Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffinek

Dlaczego faceci daja sie na to lapac?

Polecane posty

Gość muffinek

Dlaczego wystarczy poudawac krucha, nieporadna istotke, ktora nie potrafi obsluzyc faxu lub odkrecic soczku, aby wokol niej zaroilo sie od facetow chetnych do pomocy?

Gość muffinek
Jednemu takiemu powiedziałam żeby spierdalał

Gość muffinek
Po męsku trzeba z takimi postępować

podrywanie na ofiare losu to kiepski pomysł. oczywiście jeśli szacunek partnera w związku (i wszystkich innych ludzi) ma znaczenie.

Gość muffinek
Magot, jak obserwuje kobiety w swojej pracy, to wiekszosc wlasnie tak robi i powiem Ci, ze to naprawde dziala. Sama jestem zaskoczona, ale taka prawda.

takie sytuacje sa do mnie nie podobne- nie lubie grać - a z prawie wszystkim daje sobie rade sama :classic_cool: skoro udawałas specjalnie to czemu go odrzuciłas?:) ajj..nieładnie

Mnie wymienił facet koło w samochodzie i chwała mu za to ! ;) :D Fax to pestka przy tym :)

Gość muffinek
stoję na trasie i ostatnio jak klient złapał gumę to za dodatkową opłatą zmieniłam mu koło,a musze dodać że klient był kierowcą TIR-a

Gość TA CO WIE
TIR - skrót od "Transit International Routier" (z fr. Międzynarodowy Tranzyt Drogowy) . Międzynarodowa konwencja celna z 1975 roku (z późniejszymi zmianami) dotycząca tranzytu towarów samochodami ciężarowymi w transporcie międzynarodowym. Konwencja pozwala na uproszczenie procedur na granicach i urzędach celnych celem większej efektywności przewozów drogowych. Ciężarówka wyruszająca z jednego państwa jest, w myśl konwencji TIR, sprawdzana i zaplombowywana na granicy kraju (lub w dowolnym Urzędzie Celnym zlokalizowanym wewnątrz państwa z którego wyjeżdża), z którego wywozi ładunek i zostaje odplombowana i skontrolowana dopiero w państwie docelowym, zaś wszystkie granice państw tranzytowych mija z formalnościami ograniczonymi do minimum (np. przy przewozie towaru z Hiszpanii do Rosji samochód jest plombowany na granicy hiszpańskiej i mija granice wszystkich państw bez rozbudowanej kontroli, zaś otwarcie zamknięcia celnego samochodu następuje dopiero w Rosji). Konwencja TIR stosowana jest od czasów po drugiej wojnie światowej (pierwsze porozumienie w tej sprawie zawarto w 1959 roku), należy do niej kilkadziesiąt państw (wszystkie kraje europejskie, w tym Polska, a także Rosja, Chiny, Kazachstan, Kirgistan, Uzbekistan, Iran itd. - większość państw, które utrzymują sporą liczbę ciężarówek w ruchu międzynarodowym). Pojazd przewożący ładunek pod osłoną karnetu TIR opatrzony powinien być niebieską tabliczką z białym literowym skrótem TIR, stąd też często duże ciężarówki określa się mianem TIR-ów , właśnie ze względu na niebieski szyld potwierdzający przewóz pod osłoną karnetu TIR. NIE WSZYSTKIE CIEZAROWKI SA TIRAMI !!!!!!

Gość masz pecha
ja bym cie zerznal na tym faksie

facetem się to podoba, bo kiedy pomagają kobiecie, to czują się męscy, potrzebni, w jakims sensie dominujący ... Są sytuacje, w których kobieta powinna umieć poradzić sobie sama, bo świadczy to o jej zaradności, sprycie, często inteligencji, ale jest w życiu wiele momentów, w których z powodzeniem facet może wejśc do akcji i pomóc, wyręczyć itp. Ja osobiście pozwalam wówczas mężczyznom na to i uważam, że to jest bardzo przyjemne, miłe. Absolutnie nie odbieram tego w kontekście tego, że ktoś mi chce pokazać, że jestem gorsza - wręcz przeciwnie

Gość masz pecha
thx

według mnie postawa kobiety, która wszystko i za wszelką cenę chce robić sama, bo to świadczy o jej samowystarczalności, sile, która jakieś tam przejawy pomocy ze strony mężczyzn postrzega jako udowadnianie jej tego, że jest gorsza czy słabsza, którą denerwuje to, że pomaganie czy robienie coś dla kobiety mężczyznom przynosi satysfakcję, jest przejawem jakiejś wewnętrznej, podświadomej rywalizacji z nimi. Nie rozumiem tego i właściwie zaskakujący jest dla mnie ten topik :) Ja pozwalam mężczyznom być mężczyznami i chcę, żeby oni pozwolili mi być kobietą. I jest super ;)

a mnie osobiście to wkurwia jak zaczynasz z byle gównem do mnie przyłazić to odeślę cię do wszystkich diabłów albo nawet do google:P

Gnom ----> no widziesz, bo są mężczyźni i mężczyźni. Jeden drugiemu nierówny ;) Gdyby był jeden sprawdzony sposób na każdego z Was, bo byłoby za łatwo ;)

ja się nie daję na to łapać, bo kobiety są złe i egoistyczne, poza tym Polki są z natury puszczalskie na lewo i prawo więc dałem sobie z nimi spokój

Gość do autorki....................
Z Twoich wypowiedzi wynika, że jest z Ciebie herod baba. Daj innym być tymi słabymi babami :D

no nie wiem w realu najpierw zastanawiała byś się gdzie się schowac zanim zapytasz:P

że niby zaleta??? ;) hmmm, wyprowadziłabym Cie z błędu, ale co ja będę z tego miała? Duuuuuże nic - no więc sobie odpuszczę i "porozkoszuję" się tym przeszywającym chłodem, który od Ciebie bije ;)

ooooooo pewna siebie ciekawe jakby jej mina zrzedła po drugim pytaniu skierowanym do mnie:D

Zatem nie zaspokoję Twojej ciekawości i nie zadam drugiego ;) lekki niedosyt jest tak samo przeszywajacy jak chłód - będziemy kwita ;) pewna siebie??? Zaskakująca przenikliwość i spostrzegawczość jak na kafe :)

no cóż przynajmniej takie wrażenie:P jakoś niedosyt mi nie groźny ja mam kogo powalać swoim chłodem:P