Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdf

NAJobrzydliwszy filmik jaki kiedykolwiek widzialam FOTOMONTO

Polecane posty

podobno przy samym końcu one biorą do ręki "Nasz Dziennik" i z zinteresowaniem zaczynają wymieniać komentarze na temat artykułów ale podobno tego już nikt nie dał rady obejrzeć do końca zresztą w takie zwyrodnialstwo już nie wierzę :-o

Gość gość
Hahahahahahaha:D

Gość batalia baxis
a moze ta kupa ma jakies walory zdrowotne:) :)

Gość gość
To ogladaj koniecznie, tylko nagraj sie na kamerke, a potem nam puść swoja reakcję:P

Gość gość
Ja zawsze jak ogladam takie filmiki, to sobie wmawiam, że to mars, tudzież snickers :classic_cool:

Gość gość
No wiesz Czarodziejka..troche scatu chcąc nie chcąc widziałam przesiadując na erotycznym:P. Trzeba sobie radzić:D

jak nam oje oko to tez fotomontaż ;/ jakos tak mnie bardzo to nie ruszylo, ale za to jak ogladałam inny filmik (2girls one finger) czy jeszcze jeden, bo byly jeszcze 2 takie... to myslałam ze hafta puszcze i nie obejrzałam do konca ;/ bleee tamto bylo duzo gorsze od 2girls1cup... swoja drogą.... ciekawe za jaką kase one to robiły... boe nie wierze zeby z przyjemnosci.....

TO pojawiło się też u Pasoliniego w \"Salo, Sto dni sodomy\". Przerażający film, tam było to elementem sztuki.

Gość ablablable
najlepsze jest to że niektórzy ludzie mają takie jazdy że ich to kręci ja widziałam kiedyś poronola jak 2chinki żgaly na siebie i rozsmarowywaly to po calym ciele i miały orgazm przy tym ;/

Gość bylo było
wczoraj to zarzuciłem, to ja, Jarząbek :D

Gość nie mozliweeeeeeee
po połknieciu odchodów mozna miec problemy zdrowotne bardzo powazne anawet przejechac si en atamten swiat.. fotoontarz

Gość wefs
ogladajac pozostale filmy z tej strony dochodze do wniosku ze to bankowo nie jest fotomontarz. Masakra!