Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

kosmetyki do biustu

Polecane posty

Gość lena 1985

Wiec tak, nigdy specjalnie nie dbałam o biust. szczerze mowiac nienawidze, nie lubie sie na niego patrzeć, nawet nie pozwalam mojeju facetowi na to, ale kiedys bede musiała go pokazac i...tu pojawia sie problem. Mam duzy biust, ktory po tabletkach anty dodatkowo napuchł, pełno na nim przeswitujacych zyłek a do tego jest taki zwiotczały, dosłownie wisi. czy sa jakies kosmetyki do biustu ktore mogły by mi pomóc...raczej niedrogie...jakis czas temu probowałam cwiczyć...ale efektów zero

Lena, a w stanikowym wątku na modzie to my się już widziałyśmy? Bo jeśli nie to zapraszam - od biustonosza należy zacząć :)

Gość lena 1985
ok juz zagladam. moze ktos jednak cos stosował i moze powidziec czy w ogole warto...

ćwiczyłaś z hantelkami?? takie cwiczenia sa najlepsze na biust ; ja ćwicze z 1,5 kg - i efekty są. 3 lata miałam miseczke b i uwielbialam swoje piersi, latałam bez biustonosza, faceci tez ohh i ahh no i zaczełam brac anty - urosły do C - nie pojawiły sie rozstepy ale zaczeły wisiec :( zaczełam cwiczyc- intensywnie...do tego zel liftingujacy faberlic - biustonosz non-stop i jak juz wspominałam znow jestem z nich zadowolona