Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dc girl

Miekka karma dla psa- help

Polecane posty

Gość gość

są w zoologicznych, to są karmy premium, więc masz pewność, że zwierzak dostaje wszystko, co najlepsze 🙂  bozita to szwedzka firma, kładą nacisk na jakość składników

Gość Marcin

ja podaje swoim pupilom bozite, karma premium z dobrym skladem. nie maja problemu z jej zjedzeniem ale jesli twoj pies bedzie mial problem to mozesz zwilzyc troche woda.

Gość DominikaKa
Dnia 15.02.2019 o 23:14, Gość gość napisał:

są w zoologicznych, to są karmy premium, więc masz pewność, że zwierzak dostaje wszystko, co najlepsze 🙂  bozita to szwedzka firma, kładą nacisk na jakość składników

My od jakiegoś czasu kupujemy psiakom tylko ich karmy i zauważyłam poprawę zarówno w sierści, no i nie ma problemów z wypróżnianiem, a co ważne też apetyt się poprawił

Gość Annkanaaa

Też kupujemy z tej firmy karmy, ale nie zdarzyło się, żeby nam karma została, zawsze znika z miseczki wszystko w ekspresowym tempie.

Gość gośś

bardzo polecam karmy Bozita, mają mnóstwo smaków, więc na pewno coś trafi w gusta 🙂 mój pies akurat uwielbia wszystkie z nich, taki żarłok 😄

Gość gosc

bardzo fajna i miekka karme ma bozita. ale jesli twoj pupil jest maly i nie koniecznie ma tyle sily aby ja pogrzc to mozesz zwilzyc troche woda

Gość Annuskiak88

Mam psiaka ze schroniska, dopiero się siebie uczymy chciałabym mu wprowadzić nowe smaki, wybrać najlepszej jakości karmę, Bozity karmy mają dobry skład, tylko którą na początek wybrać?

Gość Hubert

Wydaje mi się że to zalezy czy to młody piesek czy raczej taki starszy, no i musisz po prostu na początek próbować. Bozita ma spory wybór karm, więc śmiało możesz na początek mniejsze paczki zamówić.

Gość katarynka
Dnia 16.04.2019 o 22:05, Gość Hubert napisał:

Wydaje mi się że to zalezy czy to młody piesek czy raczej taki starszy, no i musisz po prostu na początek próbować. Bozita ma spory wybór karm, więc śmiało możesz na początek mniejsze paczki zamówić.

ja tak właśnie robiłam - zamówiłam kilka paczek mniejszych i sprawdzałam który smak pasuje najbardziej, teraz wiem że z Bozity bardzo smakuje renifer i łoś oraz łosoś, oraz wszystkie mokre 🙂

Gość gość

osobiście polecam tą https://www.bozita.pl/karma-dla-psów/bozita/pasztet-z-wolowina  
lub którąś podobną z tej firmy
bardzo dobrej jakości, dużo mięsa, mało sztucznych zapychaczy,

Gość Annkanana

Ogólnie moim zdaniem karmy Bozity to jedne z najlepszych, skład mają super, cena też ok, no i wybór smaków jest duży, myślę że nie jeden psiak zadowolony:)

Gość gość

zamów może na tej stronie https://www.bozita.pl/karma-dla-psów/
lub na krakvet, bo też mają dostępną ich ofertę

Gość gość

na bozita.pl jest właśnie dużo karm miękkich, wystarczy wyfiltrować
sami zamawiamy, szczególnie tą z kurczakiem, bo nasze psy ją wolą bardziej niż większość mokrych 

Gość Annkanna

Także polecam właśnie karmy tej marki, u nas sprawdzone, a odkąd się na nie przerzucilismy to widzę poprawę w wyglądzie zwierza, sierść ma inną zupełnie i skończyły sie problemy z wypróżnieniem itp.

Gość MaggdaMag

A czy dla małego psiaka coś można dobrego kupić z tej firmy?  Teraz będe chciała zmienić mu karmę, tym bardziej, że ostatnio ma coraz większy problem z wypróżnianiem i nie je dobrze

Gość MariuszKLNN

Jakiego masz psa? Mały czy duzy? Jaką karmę do tej pory podawałaś? Może coś uda mi się podpowiedzieć

Gość gość
Dnia 19.06.2019 o 05:56, Gość MaggdaMag napisał:

A czy dla małego psiaka coś można dobrego kupić z tej firmy?  Teraz będe chciała zmienić mu karmę, tym bardziej, że ostatnio ma coraz większy problem z wypróżnianiem i nie je dobrze

oczyiści, że tak, myśmy zaczynali od bozity dla juniorów, bo wtwerynarz polecił i nasz pies zdrowy, żadnych dolegliwości, do wterynarza tylko na szczepionki chodzimy

Gość ona

ja wczesniejsza karme zwilzalam troszkę woda, ale teraz podajemy bozite i nie ma już takiej potrzeby. maja miekka karme dzięki dobrym składnikom, to szwedzka jakość i produkt sprawdzony.

Gość Annkana

Bozita u nas już dłuższy czas i ja nadal polecam. Cenię sobie taką jakość.

Gość Andrea
Dnia 20.09.2019 o 07:34, Gość Annkana napisał:

Bozita u nas już dłuższy czas i ja nadal polecam. Cenię sobie taką jakość.

A gdzie kupujesz bozite ? Ona rzeczywiście jest miękka i nadaje się dla starszego psa ?

Gość Daria

Bozita jak najbadziej odpowiada starszym psom ale trzeba wybrać odpowiedzenia . Na bozita.pl możesz sobie poczytać o nich .

Gość OlgaOlgaOlga

A czy psiak ma jakies uczulenia? Jest po zabiegu? Młody czy starszy? To wszystko zalezy