Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytam

taki problem z poceniem się...

Polecane posty

Gość ja pytam

odkąd pamiętam to zawsze miałam z tym problemy. w lato szczególnie, na bluzkach pojawiały się plamy, ale bez zapachowe :P albo może nieśmierdzące :) ale teraz mój problem jest poważniejszy, otóż... nie mogę się "domyć" :O czasami szoruję jedna pachę po 6 razy a jak wychodze z wanny to i tak niełądnie pachne :O co mam robic?

Gość ja pytam
czy tu nikt mi nie odpwie/?? prosze gdy sie poce to śmierdzi i jak mam dalej żyć,myślałam ze to dlatego że sie nie gole pod pachami ale kolezanka mówi że nie Kurcze caly czas jestem spocona

Gość a uzywasz czegos
pod pachy ?

Gość anetka85
też miałam taki problem z poceniem się dopuki ogoliłam włoski pod pachami i problem mam z głowy.Pozdrawiam

Gość ja pytam
spadaj podszywaczu :P

Gość Nie lubie arka parapeta
W aptece kup antidral. kosztuje 13 zlotych. wieczorem ubierz stary podkoszulek. nie gol pach ani nie drap zeby nie byly podraznione. posmaruj sie pod pachami (on ma forme deo w kulce). poczekaj az wyschnie a potem idz spac. moze swedziec piec. to noralne wiec daj tylko jedna warstwe zeby zminimalizowac. a rano uzyj zwyklego deo.

Gość antidral
sredni mi na przyklad pomógł. znacie jakieś inne srodki? bo tez mam problem z poceniem. tyle, ze jednak bezzapachowym

Gość mnie pomógł Etiaxil
drogi ale używa sie go 2-3 kolejne noce w tygodniu przetestowałam go przed ślubem, na całe wesele sprawdził sie na medal, mimo tańców, hulańców i nerwów dobre są też żelowe antyperspiranty Lady Speed Stick np Aloe, ale nie kupuj Fusion bo mnie ta innowacja spaliła i odbarwiła bluzki antyperspirant używaj na ogolone, umyte i osuszone pachy, natrzyj antyperspirantem i pozostaw do wyschnięcia, w tym czasie np umyj zęby.... a potem jak przeschnie, przetrzyj pachy wilgotnym ręcznikiem by usunąc resztki, bo jesli tego nie zrobisz mozesz ubierając sie zostawic białe slady na ubraniu

Gość oczywiście antridal
tez miałam problem, teraz jest super wogóle sie nie poce

Gość blueeyess
Ja także polecam antidral... Fakt, swędzi po nałożeniu, niszczy bluzki(dlatego trzeba zakładać stare), ale efekt super jak dla mnie... Przynajmniej mój problem z poceniem się należy już do przeszłości...;)