Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexy baby171

mam wysokie mniemanie- tak być powinno

Polecane posty

Gość sexy baby171

Do justynka87: 1.oczywiście, że mam partnera- jestem w stałym związku juz od 5 lat, ale... do twojej wiadomości: wartosci i znaczenia kobiety nie mierzy się faktem czy posiada ona faceta czy nie- chyba, że takie są twoje szowinistyczne priorytety 2..mój facet: 193 cm Mniemanie o sobie mam wysokie, jeśli ty wolisz być zakompleksioną myszką - twój wybór I nie denerwuj się tak bo ci żyłka pęknie :):):):)

Gość No to jak Ty się leczysz
Masz wysokie mniemanie o sobie???bo jesteś hypokrutka pewnie i zadufana w sobie ladacznica,egocentryczka:(hmmm ,prózna wyzuta z wszelkich uczuc kobieta:(no cóz takie to dostaja popalic od życia a pozniej skrucha płacz i zgrzytanie zebami.ale cóz :)

Dzięki za temat założony specjalnie dla mnie, teraz już nie czuję się szarą myszką, czuję się wyróżniona! Hahahahaha - tyle Ci powiem :)

Nikt tu nie jest wyrózniony wszyscy sa na jednakowypoziomie istnienia tu na ziemi,wyróznienie bedzie po smierci,ale to juz nas bóg osądzi bo tylko on ma takie prawo:)buzka

Gość spaghetti
bog osadzi jezeli istnieje, trzeba korzystac tu i teraz a nie liczyc na nagrode w niebie:p

Jaby boga bniebyło to nie byłoby Ciebie,a to korzystanie tu na ziemi to mały pikus z tym co bedzie po smierci,własciwie tak naprawde życie jest nudne:(

Gość boga nie ma

Gość spaghetti
z takim podejsciem jak masz to sie nie dziwie, ze zycie jest dla ciebie nudne jezeli liczysz na to, ze w niebie bedzie lepsze i tak sobie odkladasz zycie na pozniej smutne

Niczego nie odkładam spagetti:)ale ja to wiem,a wiem równiez że zycie mnie nudzi :)a co tu jest ciekawego??powiedz nawet czarnej dziury nie mozna zwiedzicac:(bbbbbuuuuuuuuuu

Mi tam smutno nie jest tylko nudno a to róznica:)heheh spagetti:)