Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Dlaczego dziewczynom nie mozna zaimponowac...

Polecane posty

Gość bo najpierw trzeba to mieć

Gość mfmhmhmf
mi to przede wszystkim tym właśnie (pasjami, kulturą, odpowiednim zachowaniem) ale oprócz tego pewnością siebie, poczuciem humoru, inteligencją i paroma takimi

Gość Psełdonim
Czyli ja bym Ci się spodobał, mhmhmm. Spełniam wszelkie kryteria.

Gość mfmhmhmf
Ale u ciebie to ostatnie być może trochę szwankuje skoro za wyrocznię uznajesz dziewczynę którą stać na takie słowa ("mam do Ciebie zaufanie i lubie Cie ale nie masz u mnie szans bo jestes brzydki"). p.s. Mówiła o tobie dużą literą?

a WCZORAJ MNIE BRZYDKI OLAł BO SOBIE NAGLE PRZYPOMNIAł ZE KOCHA SWOJą DZIEWCZYNE(przez jakis czas jej nie kochał)

Gość mfmhmhmf
Niewykluczone że byś mi się spodobał. Inteligentni, choćby brzydale, są dla mnie sexi. Ale ja tu nikogo nie szukam więc mniejsza o mnie.

Gość Psełdonim
Nie ma śladu watpliwości, mhmhmh, że bym Ci się spodobał. Bieda tylko, że ja na dodatek jestem przystojnym i fizycznie bardzo atrakcyjnym facetem.

bo widzisz kobiety to nie przepadają za wrażliwcami wolą buraków:P

Gość Psełdonim
To co, Gnom? Mam zostać burakiem?

Gość Psełdonim
Ja nie jestem burakiem, ale mnie nie kochają.

Gość Psełdonim
z niekłamanym zaangażowaniem demonstruję przechodniom starannie wygoloną mosznę :)

Gość mfmhmhmf
faktycznie, taki dodatek jest miły

nie oszukujmy się,jeśli jesteś naprawdę brzydki to masz minimalne szansy u dziewczyn...bo jednak każda chce mieć chociaż w miarę ładnego faceta...no chyba że jakaś brzydula której też nikt nie chce..

ja też nie chcę mieć brzyduli , chce mieć ładną - w końcu przeciwieństwa się przyciągają :P

Gość nie masz szans

Gość mój facet powinien
byc przystojny bo takim moge zaimponowac kolezankom nie lubie kulturalnych ani takich którzy czytaja ksiazki

sssilly to uproszczenie ale z moich opserwacji wynika że facet może nie być za ładny ale jak jest miękki to uważany jest za zwykłą dupę :P

Po dwóch latach związku ze strasznie przystojnym facetem, oświadczam, że wolałabym, żeby był brzydki! :P Już nie mam siły do tych wszystkich zaczepiających go dziewczyn :( A tak, miałabym spokój :P

to też jakieś wyjście ale możesz się zmachać zawsze mniejszy wysiłek pociąć jedną osobę niż całą armie:P

Gość
Andrew ----> nie jesteś brzydki :) a poza tym, to wg mnie właśnie najważniejsze jest zachowanie i inteligencja. ok, może wygląd przyciąga, ale przystojny koleś, okazujący się chamem nie ma u mnie szans, choćby w skali wyglądu 1-10 miał 20 :P poza tym są różne gusta - kiedyś byłam zakochana w jednym chłopaku, który wg innych był brzydki, a dla mnie wręcz przeciwnie... no i wiesz, Andrew, ja sama gwiazdą nie jestem, a mam dobrego przystojnego (wg mnie :) ) faceta