Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Erui

Jak to powiedziec...

Polecane posty

Gość Erui

Jak powiedziec dziewczynie ze zaczela tyc ? Byla fajna zgrabna i w ogole... Teraz zaczela tyc i pojawiaja sie walki. Nie chce zeby sie obudzila jako gruba laska i zaczela miec pretensje sama do siebie. Znam ja i wiem ze tak bedzie... Chcialbym temu zaradzic i wczesniej jakos zareagowac. Jak to powiedziec zeby jej nie urazic i zeby nie odczula ze mnie juz nie pociaga czy moze ze sie juz mi nie podoba... Macie jakies pomysly ?

ja probowalam to samo powiedziec mojemu facetowi i gowno to dalo... nie ma zamiaru cwiczyc, chodzic na silownie, zero wysilku fizycznego, jedyne co zdzialalam, to to ze przestal wypijac dziennie 5 litrow coli... przykro mi z tego powodu, naprawde szkoda mi jego i siebie samej, nie wiem, co z tym dalej bedzie. teraz ida swieta, ciekawe, jak bedzie wygladac, jak zobaczymy sie po swietach... im wiecej sie tyje, tym trudniej to zrzucic, a on zamiast miesni ma juz sam tluszcz i mala opone, jak teraz nie zacznie tego zmieniac, to za pol roku bedzie mial 2 razy wieksza! :/

Gość ijaija
tak lubilem cie w tej kiecce ,ale chyba w nia nie wejdziesz,ale to nic kupimy podobna

Gość kakakakkmmm
nuił brend --->I jak widzisz go w roli ojca? Bo ja widzę w supermarketach takie pary gruby rodzić i tragicznie, karykaturalnie grube dziecko. Nawyki żywieniowe to historie rodzinne.

wlasnie, ze nie widze go w roli zadnego ojca, a juz na pewno nie MOJEGO ewentualnego przyszlego dziecka. to jak mu uswiadomic, ze juz czas wziasc sie za cwiczenia?

Gość Erui
Ja sie zabieram sam za cwiczenia, ide na silownie i moze przez to ona tez zrozumie ze powinna. Wielokrotnie mowila o jakims aerobiku czy cos. Niestety nic z tego nigdy nie wychodziloo. Moze jak sam zaczne to bedzie jej latwiej tez zaczac. Nie wiem, chce sprobowac... A co do twojego faceta to sam nie wiem... Na niego cos dziala i cos w ogole mowi? czy totalna zlewka ?

jak cwicze przy nim, to stara sie mi przeszkadzac, wolalby zebym to ja przestala cwiczyc niz zeby on zaczal. jak mu mowie okreznie, to udaje, ze nie kapuje, zmienia temat, itd. jak mowie mu wprost albo podsuwac pod nos gotowy zestaw cwiczen na brzuch (nie sa wcale takie ciezkie, dziennie od 15 do pol h) to sie wkurwia, zaczyna mi wyrzucac jakies rzeczy niezwiazane z tematem, ubiera sluchawki i siada do kompa! totalna zlewka... co ja mam mu wprost powiedziec, ze przestaje mnie podniecac i odechciewa mi sie seksu przez jego brzuch? czy to by poskutkowalo, mezczyzni?

Gość aFasdc
Po prostu przestan z nim uprawiac sex bo powiedz ze nie masz juz na to ochoty bo Cie nie podnieca. Prosto krotko i bardzo bolesnie.. Podziala :)

napisal to facet czy kobieta? :> seks prawie przestalam uprawiac, ale srednio sugerujac z jakiego powodu. czy jak mu tak wprost powiem to nie zadziala to w odwrotna strone? czasami zdarza mu sie powiedziec, ze juz sie nie zmieni...

Gość aFasdc
napisal to facet :) Woli cole niz seks.. ? to ja nie wiem czy to podziala :) Nawet nie zapytal czemu masz rzadziej ochote, co sie dzieje ? lub jak ty sie migasz? ze boli glowa? :)

migam sie, ze juz za dlugo biore tabletki anty (1,5 roku) i ginekolog mowil, ze to moze powodowac spadek libido. :p a on nawet nie pomysli, ze powodow moze byc wiecej! teraz mam na miesiac przestac je brac, chyba w koncu bede musiala mu powiedziec. cole juz przestal pic, ale od czekolady niestey nie stroni. moglabym zniesc to jego odzywianie sie, gdyby zaczal jakos cwiczyc, biegac, chodzic na silownie! jak zmusic faceta do poprawiania swojego wygladu fizycznego?

Gość aFasdc
ma 175 cm wzrostu i jakos pod 70 wage. Niuł Brend, no zgadza sie. Gdyby zaczal cos robic latwiej byloby przelknac te opony... A spadek libido przy tabletkach i tak jest prawie zawsze a nie po jakims okresie :) Dobrze ze na Ciebie dzialaja tak lagodnie :) powiedz mu po prostu...

Gość aFasdc
fajna laska a cwiczenia pomagaja to utrzymac :)

Gość aFasdc
niuł brend - to co robimy z naszymi polowkami?

ty mozesz zaczac wspolna zdrowa diete, jesli mieszkacie razem i wspolny poranny jogging, ze niby tak dla zdrowia, kupic sobie \'men\'s health\' i zostawic na wierzchu otwarte w miejscu z jakas dieta. :p ja mam gorzej i chyba bede zmuszona uzyc drastycznych srodkow. :classic_cool: