słoneczko3000 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Jaka jest skuteczność globulek Patentex Oval? Czy można używać z nimi prezerwatywy czy jest to zbyteczne? Znacie jakieś podobne bądź lepsze globulki? Proszę o radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko3000 0 Napisano Grudzień 21, 2007 ktoś mi pomoże?bardzo proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martt 0 Napisano Grudzień 21, 2007 Zabezpieczenie globulkami jest najmniej skuteczne. Jednakrze moja koleżanka ich używała bardzo długo, bez prezerwatyw i nie zaszła w ciążę. Jak masz do tego używać prezerwatywy, to już lepiej same prezerwatywy, po co jeszcze płacić za globulki ?. Poczytaj sobie o Patentexie w necie. tam znajdziesz więcej informacji na pewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczko3000 0 Napisano Grudzień 21, 2007 czytałam o tych globulkach i mnóstwo osób jest niezadowolonych z nich. nie chce brać tabletek anty, bo nie mamy z chłopakiem duzo okazji do bycia \'\'sam na sam\'\'. Ktoś coś poradzi. Dodam, że prezerwatywy stosowaliśmy i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megulitta 0 Napisano Grudzień 21, 2007 hej, ja odstawiłam tabletki i teraz zamierzam używać samych :gumek:... ginekolog powiedział,że mogę połączyć je z globulkami, ale słyszałam,że się pienią i w ogóle dają uczucie dyskomfortu, słyszałam,że zamiast globulek lepiej używać kremu plemnikobójczego \\\"delfen\\\" , ale jeszcze nie sprawdziłam czy jest dostępny w aptekach w moim mieście :) zabezpieczać się przy użyciu tylko globulek raczej ci odradzam, bo mają niską skuteczność antykoncepcyjną.. hmm jeśli do tej pory byłaś zadowolona z samych prezerwatyw może nie warto tego zmieniać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach