Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka...26

jest mi tak źle...

Polecane posty

Gość hdgd
sprzedawca --> mysle ze z takim wygladem i charaktrem to nie powinenes miec problemu ze znaleziem wartosciowej dziewczyny. ale nie wiem czy to dobrze, ze szukasz jej na fotce.pl, wg mnie to portal dla niedojrzalych ludzi :o ja bym tam partnera nie szukala.

Gość Agnieszka...26
Ale ja naprawdę się świetnie trzymałam przez te 1,5 miesiąca. Specjalnie o nim nie myślałam, a jesli już to z nienawiścią, żyłam swoimi sprawami. I ...ten cały świąteczny splendor. Dziś ubierałam choinkę i wydawało mi się jakby poprzednia Wigilia była wczoraj. Wszystkie (DOBRE) wspomnienia nagle zrobiły się świeże. Patrzę na moich rodziców, jak się przytulają i całują. I nie rozumiem czemu nie mogę żyć tak jak oni. Zazdroszczę im

Gość dlaczego jest Ci zle
przyjdzie i na Ciebie pora, ze bedziesz jeszcze bardzo szczesliwa.

nie no tam to nie... ale na sympatii to juz co innego :) hehe zartuje.. sama sie znajdzie.. ..tak gadacie na facetow.. moja eks zdradzila ze mna swoich 3 facetow.. w tym narzeczonego.. i jeszcze nie mogla sie zdecydowac.. w koncu dalem jej do wyraznie do zrozumienia ze nie jestem jej pocieszycielem.. i kims kto bedzie wysluchiwal wiecznie jej problemow.. zniknela jak reka odjal..

Gość hdgd
na sympatii tez masz profil? daj linka :p :D

sprzedawca - ładna stopka

Gość hdgd
ja kiedys tez mialam swoje profile ale uznalam, ze to bardzo dziecinne i niedojrzale i je usunelam. poza tym wg mnie to taki ekshibicjonizm pokazywanie swoich fot w necie, nie uwazasz?

Gość aga wybacz mu

moje foty w necie pokazują a nikt się mnie o zdanie nie pytał :(

lub tez wyrazenie siebie.. i swojego istnienia... zyje wiec jestem.. zalezy jak patrzec :) ...i przynajmniej nikt mi na kafe nie powie ze mam 2,5 metra wzrostu i 1,5 w barach... a taki zwyczajny jestem... po za tym lubie fotografowac ludzi... mozna pokazac ich w zupelnie innym swietle.. no w sumie duzo kozysci bym mogl wynalesc... ale jak pisalem kazdy ma swoj punkt widzenia.. :)

MOim zdaniem nie powinnas mu wybaczac. Najwazniejsze ze dalas juz raz mu szasne. Zaprzepascil ja. wrocil do niej drugi raz wroci i trzeci.. Trzymaj sie dzielnie

sprzedawca od pokazania w innym świetle jest photoshop:P

Gość hdgd
twoj profil sprzedawco i tak jest ok w porownaniu z innymi. napisales tam troche madrosci zyciowych i to mi sie podoba :)

sprzedawca i dobrą kartę cad ale nie przesadzajmy ja zostanę przy photoszopie i 3ds z lekką domieszką autocada :P

Gość papu
byłoby glupotą gdybyś pozwoliła mu wrócic.Z tej mąki chleba nie będzie,a wynik bedzie taki że on nie wybierze żadnej z was. Gdzie dwóch się bije ,trzeci korzysta.

Gość hdgd
sprzedawco a interesujesz sie rozwojem duchowym?

Gość life is brutal Agnieszko
ja tez inaczej spędzalam poprzednie święta i poprzedniego sylwestra... ale co robic? czasem życie płata nam "figle" można sie pocieszać że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło te piękne wspomnienia - dobre wspomnienia - będą zawsze z Tobą, ale będą blakły powoli aż przestaną sie zupełnie liczyć najważniejsze żebyś nie dała się przez wspomnienia - o czymś czego już nie ma - skrzywdzić ponownie

Gość papu
kobieta ma problem a wy o rozwoju duchowym?

Gość hdgd
no przeciez juz jej napisalismy co ma robic :o zostawic go i poszukac kogos wartosciowego :p

sprzedawca jak to się mówie "bedę ksiedzem jak mój ojciec:P"

Gość hdgd
nie wiem co ma bycie ksiedzem do rozwoju duchowego :o ;) ale mniejsza juz o to :p

co nie wejde na topik to ;) Ama Agnieszka nie wiem co ci poradzic - ale na te chwile dobrze zrobilas ;)

Aga, daj sobie spokój z facetem, po co Ci taki niezdecydowany, tylko kłopoty ....nowy rok , nowe plany, nowe uczucie, szkoda życia na faceta ,który tak się bawi uczuciami...masochistką chyba nie jesteś, udanych świąt, szczęścia i ...jak chcesz,pozdr.:)

Gość chyba zrobił się
offtopic...

Gość pojąć nie mogę
czemu kobiety po rozstaiach zastanawiaja się nad tak nieważnymi rzeczami jak" dlaczego? skąd ta zmiana? czy to możliwe? noo dzizas dlatego bo tak wyszło, zmiany się poprostu zdarzają, a możliwe jest wszystko. facet okazał sie niestałym gnojkiem, który okazał ci brak szacunku, a ty się rozpływasz nad tym, że nago przy oknie staliście? nie wolałabyś sie wyżej cenic i olac sceny z harlequina, które z każdym możesz powtorzyć, na rzecz tego, co nie każdy moze ci okazać - szacunku?

Gość Agnieszka...26
dziękuję za wpisy, bardzo. Pomogły mi. Szczególnie stwierdzenie że takie rzeczy mogę przeżyć z innymi. Mogę. To nie moje pierwsze rozstanie oczywiście - po poprzednich też myślałam że nigdy z nikim czegoś takiego nie przezyję, a... przeżywałam. Nawet lepsze. Dziękuję bardzo.