Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinna

co napisac przed switami do kogos kto zostwil mnie bez slowa pol roku temu...

Polecane posty

Gość malwinna

krótko znalismy sie troche, bylismy ze saoba krotko,to mialo byc to powazny zwiazek, dwoje doroslych wydawaloby sie ludzi obietnice i plany zostawil mnie BEZ SLOWA PRZEPROSIN, BEZ SLOWA WYJASNIENIA po jego ostatniej wizycie po prostu sie przestal odzywac, pisalam blaglam umieralam ze strachu czy nic sie nie stalo potem okazalo sie ze jest jakas inna lska niewazne chodzi o to ze facet ktorego tak cholernie kocham zostawil mnie bez slowa 7 miesiacy temu sama spedzam swieta z dla od rodziny tak wyszlo i wiem ze sie zlamie, ze napisze do niego chce uslyszec cos, cokolwiek , bo nie moge juz takz zyc pisze to po to ze mi latwiej a po 2... co napisac wiem to glupie ale nie chce wyjsc na histeryczke piszac" ty draniu zniszczyles mi zycie" co napisac zeby odpowiedzial i zebym zachowla twarz bo wiem ze sie nie powstrzymam tak mi ciezko...

Gość cascada****
NIE PISZ NIC!

Gość ja ona xxxxxxxxx
napisz.."w zyciu piekne sa tylko chwile,dla mnie byles tylko Ty"

nie pisz nic. inaczej zbłaźnisz się, facet cię wyśmieje i będzie się cieszył, że nie jest już z tobą.

dokładnie - albo zdawkowe życzenia (najlepiej wierszyk bo to wiadomo że się wszystkim rozsyła :D) albo nic pisząc w inny sposób: 1. poniżysz się i nic z tego nie będziesz miała (albo będziesz miała - wstyd jak się ze swoją laską będą z tego smsa śmiali) 2. on poczuje sie niezastąpiony i urośnie mu ego :O a poza tym - tylko cham zostawia bez słowa czas najwyższy się odkochać :)

Gość malwinna
wiem ze nie powinnam NIC pisac siedze caly dzien przy kompie i ga[ie sie w gadu , to jakies wariactwo ale mysle ze to tak sie musialo skonczyc...bo cierpialam, potem zaczelam zyc jak dawniej ale to we mnie caly czas siedzi i domaga sie wyjasnienia po prostu

weź zjeździj go. puść mu wiązankę jakąś. w końcu to frajer.

Gość malwinna
jak mozna sie tak bardzo pomylic co do czlowieka? niesamowita dalej mnie to zadziwia... tak myslalam zwykle zyczenia a jak odpisze tez zwyklymi zyczeniami?? grrr i niby taka szopka bedzie??? nie wytrzymam tego chyba

Gość kjbdlksjvblk
ale po co chcesz w ogóle pisać? i na jakie wyjaśnienia czekasz? i co te wyjaśnienia ci dadzą?

Gość fjfhjfj
NICZEGO MU NIE PISZ, NIE ODZYWAJ SIĘ ! To jedyne słuszne zachowanie! Poza tym wyobraź sobie ze piszesz i znów rozdygotana czekasz na odpowiedź a ona się nie pojawia. Przecież to dla ciebie krok wstecz, w większe cierpienie.

canberra-niech nie pisze zwyklych zyczen, z jakiej racji??? zachowal sie ajk totalny cham i jeszcze sobie pomysle ze laska mu wybaczyla i ze jest ok:o tez bym go zjechala :o

Boże! Widzisz i nie grzmisz! Jak te dziewczyny się poniżają! Zero ambicji, zero honoru. I czego, dziewczyno, ty chcesz od faceta, który cię olał? Żeby cię wyśmiał? Chcesz go do czegoś zmusić? Po cichu liczysz, że jak się do niego odezwiesz, to się w tobie zakocha, czy coś? Sama się prosisz o poniżenie. Zmądrzej.

zjechanie go to zniżenie się do poziomu chama. o to ci chodzi? po co? niech zachowa twarz jak już KONIECZNIE musi :O ja bym milczała choćby nie wiem co :O

Gość malwinna
wiem ze nie powinnam!! ale mozecie to sobie chyba wyobrazic? czuje caly czas ze to jest we mnie otwarte i boli ichce to zamknac chce uslyszec chyba cokolwiek zeby sobie powiedziec, tak to koniec tym slowem wlasnie moge tego nie robic...jasne...az do nastepnego razu:o nie uwazacie ze jakies slowo wyjanien mi sie nalezy? czy to ja zrobie z siebie glupca? przeciez on juz zrobil to dawno temu ze swojej osoby...

a poza tym wszelkie "zjeżdżanie" to wyraźny sygnał "kocham cię, tęsknię, wróć!" a cisza czy zdawkowe życzenia ? "spokojnie przebolałam stratę i w gruncie rzeczy mam cię w dupie :O "

wlasnie, on ma cie gleboko w dupie, a ty liczysz na jego powrot? L0L! jak tak koniecznie chcesz z nim gadac to go zjeb maksymalnie, zlinczuj, spraw, zeby poczul sie nikim!

Gość malwinna
ale ja jie moge tak zyc w imie czego udawac ze jest ok? nie jest!!!! czy naprawde tak bardzo sie zblaznie? w imie jakiejs niejasno pojetej "dumy" dlaczego uwazacie ze to ja sie ponize? bo bylam zawsze fair? bo nie ja zrobilam cos takiego?

szkoda że chcesz wyjaśnień od kogoś kto w gruncie rzeczy nie jest wart żeby na niego splunąć :O czas iść do przodu

Gość malwinna
niul:nigdzie nie napisalam ze chce jego powrotu ! chce tego co mi sie nalezy wyjasnien tak sobie mysle jakie to spoleczenstwo ze tak poluwa sie szczerosc takie rady jak"pokaz ze ci nie zalezy" ja rozumiem je sa czeste ale to pzreciez klamstwo co jest zlego w tym ze ktos MA uczucia bo ja mam zal i poczucie krzywdy i wielki smutek

Dziewczyny, piszecie jakieś straszne rzeczy, odbiło wam, czy co? Po co ona ma do niego pisać i go wyzywać? Nic o sobie nie napisała, więc nie wiecie, jaka ona jest. Po jej pomyśle zaczepienia go wnioskuję, że jest zbyt nachalna i być może facet nawiał od niej. Po co radzicie, żeby go obstawiła? Żeby sprowokowała go do poniżenia jej? Idźcie lepiej na spacer :)

Gość kjbdlksjvblk
Jak Ci powie, że cały czas miał kochankę, do Ciebie nigdy niczego nie czuł, że rzucił Cię bo tamta jest lepsza pod kazdym względem i gówno go obchodzi co się teraz z Tobą dzieje to wtedy poczujesz się lepiej?:o

Gość malwinna
kurcze...zrobie to moze i bede zalowac pewnie nawet nie odpisze... szkoda ze tak malo tu znalazlam poparcia tym mi ciezej ale trudno:) hmm dam znac jak poszlo zobaczymy kto mial ta bolesna rację

Odpowie ci ze z toba bylo fajnie ale dopiero teraz to on jest prawdziwie zakochany. Skoro cie zostawil to chyba jasne ze nic do ciebie nie czul. I co tu jeszcze wyjasniac?