Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hippo

Zestaw Hipp chust+żel - ile kosztuje w Realu?

Polecane posty

Gość Hippo

Kupiłyście go może? Jak się sprawdzają te chusteczki nawilżane? I czy pudełko jest wielorazowego użytku? 🌼

Gość wejdź na google
wpisz sobie REAL sprawdź aktualna ofertę

ja chcialam to kupić coś okolo 20 zl kosztowalo z tego co pamiętam. ale po namysle stwierdzilam ze mam jeszcze całą butelke zelu j&j a chusteczek mam na zapas na caly miesiac wiec zrezygnowalam z zakupu. Pudelko jest wielorazowe. Otwierane od spodu.

Gość Hippo
Patrzyłam wczoraj - nie ma. Dziś zajrzałam i gazetka jest ta sama - nie wprowadzili nowej. Widziałaś ten zestaw w którejś z wcześniejszych gazetek? Nie pamiętasz może orientacyjnej ceny?

Gość Hippo
Dziękuję, MaMani! Ah, miałam Ci przekazać, że w realu są śpiworki po 12,99zł - o ile się nie mylę, to byłaś zainteresowana jakiś czas temu :)

hippo oj to nie ja :) ja mam spiworków a spiworków i tez wlasnie kupilam w realu :D:D w kauflandzie tez sa :D:D A co do tych gazetek to one sie niepokrywaja z tym co maja na sklepie! Zdarza się ( i to czesto) ze im wykupią caly towar!! Ostatnio nie bylo ani jednej paczki mleka bebiko. Zrobili jakas promocje i ludzie wykupili wszystko co do paczuszki!!!!!

Gość Hippo
Uppps, to przepraszam za pomyłkę :)

Gość coś około 22 PLN
chusteczki sa rewelacyjne i można nimi przecierać równiez twarz dziecku.Moja córka tolerowała tylko pampers sensitive , po wszystkich miała uczulenie ale Hipp jest super! Zel do mycia lekko natłuszcza skórę i nie trzeba po kapieli niczym smarować.Dla mnie bomba