Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flotentiina

Poczułam sie znowu atrakcyjna

Polecane posty

Gość nudne sie juz robia te
wasze wywody, wzlaszacza komiczne, ktory rozklada na czynniki pierwsze kazde zdanie i analizuje po kolei kazdy wyraz, to juz chyba jest choroba, nie zapomij jescze zajrzec do slowniczka jakie sa rozne znaczenia wyrazow, zebys zcasami niczego nie przeoczyl:O

komicznie znasz zasadę \"nie czyń drugiemu co tobie nie miłe\"? Czy to dla Ciebie pusty frazes i kolejne moralizatorstwo świętoszkowatej w.?

Gość agnieszka33
"kolejna mądra maksyma mowi, że kobieta jest jak małpa - nie puści starej gałęzi, dopóki nie złapie nowej..." i własnie tego nigdy zrozumiec nie potrafiłam....ale jak widać co dla mnie nie do pomyslenia, dla drugiego jest świetnym rozwiązaniem.

nie, komiczne, nie są uboższe intelektualnie :D Są za to znacznie bardziej skomplikowane emocjonalnie i uczuciowo od facetów, z których większość jest w tym względzie prosta jak budowa cepa. Stąd brak zrozumienia pomiędzy obiema stronami, do momentu gdy trafi się na partnera, z którym można się porozumieć i wyjaśnić wszystko to, co uchodzi za fochy, syndrom przedmiesiączkowy, \"baba nie wie czego chce\" i wiele innych stereotypów. Wtedy faktycznie, ryzyko odpowiedzi na awanse obcego faceta spada niemal do zera.

Powstańczyk, czy Twoja 2ga połowa jest idealna? Słyszałeś, że nie ma ideałów? Idą tropem Twojej kategorycznej wypowiedzi należałobypisać: \"ma włosy w nosie\" - rzuć go \"czujesz się przy nim gorsza (bo masz niskie poczucie wartości)\" - rzuć go \"nie lubi twojej zupy\" - rzuć go \"beka/głupio się śmieje/nie ma pieniędzy\" - rzuć go Uniwersalna odpowiedź, co?

Haris PIlton - chorobą zawodową jest chyba twoje siedzenie na kafe. Za mało chyba doświadczenia. Cóż, ponad 10 tysięcy wpisów ! Pewnie praktykę masz opanowaną ! Skoro taka praktykantka i tyle wiesz o życiu, to dlaczego się nim nie zajmiesz tylko siedzisz na kafe !?

Gość nic dziwnego ze sie komicznemu
z kobietami nie uklada, zgorzknialy dziad, ktory mysli, ze skoro juz z niejednego pieca chleb jadl, to wszystko wie, zaraz przypomina mi sie powiedzenie, w dupie byl i gowno widzial, naprawde komiczne, co ty robisz na babskim forum, moze ktos tu zrobi ci analize

STELLA racje masz w tym, iz do facetow nalezy mówic prosto i zrozumiale.Jednak wymaga to ciągłego trenigu i to jest urocze w kazdym zwiazku 🖐️

\"Jak wpędza ją w kompleksy, to dlaczego nie rozwiąże tego związku tylko szuka pocieszenia w innych facetach !\" Proszę, pośmiej się

byc może powstańczyk, byc może masz z tym jakis problem że się tak uniosłeś ni z tego ni z owego? O_O BTW - klikasz na profil każdego rozmówcy? to tez chyba swoista choroba :p

Gość Bez zwiazku
w trzy dni się nauczyłaś stawiać emotioikony ! Od razu wiedziałaś jak ! Bue he he.. tobie ta nauka zabrała wiecej czasu ? :D :D :D

Powstańczyk kto nie umie czytać? Zacytowałam Ci Twoją własną wypowiedź, żeby pokazać, że to wcale nie jest takie oczywiste zawsze. To, że ktoś nas dołuje, to faktycznie zwykle nasz problem, ale nie oznacza to, że od razu musimy rzucać związek w chorobę tylko rozwiązać swój prawdziwy problem.

Gość Powstańczyk ty cepie
kółko adoratorek Ci się tworzy :D :D :D

\"Są za to znacznie bardziej skomplikowane emocjonalnie i uczuciowo od facetów, z których większość jest w tym względzie prosta jak budowa cepa\" to podstawowy błąd w rozumowaniu kobiet... one myslą, ze faceci są prosci, bo nie robią problemów z niczego i nie zmianiaja nastroju 25 razy w ciągu dnia...

nic dziwnego ze sie komicznemu mi sie z kobietami układa swietnie :D i to nie ja, żałosna osobo bojąca sie pisac pod czarnym nickiem założyłem tu temat, tylko autorka, dlatego podlega ona analizie

Tak jeszcze do komicznie Piszesz, że są błędy i BŁĘDY. A gdybyś uwiódł mężatkę, tak dla zabawy, bo Ci się podobała, bo odpowiadała na Twoje awanse? Za jakiego człowieka miałyby Cię jej dzieci? Za dobrego, czy za złego? Ja upatrywałabym w Tobie dobra, ale taki synek czy córcia mężatki stwierdziłaby, że jesteś zły , podły, nie ma dla Ciebie wytłumaczenia. Jak się będziesz przed nimi usprawiedliwiał? Że nie odpowiadasz w 0% za to co się stało z ich rodziną, pomimo tego, że specjalnie uwiodłeś ich matkę? Bo to ona zdradzała nie Ty? Taki byłby efekt Twoich luk w prawie, które sobie ułożyłeś i takie konsekwencje.

znam mnóstwo facetów chimerycznych, zmieniających nastrój szybciej, niż kobieta w trzecim miesiącu ciąży i robiących problem z pierdół nie wartych splunięcia :) I wybacz, ale nie ma to nic wspólnego z głębokim życiem uczuciowym. Choć są i wyjątki, nie przeczę.

Gość oj Powstańczyk
a cóż to za facet który swoje frustracje do kobiet wyładowuje na babskim forum? toż to cipka nie facet

uu, widzę, że rozmowa osiąga szczyty erudycji... Sorry Winnetou, w szczynach się babrać nie lubię :O Starczy tego Wersalu.