Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flotentiina

Poczułam sie znowu atrakcyjna

Polecane posty

\"to podstawowy błąd w rozumowaniu kobiet... one myslą, ze faceci są prosci, bo nie robią problemów z niczego i nie zmianiaja nastroju 25 razy w ciągu dnia...\" A jaka jest prawda komicznie?

\"Bo żółć ciągnie do samych szczyn, jak tak mądra jesteś, ale cóż, kobiety lubią się wygadać.\" przetłumaczy ktoś? bo ni chlery sensu nie znalazłam w tej wypowiedzi może wrzucic w jakiś translator, albo coś?

Gość Powstańczyk nie doskakuj
do Pilton bo i tak ze swych nizin nie doskoczysz

Gość oj Stella
a ty co? od Wersalu do kolokwialnego "Sorry Winnetou" ?? zaiste inteligentne :o

Gość kuleczka sloneczka
Nie Haris ja też w tym sensu nie widze :D Chyba sie PP coś najzwyczajniej popierdolilo!

\"A gdybyś uwiódł mężatkę, tak dla zabawy, bo Ci się podobała, bo odpowiadała na Twoje awanse\" nie uwodzę dla zabawy... ewentualnie daję sie uwieść :P

Flotentiina zapewne ma z partnerem taki już długi i luźny związek. Ja swojej partnerki za żadne skarby bym nie zamienił na lepszy model, a ty komiczne nie przesadzaj, cep to skomplikowane urządzenie w porównaniu z facetem. Ty jesteś tego przykładem.

nie widzisz tych drobnych smaczków, co komicznie? I Ty chcesz udowodnić, że faceci nie są prości?

Gość potrzebne nam twoje
pozdrowienia jak w dupie koszula 🖐️

Gość Bez zwiazku
ewentualnie daję sie uwieść O! to już zupełnie co innego :D i dla rodziny tej mężatki ma zupełnie inne skutki :D

Poza tym nie odpowiedziałeś na pytanie. Wygląda na to, że ta Twoja teoria moralności i tego co wolno a co nie to jakiś bubel. Z całym szacunkiem

Niechno ja gdzieś przeczytam w wypowiedzi komicznego, ze jakaś dziewczyna się \"puszcza\".... Mała dygresja off topic: Można wyśmiewać \"niech ci , którzy są bez grzechu pierwsi rzuca kamieniem\" , ale w praktyce wygląda to tak, że Ci którzy mają w sobie choć namiastkę pokory i autorefleksji zastanowią się zanim kogoś nie zmieszają z błotem, tym drugim.... tym to w ogóle nie przeszkodzi. Będą mieć 2 systemy oceny, jak Kali - dla siebie i dla innych.

Gość Florentiina
Nie przeczytalam wszystkiego do konca ale musze cos wyjasnic. 1. Po pierwsze wykluczam zdrade z tym facetem. 2. Po drugie on za mna nie lazi i nie mowi czulych slowek. Widze ze mu sie podobam ale to jest malo zauwazalne dla innych. Zawsze mialam dar zauwazania co kto czuje. 3. Po trzecie to ze sie dowartosciowalam tym ze podobam sie komus innemu wplywa pozytywnie na moj zwiazek z obecnym partnerem. Dzieki temu nie mysle ze inne kobiety podobaja mu sie bardziej bo ja jestem beznadziejna. Znam swoja wartosc i nie jestem zazdrosna. Jestem bardziej pogodna. 4. Nie mysle ciagle o tym facecie, w ogole rzadko o nim mysle. Nie krzywdze go w zaden sposob bo nie wysylam mu zadnych sygnalow. Wiec prosze nie stwarzajcie tu niewaidomo jakich historii. Moj tekst o zdradzie wytlumaczylam juz wczesniej. Natomiast tez ze znalazlabym sobie lepszego. Chodzi tu o to ze gdyby byl lepszy to bym go miala. Ale nie ma lepszego! Dla mnie nie ma wiec go nie zmienie. Jeszcze jakies pytania?

Twój przypadek został ubogacony rożnymi szczegółami i rozpatrzony z wielu stron. Dzięki temu dowiedziałam się, że uwodzenie zajętego faceta nie jest karygodne, a mężczyźni są skomplikowani. Słowem pouczający wątek.... (to była ironia)

Gość oj Stella
no i co, pochwaliłaś się znajomością emotikonów. masz coś jeszcze mądrego w zanadrzu?

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
ma ! głupawość wypowiedzi !

Gość Florentiina
Widze ze w koncu zamknelam Wam usta. Nie chcialam wywolac tej dyskusji i Waszych klotni. Nie wiedziala ze kazde slowo bedzie tak dokladnie analizowane i we wszystkich wypowiedziach bedziecie sie doszukiwali drugiego albo i trzeciego dnia ;) Pozdrawiam

Gość a czwartego dnia
nie będzie?

Gość wg komicznego
szczytem odwagi jest pisanie pod czarnym nickiem, jak masz jakis problem to sie zaloguje na czarno jak ci ulze w ten sposob smieszny faceciku

Gość wg komicznego
autorko to komicznemu ma troche nierowny sufit i robi z igly widly, cutuje kazda wypowiedz, czyta ja piecset razy i zastanawia sie jak ladnie i zgrabnie ulozyc zdanie zeby wspiac sie nim na wyzyny intelektulane

\"szczytem odwagi jest pisanie pod czarnym nickiem, jak masz jakis problem to sie zaloguje na czarno jak ci ulze\" naprawde????? no jezeli uda Ci sie podjąć tę trudną decyzję, to zrób to... bo jak na razie, to coś Ci to kiepsko idzie... oraz - rozumiem, że wyciąganie wniosków nie jest Twoją mocną stroną... to widać.. nie ogarniasz tego jak widze, ale zeby wyciągnąć wnioski z wypowiedzi i napisac riposte nie rzeba przesiadywac nad nimi nie wiadomo ile... Tzn Ty oczywiscie musisz, ale nie wszyscy tak mają :P a co do reszty tematu - tak jak napisąłem na wstepie.. kazda zdrada zaczyna sie od żartobliwego flirtu i podobania sie komus... Ps wirtualnie - wybacz, że zburzyłem Twoj światopogląd :P