Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tv-tv-tv

Która platforma cyfrowa lepsza-Polsat Cyfowy,Cyfra+ czy N

Polecane posty

Gość tv-tv-tv

mamy zamiar z żoną kupic sobie dekoder tv cyfrowej? prosimy o opinie tych ktorzy korzystaja z w/w tv cyfrowych i pomoc w dokonaniu wyboru.

Gość gddf
polsat zdecydowanie!

1 cyfra+ 2 N długo długo nic al arabija długo długo nic 453343 polsat

Zdecydowanie Polsat, my własnie zrezygnowalismy z cyfry i mamy polsat...bez porownania! Cyfra zrobila sie do d...chrzanu

i załatw coś w polsacie przez telefon... w życiu się nie doczekasz!:o nadal tak często odcinają wam sygnał mimo z góry opłaconego abonamentu? polsatowcy?

Gość nnnnnnnnnnn
n jest do d***!!!

Gość NNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!! TYLKO N

Pracuję w polsacie i z moich dotychczasowych doświadczeń wynika,iż polsat jest bezapelacyjnie najlepszy,pakiet familijny za 37,90 posiada bardzo bogatą ofertę,za która w cyfrze czy telewizji n zapłacą Państwo około 90 zł,dekoder z anteną to koszt 120 zł,do tego oczywiście stojak ok.25 zł,kabel,wtyki i kołki,w polsacie do końca roku i łó do końca roku jest promocja 5 miesięcy za darmo, 44 programy w języku polskim.Oczywiscie sa drozsze pakiety za 57 i 67 zl,z rozszerzonymii bajkami,filmami i sportem,w naszym sklepie przez rok sprzedaly sie dwie cyfry a dziennie okolo 20 polsatow,w telewizji n kupuje sie oddzielnie pakiety sport 16 zl,filmy 16 itp.

"pracuje w polsacie" "polsat jest najlepszy" absolutnie nie brzmisz wiarygodnie🖐️

Chcialam napisać tylko do konca roku, pedro jesli chodzi o wyłanczanie sygnalu to brak sygnalu nie jest tozsamy z napisem dekoder zablokowany,brak sygnalu oznacza problem z antena a blokuja dekoder jak np wyslesz pieniadze poczta a nie w banku i jeszcze nie doszly badz zaokraglisz kwote,nalezy wplacac dokladlnie co do grosza, z tym dodzwonieniem sie jest to rzeczywiscie prawda,trzeba uzbroic sie w cierpliwosc,placi sie 20 groszy za taka usluge niezaleznie od tego ile sie czeka.

Ja mam Cyfrę+ A to rachunek nie dojdzie, a to głosu nie ma, a to podwyższą abonament, a to każą sobie płacić za wynajem dekodera, a to nie można się do nich dodzwonić, ale ogólnie nie jest tak źle. Cyfra ma jedną podstawową wadę: jest piekielnie droga. Pakiet podstawowy (nic w nim nie ma)+ wynajem dekodera i 48 zł miesięcznie, do tego kanały filmowe i stówa w tyle.

to zależy co chcesz oglądać, czy lubisz sport, czy wolisz filmy itd. np Orange Ekstraklasa jest tylko w Cyfrze +. Parę dni temu przejrzałam wszystkie oferty i cenniki i wybrałam Polsat jako najtańszy: pakiet podstawowy za 38 zł + dekoder 79 zł (kupuje się na własność). Teraz w promocji świątecznej dostałam 5 miesięcy gratis, umowa jest na 2 lata. Z tego co pamiętam N było w podobnej cenie, ale w ich pakiecie nie było TVN i TVN24, a w Polsacie były.

Gość er5t5
a jak sprawuja sie dekodery polsatu?? ktory najlepiej wybrac??

Gość waniak
najepsza jest platforma.. obywatelska

Pedro, a po co mialabym klamac:/ chcialam pomoc,pisalam szybko,bo nie siedze tylko na kafeterii,wiec sie nie zastanawialam,jak ujelam swoje mysli w slowa, a co do dekoderow,to polecam samsungi,mniej sie psuja,natomiast w echostarach zaleta jest wyswietlacz,no oczywiscie sa tez dekodery z twardym dyskiem i hd,ale jesli nie masz odpowiedniego telewizora z wejsciem hdmi to efektu nie ma zadnego.

no cóż na infolinii stwierdzali ZAWSZE że abonament jest niezapłacony jak był z góry opłacony. z anteną gdyby był problem (a nie było) to bym przecież wiedział :D miałem echostara 606 za którego po odesłaniu polsat kazał sobie zapłacić kilkaset zł za naprawę (proszę nie mówić że to pojedynczy przypadek, to regularna praktyka polshitu) i jeszcze groził pozwami sądowymi, dodatkowymi opłatami itd.😴 Polsat? stanowczo odradzam po tych niemiłych doświadczeniach🖐️ Pozdrawiam :)

Pedro, skoro kazali Ci zaplacic,widocznie stwierdzili,ze zepsucie wyniklo z Twojej winy,co do blokowania nie będę polemizować,bo na infolinii nie pracowalam,tylko sprzedawalam dwa miesiące polsat, nie smiem nawet twierdzic,iz jestem na tyle kompetentna,zeby sie na kazdy temat wypowiedziec,gdyz pracowalam za krotko,napisalam jak ja to widze,ale oczywsicie kazdy ma prawo do wlasnej opinii,pozdrawiam.

hehehe zepsucie którego nie było:D problem dość często omawiany na forach internetowych, wystarczy pogooglować trochę i znajdziesz dziesiątki byłych użytkowników polsatu cyfrowego z dokładnie tym samym problemem :D

Pedro,byc moze, za krotko tam pracowalam,wiec nie neguje tego,tak suponowalam tylko,co moglo byc ewentualna przyczyna,ze musiales zaplacic.

Gość Greggl
achajka27 co ty za głupoty piszesz? Cyt."Z tego co pamiętam N było w podobnej cenie, ale w ich pakiecie nie było TVN i TVN24". Przecież TVN i TVN24 należą do grupy ITI, która stworzyła platformę N i nie ma takiej opcji żeby w ich ofercie nie było TVN'ów. Na przyszłość radze żeby się bardziej zapoznać z ofertą.