Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Lo74

NOWY ROK NOWE MOZLIWOŚCI-CIĄŻA NA 2008!

Polecane posty

Jak fajnie być fasolinką:) Pozdrawiam i miłego weekendu:)

Gość kali84
dziewczynki a ja własnie zrobiłam sałatke ZAPRASZAM :) :) Bysia po pierwszej ciąży wróciłaś do swojej poprzedniej wagi?????? Ivoon ja tez poprosze o przepis na ciacho:)

Wybieram sie w przyszły weekend jutro sie umówie na wizyte!

Gość jlo a który to tydzień

Gość Kali84
DeeDee juz nakładam:) i herbatke zrobiłam:) ale ten serniczek to by sie przydał:) macie jakies plany na dzisiajszy wieczór? tak patrze na ta tabelkę chyba z mojego województwa nikogo nie ma:(

nie wiem sama przez ten dziwny @ ale Tula wyliczyla że ok7 i mysle ze ma racje!

Kali, KOCHANA! Przepraszam Cię za tę tabelkę!!!! Wybacz! Kogo jak kogo, ale Ciebie nie może w niej zabraknąć! :D w zakręceniu dzisiaj dużym działam i oto efekty! :P Wybaczysz? :D

JLo - dobrze, że odpisałaś Pytajnikowi :D bo się zastanawiałam, czy może powinnam jako Twój Rzecznik Prasowy wystąpić :P

Ja juz tak sie objadłam,że leże do góry brzuchem i nie widzie juz nawet telewizora ;-)Ale może zostanie coś do jutra to napewno się skuszę. Kali84, jeśli chodzi o wagę to tak szybiutko zgubiłam w równe trzy miesiące ale niestety ponieważ nigdy nie miałam tendencji do tycia zanim zaszłam w ciążę to ucierpiała przez to moja skóra i mam spore rozstępy na brzuchu :-( :-( :-( I w sumie teraz waga cały czas mi się utrzymuje na 50 kg. Powiem wam że właśnie siłą wyrwałam teściowi mój komputer

Tula w jakiej dzielnicy mieszkasz ? obiecuję nie będę Cie szukać bez Twojej wiedzy, słowo harcerki, którą w życiu nie byłam ;-)

Gość kali84
Tula moja rosyjska koleżanko wybaczam,wybaczam:). Ale zeby mi to było ostatni raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Bysia tak to juz jest, że nasze ciała moga bardzo ucierpieć:(. to i tak dobrze, że udało Ci sie tak szybciutko zgubić te kilogramy.

Ciąża zmienia kobięte bardzo i nie tylko pod względem fizycznym ale i psychicznym. Zmienia się po porodzie budowa ciała, wyraz twarzy, rysy twarzy, mże to jest śmieszne co piszę ale tak jest. Te z sie cieszę i to bardzooooooooooo, bo wyglądałam jak żółwik w lusterku ;-) Dobranoc kochane, kłade się bo dziś mnie zalewa @ ....czekam rano z kawką z pyszna ubitą śmietanką ;-)

wszystkie już smacznie śpicie a ja właśnie z imprezki wróciłam ;) przepisik na pychotkę zapodam Wam raniutko;) dobrej nocki kochaniątka ;)

Dzień dobry Fasolki i staraczki, parze 6 kawek i trzy herbatki. Kawka oczywiście z obiecana śmietanką....prosze kroić ciasto kubusiowe :-) Uwielbiam zapach świeżo parzonej kawki, chyba muszę znależć perfumy o takim zapachu..;-) Wiecie co nie wiem jak Wam ale mi się nie podoba to określenie \"staraczka\", może wymyslimy na nas jakieś inne określenie, co Wy na too?

Bysia, co do staraczek, to mi się też nie podoba to słowo :P i dlatego wprowadziłam modyfikację drobną i zaproponowałam STARANKI :D ale wszystkie nowe pomysły wielce mile widziane!!! :D Ale mam dobry humorek od samego rana! :D Bysia, ja to na wsi mieszkam, he he - ale już 5 lat, przyzwyczaiłam się - Tarcho Village :D A Ty, Harcerko Bysiu? :D KAFFFCIA!!!!! YES :D

Ale się wczoraj rozpisałyście, dziewczynki!!!! ho ho ho! :D Ivoon - a co to za imprezka?! no i prosimy ślycznie o ten przepisik, jak już oczywiście dojdziesz do siebie ;) Kali - uffff.... liczyłam skrycie na to, że mi wybaczysz ;) to się więcej nie powtórzy! niedobra Tula, niedobra! :D JLo - a co nam kupisz na mieeeeeeeścieeeeee....? coś fajowego? :D Bysia... tak się zastanawiam nad tym, co powiedziałas, że kobieta-matka się zmienia. Myślę, że to dotyczy już nawet mężatki, i że jest ogromna różnica w jej zachowaniu w porównaniu do czasów, kiedy była panienką!!! I nie chodzi o wiek! Wydaje mi się, że małżeństwo, pewność, że masz tego kogoś ukochanego na zawsze, że już się odnaleźliście, że zawsze wstawicie się za sobą - to właśnie zmienia dziewczynę w kobietę!!! Widzę to na przykładzie moich kumpelek, które \"przed\" to były takie herlaczki życiowe, a teraz!!!??? o Panie! sa tak pewne siebie, spokojne i... spełnione? mowa oczywiście o małżeństwach udanych ;) No nic... wszystko przede mną ;P Powiem Wam szczerze, że jakoś nigdy nie wyobrażałam sobie siebie jako panny młodej (co widać po wieku, he he), ale to chyba kwestia trafienia na odpowiednią osobę :) Jak powiedziałam, wszystko przede mną i Misiolinkiem :D rok 2008 należy wreszcie do nas :D :D :D

Dziewczynki na kawkę zapraszam dziś do mojej kuchni bo obiadek gotuję :-) Tula skarbie juz Ci nalewam pysznej kawuniiiii ;-) Ja tez bedę lada chwila mieszkać na wsi, dokładnie Stare Babice bo tam wybudowaliśmy domek i właśnie go wykańczamy :-( Narazie mieszkamy na Jelonkach ale dosyć często bywam na Tarchominie :-) Może kiedys napijemy się takiej prawdziwej kawuni ;-) ? Tak ,Tula masz racje. Jakoś inaczej się czułam jak wyszłam za mąż. A wyszłam za mąż 8 lat temu wiec już troche czasu temu. Zaraz po ślubie na wstępie koleżanki poszły w odstawkę, samotne imprezy (bo to tak głupio samej pójść...) Powim Wam kochane, że bycie zoną przynajmniej dla mnie to była na początku ciężka praca ojj bardzo.... córa urodziła sie po roku małżeństwa i wtedy zaczęło się prawdziwe życie....i dokładnie po pojawieniu dziecka zaczyna sie prawdziwe życie. Nie chce straszyć ale i wtedy zaczynamy dostrzegać wady tej drugiej połówki no i te wstrętne kryzysyyyy fuuuuuuuuu Ale takie jest życie i do tego jesteśmy stworzone i najważniejsze żeby dziewczyny gdzieś po drodze nie zgubić siebie i swojej osobowości. Można być zoną matką ale kobietą zawsze !!! Ups ale mnie wzieło na rozprawkę z życiem, ide do garów...i umowalować pazurki ;-)

Bysia, kaffcia pyyyyszna :D dziękuję! fajnie Wam - nowy domek, nowe życie! Nas niestety nie stać na dom - no trudno, ceny teraz takie, że albo ktoś milioner albo ma jeszcze ziemię kupioną za starych czasów :P Ale zazdroszczę Ci bardzo! Zwłaszcza własnego ogródka (bo ja taka mała ogrodniczka jestem :) i lubię grabkami pomachać). Co do tych kryzysów... jestem na nie gotowa. Dlatego właśnie czuję, że to jest odpowiednia osoba, tej Mój Misio kochany ❤️ Wiem, wiem - co innego teaoria, co innego praktyka ;P ale mamy swoje sposoby na różnicę zdań i na problemy w ogóle ;) A co do tego, aby zawsze zostać KOBIETĄ - super, że to już wiesz, Byśka! (a może wiedziałaś od początku :P) Mi zajęło wiele ładnych lat, żeby dojść do tego, że muszę mieć w sobie więcej egoizmu i ostatniej koszuliny nie oddawać tak łatwo :P Bo ja to całe życie z sercem na otwartej dłoni latałam, a wiadomo, jak to się kończy :) No, kochana, ale się rozgadałam :D kawusia wypita, więc i ja też do roboty się oddalam :) Miłego gotowania i miłego dzionka :*

A ja mam dzisiaj gorszy dzień, boli mnie głowa i najchętniej to bym cały dzień w łóżeczku spędziła:( A o kawce nie ma nawet co myśleć...

Emsy, biedulko.... pogoda dzisiaj taka deszczowa, pod psem burkiem... nic dziwnego, że się gorzej czujesz.... :D i dzidzia spać chce ;) No właśnie, tabelkę być w swojej części uzupełniła, co, Emsy? :D STARANKI NICK.................LATKA.........MIASTO.......... IL CYKLI Aga...................24..............Podkarpacie........3 Bysia.................30..............Waw................. 3 Ivoon.................31..............Katowice...........1 Tula...................32..............Waw.................2 DeeDee22............26..............???...................2 Kali84.................24..............Gorzów.............1 JLo74.................30...............Podlasie........... 2 2w1 – FASOLINKI NICK............LATKA......MIASTO..........IL CYKLI....TERMIN PORODU Ula122.........28............????????..........1........ ........ ?? Emsy...........27............???????...........2........ ........ ??

Emsy, kochana proponuje łożeczko i duzo ciszy, może pośpij sobie dziś i nie wstawaj z łóżeczka :-) mo io pomagało Tula mój ogródek, będzie do Twojej dyspozycji, więc kochana zabieraj na wisosne grabi i do dzieła.... To prawda , że gdyby nie nmoja działak to bym sobie tylko rysowała taki domek ;-) Buziaczkiiiiiiiiiiiiiiiii Ściskam Wa babeczki budyniowe, będę wieczorkiem :-)

STARANKI NICK.................LATKA.........MIASTO.......... IL CYKLI Aga...................24..............Podkarpacie....... .3 Bysia.................30..............Waw............... .. 3 Ivoon.................31..............Katowice.......... .1 Tula...................32..............Waw.............. ...2 DeeDee22............26..............???................. ..2 Kali84.................24..............Gorzów........... ..1 JLo74.................30...............Podlasie......... .. 2 2w1 – FASOLINKI NICK............LATKA......MIASTO..........IL CYKLI....TERMIN PORODU Ula122.........28............????????..........1........ ........ ?? Emsy...........27............Wielkopolska...........2........ ........ 7. 09

Gość aga25_
hej dziewczynki:) dopiero teraz mam czas żeby zobaczyć co u was, byłam na mieście a jak wróciłam pomagałam siostrze piec rurki z pianką macie ochotę:)??? do kawy idealne;)

Hej już wróciłam!Byłam u fryzjera-a co!Mężuś cierpliwie czekał ba zamówił nawet pizze było śmiesznie!Zaszłam dziś do kliniki gdzie zamierzam prowadzic ciąże i umówiłam sie ma wizyte w poniedziałek o 19 tylko lekarza mam z przypadku (nie bylo wolnych terminów a więc i wyboru)no ale trudno jak cos to go zmienie -choć tam sa dobrzy specjalisci. Aga-ja mam ochote na rurki ;)

mąż teraz będzie wszystko cierpliwie znosił skoro jesteś w stanie błogosławionym:) wykorzystaj to póki się da;)