Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J.Lo74

NOWY ROK NOWE MOZLIWOŚCI-CIĄŻA NA 2008!

Polecane posty

NASZE HASŁO NA WEEKEND 🌻❤️🌻MĘŻCZYZNA JEST ABSOLUTEM,A KOBIETA JEST INNA.W DZISIEJSZYCH CZASACH INNA ZNACZY LEPSZA.🌻❤️🌻

zgadzam się:) jesteśmy lepsze ale faceci są nam potrzebni żeby mieć do kogo się porównać;)

Gość kali84
witam dziewczynki;) JLo jakies radykalne zmiany z fryzurką??? taka wizyta u fryzjera zawsze pozytywnie wpływa na samopoczucie (jesli oczywiscie jestesmy zadowolone z efektów:) ) tez bym taka słodką rurke zjadła:)...Aga ja tez poprosze;) ja ostatnio ciagle bym cos jadła...jak tak dalej pójdzie to w drzwi sie nie zmieszcze;) dziewczyny co do kryzysów to w kazdym momencie mogą sie pojawić, wspólne zamieszkanie, pojawienie sie dzidzi,kazda radykalna zmiana moze go wywołać... ale najwazniejsze zeby sie wspierac i wierzyc w siebie:) wiecie mam kolezankę, która zajmuje dośc wysokie stanowisko i zarabia naprawde duze pieniądze... zawsze najwazniejsze było dla niej pieniądze,kariera i wykształcenie,robiła szkołe za szkołą, kończy 30-ci lat... zawsze twierdziła za "na zwiazki na powaznie szkoda czasu" ... i nagle sie ocknęła,ze czegoś jej w zyciu brakuje,że nie ma do kogo sie przytulić wieczorem,do kogo zadzwonic jak potrzebuje pomocy, że chciałaby miec juz dziecko... pęd za pieniędzmi ją zgubił... teraz szuka "na łeb,na szyje" faceta...spotykam ją a ona do mnie mówi "jak ja Ci zazdroszcze"... choć zarabiam ZDECYDOWANIE mniej niz ona, nie zajmuje wysokiego stanowiska,nie mieszkam niewiadomo gdzie to NIGDY bym się z nią nie zamieniła... DZIEWCZYNKI KAŻDA Z NAS MA SWOJEGO MISIA I TO JEST NAJWAZNIEJSZE:) :) :) :) czasami patrzac na zycie innych doceniamy to co same mamy,a na codzień tego nie dostrzegamy,bo wydaje nam sie to takie norlmalne.

mmmmm JLo takie hasełko mi się podoba, może zostać nawet na miesiąc;-) Wiecie co, to ak sobie dziś fajnie odpoczełam, jednym słwem nic nie robiłlam.... aga ja chyba też się skuszę na rureczkę i może nawet dwie , a dla Ciebie parze już kawusię ...w filiżance czy kubeczku ? ;-)

JLo opisz jaką masz fryzurkę ??? fajnie tak sobie czesem uruchomić wyobrażnie ;-) Kali masz świętą rację, w ostatnim momencie doceniłam jaki skarb mam koło siebie i jeszcze chwila i bym go straciłam. Mimo,że oboje jesteśmy z mężem indywidualistami (ja ekstrawertyk, on introwertyk) to kocham go i jego wady tak bardzo że jestem w stanie z wielu rzeczy dla niego zrezygnować. Po tych 8 latach wiem że najważniejszy jest dialog, kompromis i wyrozumiałość.....bez tego umarł w butach. A zvtym zarabianiem to tez prawda, to wszytsko jest ważne co Kali napisała ale nie najważniejsze ;-) Dobra dosyć bajkopisania, zachwuke się jakbym miała 50 lat (przepraszam mamo) ;-)

Cześć Dziewczynki!!! Padło mi polaczenie z wami :( i jutro dzwonie do operatora -a co! Jesli chodzi ofryzure to zrobilam sobie odrost tradycyjnie blad z złota miedzia czy cos takiego a na strzyzenie ide w srode.Mam wlosy sciete na boba, ale teraz chyba bardziej wystopniuje tył(cos na Victorie)

ŚPIOCHY KAWA JUŻ NIE NA GORĄCO LECZ NA ZIMNO!!!-wasza wina ;)

Ja mogę zimną - wstawię do mikrofali ;) komu odgrzać dobrą kawkę JLo? :D a w ogóle to cześć Dzieczynki!!!! jak się Wam spało?

czesc dziewczyny, sorki, dlugo sie nie wpisywalam, ale bylam zajeta. widze, ze duzo dziewczyn sie przylaczylo. ja powoli swiruje, bo to moj 21 dzien cyklu i zaczelo sie zastanawianie- jestem czy nie? ratunku!

Czesc Tula !!!(faworyto moja) ;) JA to spie różnie bo w nocy latam do lazienki :) a i mam potworny ból łokcia nie moge go opszeć juz kiedys tak miałam(po paru dniach przeszlo)pozostaje czekac :o

ze tez te symptomy musza byc takie podobne! no kluje mnie cusik w brzuchu 2 dni temu zrobilo mi sie slabo i omalo co nie zwymiotowalam, ale to moglo byc od tego, ze jezdzilam z mezem w kolko samochodem, bo nie moglismy znalezc adresu ;) no ale jak ostatnim razem bylam na 100% pewna, ze nie jestem, to okazalo sie, ze zaszlam! a tula jak tam u ciebie?

Cześć Zdesperowana!!!! Fajnie, że wróciłaś, kobietko! :) Proponuję dwa sposoby na poradzenie sobie z sytuacją, w której aktualnie się znajdujesz: metoda nr I - \"na JLo\" :D czyli \"zakładamy nóżkę na nóżkę i czekamy spokojnie, wszyyyyystkoooooo będzie dobrze, LUZIK\" :D oraz metoda II - \"na Tulę\" :D czyli \"hej-hop! zrobię sobie zaraz test beta, wszystko będę wiedzieć\" :D a tak poważnie - spróbuj się nie stresować, kochana!!! Jak jesteś zafasolkowana, to niedługo się dowiesz! a jak nie jesteś - to w tym cyklu i tak już nic nie zmienisz. uszka do góry! i dopisz się do naszej tabelki (jeśli oczywiście chcesz) :D STARANKI NICK.................LATKA.........MIASTO...........IL CYKLI Aga..................24..............Podkarpacie.........3 Bysia................30..............Waw..................3 Ivoon................31..............Katowice............1 Tula.................32..............Waw...................2 DeeDee22..........26.............????.....................2 Kali84...............24..............Gorzów...............1 JLo74...............30..............Podlasie..............2 2w1 – FASOLINKI NICK............LATKA......MIASTO............IL CYKLI....TERMIN PORODU Ula122.........28............????????................1............... ?? Emsy...........27............Wielkopolska........2.............. 7. 09

JLo, aż się zarumieniłam z tą faworytą :) teraz sie wszystko WYDA :P ale wracając do poprzedniego tematu, czyli kaffci, to przydrepatałam do Ciebie po jeszcze :D dolejesz? :D

TUUUULLLAAAA !!!!!!!!!! Ludzie się zmieniaja-patrze ze terapia dziala w 50% :D

Kupie Ci pół litrowy kubek a teraz dawaj ten naparstek! :D

Zdesperowana/łamane na Gotowa na wszystko :D U mnie przyszła @ w środę (na fotelu u nowej ginki, he he, tak więc dałam się poznać od dobrej strony :P). Teraz cierpię i ketchupuję (co w sumie ma swoje dobre strony, bo Mój Miś jest dla mnie wówczas wybitnie kochany i dobry :D). Ale doszliśmy z Misiolinkiem do wniosku, że nie warto się tak spinać, i co będzie, to będzie. Więc przestajemy się starać. Tym bardziej, że w tym roku czeka nas mnóstwo zmian, dużych i małych, choć głównie dużych :D

A własnie sobie przypomniałam ze śniła mi się dziś nasza tabelka i wiecie że TULA mnie nawet we śnie zaskoczyla:D wkleiła nasze zdjęcia- :D

TULA nowa metoda szybko ZACIĄŻYSZ!!! NOWOROCZNA WRÓŻBA JL ;)

ok dzieki ale wole chyba metoda j-lo :D NICK............LATKA.............MIASTO..............ILCYKLI AGA.................24..............PODKARPAC..................3 BYSIA..............30...............WAWA........................3 IVOON.............31...............KATOWICE..................1 TULA...............32...............WAWA.......................2 DEEDEE22.........26...............???????........................2 KALI84.............24...............GORZOW....................1 JLO74..............30...............PODLASIE...................2 DESPERATE.........22...............Q8...........................1 2W1 ;) NICK.......LATKA..........MIASTO..........IL C...........TERMIN PORODU ULA122........28..........??????????.............1...................??? EMSY...........27...........WIELKOPL.........2....................7.09

:D :D :D My już mamy jednego maluszka w rodzinie z mojej strony, ale u Misia jeszcze nie, i nasz byłby pierwszy :) więc wszyscy czekają i z takiej noworocznej wróżby JLO by się ucieszyli baaaardzo! ❤️

Desperate!!! To Ty najmłodsza jestes na naszym topiku :D (tzn na topkiu JLo ;) ). A ja jestem najstarsza ;P SENIORKA RODU :D

JLo, a kiedy masz urodzinki? :) I spod jakich znaków zodiaku jesteście, dziewczynki, Wy i Wasi Panowie? Na dobry początek: ja-Koziorożec, Misio-Waga :D

He he :) a propos porządkow, to zaraz ide ogladać Perfekcyjną Panią Domu :) Misiek już profilaktycznie do rodziców pojechał, bo chyba boi się tego mojego obłędu w oczach, który mi wyłazi przy oglądaniu tego programu hi hi :P

Ja mam urodziny 19 lutego wiec jestem rybka a mąż to blizniak

A tak na marginesie TULA to my prawie rowiesnice jestesmy masz blad w tabelce :D