Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak wszyscy to wszyscy

Trzeba po woli wracać do Polski z UK ! Wasze miejsce jest tu a nie tam

Polecane posty

Gość Jak wszyscy to wszyscy

Niedługo wszyscy będziecie musieli wrócić ale przyznajcie że było ciekawie no i zarobiło się sporo :) ja już wróciłam i zmusiłam do powrotu kilka koleżanek.Mam nadzieję że wy myślicie tak jak ja i nikt nie będzie musiał tam na was kapować, bo zwolnice się same z pracy ;) życzę wam zdrowia i miłych spokojnych świąt 🌻[cześć]

Gość tak madrze napisalas

Gość tak madrze napisalas
to idz juz spac,aha,pomodl sie o rozum:P

Gość nie wracać
znowu będzie bezrobocie!

Gość ja wiem gdzie jest moje miejsc
a jak ty chcesz to sobie mieszkaj w Polsce:P

Gość waldenarro
ale po co? Mi tu dobrze, a do Polski mnie nie ciagnie. Pracuje w zawodzie, jestem doceniany... Nie rozumiem po co mam wracac. Pozwol, ze sam zdecyduje, a nie wymuszasz by wszyscy wracali.

i jestes z siebie dumna ? ze ZMUSILAS kogos do powrotu? tylko nie rozmnazaj sie dalej , prosze - jedna taka Ty wystarczy w zupelnosci :o i rzeczywiscie , jak napisal waldenarro , niech kazdy sobie sam decyduje gdzie jest jego miejsce !

po co kogoś zmuszać do powrotu, niech każdy zyje tam gdzie mu sie podoba a jak na siłe będziesz kogos uszczęśliwiać to nie wyjdzie Ci ani temu komus na dobre

Gość DErek z Luton
Ja dwa lata temu straciłem pracę przez takiego wrednego kapusia jak autorka i czytając ten topic mimo że jestem zdecydowanym i twardym facetem nie mogę opanować łez w oku 😭 Odczepcie sie ludzie od innych i nie niszczcie czyjegoś życia !!! ;)

Gość ....good news ...
"nikt nie będzie musiał tam na was kapować, bo zwolnice się same z pracy " a dlaczego niby ktos mialby kapowac.... pracujemy legalnie chyba, nie? a na drugi raz, pomysl tak z 5 razy, zanim cos powiesz/napiszesz co ? a jak nie wystarczy to pomysl kolejne 5 razy

Gość zagubionaUK
tez sie usmialam z tym kapowaniem autorka chyba zyje w innej epoce i mysli ze praca w UK jest nadal nielegalna hehe

Gość DErek z Luton
musicie wiedzieć że do dziś niestety niestety nadal wiele osób pracuje na czarno ;) ja teraz pracuje legalnie od roku w Luton i jest mi tam lepiej niz w Londynie zapełnionym kapusiami i donosicielami.zazdość to najgorsza rzecz i posuwa ludzi do najgorszych czynów...niestety :(

Gość Następca Einsteina
niedługo ma tu być lepiej niż w Irlandii więc czemu nie :D

Gość Celiina
to prawda nie jest tu nam niektórym wygodnie więc ci co przyjechali po nas powinni już wracać i sie nie mądrzyć ze maja studia bo to nic nie znaczy :p