłoni. jezeli chodzi o obwod bicepsa to bym się zgodził.każdy bagatelizuje mięsień zwany tricepsem a ma on 2x wieksza masę od bicepsa.

Gość Pitrzek 19
Cos wam powiem jak jest wyrzezbiony biceps 36cm to nie jest tak malo,u mnie koleszka w klasie ma 20lat a w bicepsie ma 28cm!!!ma 176cm wzrostu i wazy okolo 55kg wyglada jak oswiecim niestety:D

Gość 16lat
ja mam 16 lat waze 52kg rozmiar klatki mam 91cm bicepsa 33 po silowni przed 31,5 a w pasie 70cm czy to dobrze przy wzroscie 157

Gość zal wogole
Wezcie se idzcie ulica i zadajcie pytanie czy ktorykolwiek z tych facetow ma chociaz te 35 moze mlody jest o tym tez myslcie A co do odpowiedzi moj moj moj to ty sie tak nie rajcuj bo cie ten twoj facet na sterydach jak go wkur upier.. i bedzie kaput

Gość Beka z was
Mam 14 lat i 34 w bicepsie. 36 u dorosłego faceta to flaczek : C

Gość Bugdol
ja mam 15 lat 90 kg wagi i 40 cm w bicepsie:) wiec chyba dobrze

Gość kłodaa
wszystko to tylko napompowane baloniki, idźcie na budowę i wysiadacie z tymi waszymi półmetrowymi bicepsami

Gość zenebiusz
debile wlasnie jak jest niski i ma 1,70 np to tak sredni a jak wysoki i ma tyle to kozak bo miesien rozchodzi sie po dlsuzej rece i ciezej zeby byl wieskzy ja mam 1,70 38 w bicepsie i moj kzuyn ktory ma z 35 ma wiecej sily bo ma prawie 2 m

Gość 15 letni kox
Mam 15 lat i w łapie 41cm, ćwicze na siłce 4 miesiące, gdy zaczynałem miałem około 37 w łapie - wniosek: 4 miesiące 4cm dodatkowo w łapie ? nie wiem dlaczego w tak krótkim czasie tyle mi przybyło, pomóżcie na moje pytanie !

Gość Hardik
Niestety ja już mam 36 lat 175cm wzrostu i 73 kg. wagi.Brzuch 86 biceps 36,klata 103.Wyglądam marnie bo brałem kiedyś w wojsku sterydy i nie ćwiczę już od 12 lat. Wkurzyłem się i biorę się ostro do pracy. W maju się odezwę. Najważniejszy jest posiłek około 5 -6 razy dziennie i systematyczne ćwiczenia. Na razie ćwiczę dopiero 6 tyg., a już w łapie z 33 na 36,przedramię z 29 na niecałe 31.Tylko teraz żadnych wspomagaczy. I chociaż jestem już prawie jak dziadek,to nie dam za wygraną i dąże do łapy 41,klata około 120. To mi wystarczy,potem będę się starał utrzymywać formę jak najdłużej.

Gość Dresu
Ja mam 190cm wzrostu , waga 72kg lat 15 , w bicku mam 35 z małym hakiem i nie narzekam na brak siły , lecz mam pewien kompleks dotyczący właśnie rąk , wydaje mi się że są chude , dodam że na rękach nie mam ani grama tłuszczu , same czyste mięśnie , to dobrze jak na 15 lat?

Gość asereche
jezu ja miałam 35 a jestem kobieta:p teraz mam 25 ale wtedy ćwiczylam a jak facet ma tyle to masakra:p

Gość Znawca ^^
Ehh nie czytałem wszystkiego ale te pierwsze odp są bez sensu ... to zależy od masy ,od wzrostu no i postury ... sam ćwiczę rok na siłce mam 34 w łapie ,jak zaczynałem miałem 28 cm . 36 cm to jest wynik okey ... jeśli bd wiedziała jakim dzieckiem był czy małym i ,,nabitym" albo wysokim i chudym ...

Gość gość
rozpierdalają mnie te posty 15-18 kozłów którzy robią spam i się wychwalają ile to nie mają w baniaku. Ja właściwe wogóle nie ćwiczę ramion a przy 183 cm wzrostu mam 36+-.Jest to ani mało ani dużo przy wadze ok 80 kg.Ćwiczę teraz jedynie siłowo nie dla masy i wyglądu.Ale z obserwacji to kolesie mnie więcej mój wzrost i waga tacy trochę nalani mogą mięć te 33-34 w łapie ale sporo w tym tłuszczu. Tak naprawdę jeśli chciałbym odpowiedzieć na pytanie.To takim wyznacznikiem są proporcje.Ja np powinienem mieć 38,5 trochę mam za mało.Ale jeśli ten twój chłopak przy wzroście 176 i wadze 70kg to według proporcji ciała 36cm w napięciu to idealna wymiar.

Gość Dresu
Ostatnio myslałem rzeby sobie jakis metanabol kupić albo cos.Bo trochę chudy jestem.A tak to bicepsza se napompuje to jak komuś zap*****le w szkole to ahhhh.No bo po czo ćwiczyc inne miesnie sam biczepsz i triczepsz wysrarczy.Aby z********ic komus.

Gość gościuuu
ja mam 15 lat 31,5 w bicepsie przy wadze 63 kg i wzroście 182 cm a na klatę wycisnę 60

Gość gość
Facet może miec 30 cm i może byc silnejszy niż koks co ma 40 cm.

Gość gość
ten co ma 40 to pedał jakiś, Ja mam 30 i pięknie wyrzeźbione ciało i brzydze się pakerami

Gość gość
Nie jest dresem.

Gość a ja jestem szczupla
o budowie atletycznej, czyli ubita i jak na swoj rozmiar dosyc ciezka. Mam 23cm twardego, ubitego bica:) Ramiona nie jak u Madonny, ale z delikatnie zarysowanymi miesniami i z mnimalna iloscia tluszczu:) To sie pochwalilam :D

Gość a ja jestem szczupla
dodam, ze jestem po 30-tce i mam 3 dzieci :)

Gość gość
Ja mam 14 lat 162 cm wzrostu waze 56 kilo a w bicepsie mam 34 cm nie wiem czy to duzo czy malo ale mowia mi ze bardzo dobrze wygladam. A 36 cm to ciezko powiedziec czy malo bo to zalezy od wzrostu masy ciala i predyspozycji fizycznych (moze byc silny nawet przy nieduzym obwodzie bicepsa)

Gość Bicepsie aż 60cm
A ciekawe to jest np: gimnazjalista ma 33 cm w bicepsie i 65kg wagi no ale niech taki gimnazjalista rozwali gościa co ma 30cm w łapie no i jest już dorosły z 25lat nawet taka malutka waga 60kg mu nie przeszkodzi żeby tego gimazjaliste siłą uderzyc , biedny taki gimbus mógł by skończyc za 1 strzałem w szpitalu ,niezbyt dobry przykład i okrutny , ale....Nie siła to wielkosc bicepsa , może dla kulturystow ale dla przeciętnych ludzi to nie od tego zależy.