Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMA MULATKI

MOZE KTOS COS WIE NA TEN TEMAT?

Polecane posty

Gość MAMA MULATKI

mam sliczną coreczke ktora ma 2 latka,ojcem jej jest afro-amerykanin ciemno skory,mala odziedziczyla wzupelnosci włosy po ojcu i moje pytanie wiąże się z jej włosami... są to strasznie drobne loczki ,ale całosc wygląda jak po 20 stu trwałach,moze ktos zna jakis srodek ktory by te loczki oddzielił i nadał więcej połysku lub włosy byłyby mniej wysuszone?

Gość vika77ie
to zalezy gdzie mieszkasz np.w irlandii czarni maja swoje salony fryzjerskie i z tego co widzialam to potrafia ze swoich wlosow wyczarowac cuda jak z teledyskow.mysle ze powinnas zapytac znajomych ojca swojego dziecka.Nie przejmuj sie obelgami,to nie moga byc opinie dojrzalych osob,nie ten poziom

Gość MAMA MULATKI
vika77ie DZIĘKUJE i masz racje ... widze ze juz bardzo rzadko mozna z kims normalnie po ludzku poklikac,oni czekają jak sępy zeby powstał jakis temat i zaraz zmieszają go z błotem o czymkolwiek by on nie był :( ciesze sie ze nie mieszkam w Polsce

Gość MAMA MULATKI
a....i dodam ze ja bardzo kocham swoją córke ,wcale z jej powodu nie cierpie :P

Gość tak naprawde
tez mysle ze w salonie mozesz zapytac, albo nawet is cna pierwsza wizyte i podpatrzec czego uzywaja nie przejmuj sie takimi wypowiedziami a mala na pewno jest sliczniutka

Gość usana
Czesc Mama Mulatki. Ja za miesiac wychodze za maz za mulata. I tak sobie mysle, ze kiedys bede miec dzieci i tez nie bede wiedziala co z ich wlosami robic:) Wiem, ze moga byc trudne do utrzymania. I tak przy okazji. Az ciarki przechodza jak sie czyta niektore komentarze. Pamietam kiedys zalozylam temat odnosnie mojego narzeczonego z konkretnym pytaniem. A jakie odpowiedzi? W wiekszosci brak odpowiedzi tylko komentowanie ze z czarnuchem, brudasem itp jestem. Tak po prostu pisali by swoja zlosliwosc wypluc. Po prostu zalosne. Mama Mulatki, powodzenia z wlosami coreczki, a ja mam nadzieje, ze zaniedlugo tez bede miala taki problem z moimi dziecmi;)

Gość dc girl
moja przyjaciolka kiedys zajmowala sie mulatkami dwoma :) ich mama kupowala dla nich maseczke pantene z tej zlotej serii oraz taki specjalny olejek do wlosow ale juz nie pamietam firmy zobacz na allegro moze albo popytaj w salonach fryzjerskich albo jak masz mozliwosc niech ci ktos z zagranicy przywiezie :)

Gość MAMA MULATKI
DZIĘKUJE kochane za odpowiedzi ogromnie się ciesze ze są jeszcze takie osoby tu na forum jak wy...moc gorących całusków dla was... tak wlasnie mysle ze pojde do salonu i podpytam :) a mała moja jest kochanym dzieckiem i ślicznym :)

mamo mulatki ja cie nie obrazam za to ze masz corke mulatke ale wkurza mnie jak ktos pisze \"ciesze sie ze nie mieszkam w polsce\".polacy sa wszedzie rozni i w kraju i zagranica.zreszta tylu jest polakow w wielkiej brytanii czy w irlandii ze to polska prawie.

Gość taka jedna 666
no i nastepna puscila