Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dc girl

Miekka karma dla psa- help

Polecane posty

Gość gość
Bozita jest miękka i zdrowa . Moj staruszek tylko ta je . Oczywsicie możesz dobrać karmę od wiek psa i rozmiar .

Gość Alleiccja6
Bozitę i my kupujemy, mamy dwa psiaki i stawiamy na ich zdrowe odżywianie, a te karmy mam pewność że są najlepszej jakości! I ja tylko takie jedzenie wybieram dla nich

Gość gość
ja kiedys jak podawałam psiakowki inna karme niz obecnie to troche kropilam woda karme, ale od kiedy podaje mu bozite to juz nie ma takich problemow bo karma jest niewielka i miekka.

Gość Xsalla88
Bozita jest bardzo odpowiednią karmą dla psów, ja mam dwa maluchy w domu i karmę oba właśnie tą karmą.

Gość Mariannka88
A jakąś konkretna polecasz? mam jamnika półrocznego.

Gość gość
mięciutka jest bozita. sama mialam problem z tym ze psiak nie bardzo mogl pogrysc karme a ta polecila mi kolezanka i jestem z niej bardzo zadowolona.

Gość Jowita_mam2psy
A gdzie kupujesz ta karmę?

Gość gość
Dla mnie tez najlepsza jest bozita . Mam niż starszego psiaka a ta karmę z łatwością pogryzie . Do tego jest korma o wysokiej jakosci wiec wiem ze dobrze je .

Gość gość
widze duzo wielbicieli bozity, sprawdzalam wlasnie ich strone i faktycznie maja duzo smakow i rodzajow karmy. sklad tez niczego sobie. zaraz zamowie cos na probe dla moich psiakow :)

Gość gość
Na pewno się nie zawiedziesz . Bozita to rzeczywiście dobra karma. U nas już króluje drugi rok .

Gość gość
U nas tak samo kupujemy sucha i mokra . Obie są super i dobrej jakosci .

Gość gość
miekka na pewno bedzie mokra niezaleznie od firmy ale to pewnie wiesz, i raczej chodzi Ci o sucha karme. psiak ma pewnie jakies problemy z gryzieniem - wiem cos o tym mialam pobdobny problem u siebie. przerzucilam sie na bozite, zaczelam od mokrej bo ona jest bardzo miekka ale z czasem kupoilam tez sucha, psiak nie mial problemow z jej zjedzeniem a wiec zostalismy przy niej.

Gość Veronnica88
Jak jak juz zamawiam to robię takie duże zamówienie, planuje posiłki psiakom. Wybieram też z Bozity karmy, są wg mnie najlepsze.

Gość gość
Bozita to strzał w dziesiątkę jak dla nas ale widze ze dla wielu z Was tez . Moj staruszek prawie ząbków nie ma a ta karmę zje .

Gość DanuttaWlazo
A gdzie zamawiacie te karmy? Taniej wychodzi przez internet?

Gość gość
Ja zamawiam bozite na krakvecie albo na allezoo. Karmy są w dobrym cenach .

Gość kalipsa
My również postawiliśmy na Bozitę, zaopatrujemy się w nią na krakvecie, ponieważ w naszej okolicy nie możemy jej dostać a nie chcemy rezygnować już ze sprawdzonej i odpowiedniej marki.

Gość gość
U nas się sprawdza bozita pasztet z łososiem a sucha karmę namaczam trochę woda .

Gość Gusska88

Zamawiam przez internet karmy z Bozity, wg mniej sa najlepszej jakości, faktycznie od niedawna je zamawiamy ale sa super, a psiak lubi

Gość Annkana

Karmy Bozity to pewna jakość, nie zawierają domieszek, czy sztucznych składników, są bardzo dobre, cene mają nie najniższą ale jednak nie są to typowe marketowe karmy

Gość Perełka

jesli chodzi o miekka karme to na pewno bedzie mokra karma, sucha karma juz troche trudniej. ja wybralam dla swojego psa bozite. nie jest jakims staruszkiem ale swoje lata juz ma. nie widze aby mial problemy z jedzeniem jej a wiec kup i daj znac jak smakuje wojemu pupilowi.

Gość gość

proponuje zakupic karme z bozity, maja zastawy startowe a wiec nie wydasz majatku a dowiesz sie czy twoj pies bedzie w stanie ja zjesc. mojemu psu bardzo smakuje i wiem ze daje mu dobre jedzonko bo karmy maja super sklad.

Gość Kammciak

Też dla swojego psa od niedawna kupuję karmy z Bozity, jednej ulubionej jeszcze nie mamy, ale zdecydowanie skład mają super.

Gość Anjjj

Tez się nad bozita właśnie zastanawiam bo wodze sporo pozytywnych komentarzy i opinii ale nie wiem jaka na pierwszy raz zamówić bo jak nie będzie chciał jeść to szkoda wyrzucić .

Gość Papaja

Wrazie coś jakbym karma nie smakowało psiakowi można ja zwrócić . Firma posiada gwarancje jakosci .

Gość julciaxx

Na czym to polega? I których karm dotyczy, jakiś konkretnych? Gdzie kupujecie karmy Bozity, w których sklepach online są dostępne?

Gość Annnkanana

U mnie w zoologicznym są więc nie zamawiam, ale jak kończą się zapasy to po prostu idę po sąsiedzku:) Mamy swoje ulubione smaki

Gość Gonia

Ja bozite kupuje na Allezoo jak online zamawiam ale u mnie w zoologicznym tez jest .

Gość Olkaaa

Ja tez kupije bozite dla swojego seniora x-large i normalnie ja gryzie woec mysle ze nie jest twarda .