Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kłokarda

No jak to jest?!

Polecane posty

Gość nic z tego nie będzie
MYślę że to nie jest ten facet i z tego biorą się wachania. Każdy chce być z kimś i kogoś kochać ale jeżeli nie trafiłaś na odpowiedniego faceta to jest trochę jak poakownie zastępcze lub produkt czekoladopodobny-zjesz coś słodkiego ale wiesz że to nie to.... Początki znajomości z tym odpowiednim człowiekiem to piękne wieczory wyczekiwane z drżącym sercem i kończące się nad ranem kiedy wcale nie masz ochoty się rozstawać bo nigdy nie masz go dość... to wiele pięknych i silnych emocji.... no i te motyle...

Gość nic z tego nie będzie
*opakowanie

Gość kłokarda

Jak to jest, że patrzę, słucham faceta z czułością, moje serce topnieje; myślę-mogłabym z nim być, a za 5 minut, że jednak nie, coś mi w nim nie pasuje i że nic z tego nie będzie:D No jak to możliwe? Przecież to dwa całkiem skrajne odczucia. Co za siano mam w tej głowie, ja nie wiem...

Gość aFasdc
jestes babą, to normalne. Wy tak macie ze nawet same siebie nie rozumiecie :)

Gość eeeeeeeee
niestety to prawda :O Nie wiemy czego chcemy :O:O:O Zazdroszczę mężczyzną :D oni nie myślą :P tak jak my ;)

Gość kłokarda
Ale to jest męczące dla tej drugiej strony, bo po mnie zaraz widać każde uczucie. Kto by to wytrzymał? Potrafię mieć ściśnięty żołądek przed spotkaniem, prawie je odwoływać, a potem dobrze się bawić :o Najlepsze, że na razie trzymam dystans, choć już raz byliśmy tak blisko, jak można blisko ze sobą być:D Ale stwierdziłam, że za szybko chyba...cholera, ale to musi być dla niego trudne. Egoistka ze mnie i skończę w piekle;)

Gość to ja chyba tez tam skonczeP
w tym piekle! robie dokładnie to samo, a właściwie mam to samo, jakieś okropne wahania nastroju i uczuć:/

Gość kłokarda
Spoko, przynajmniej będzie z kim pogadać;)

hahaha, no:)! a jak on znosi te zmiany ciągłe?

kłokarda rozumiem Cię świetnie patrzę na mojego chłopa i tak myśle, ten mógłby być moim mężem potem coś się wydarzy..albo nic się nie wydarzy :P i inne myślenie..że eeee to nie ten, że..i tak by nic z tego nie wyszło :P weź bądź tu mądry ;) za dużo w nas obaw, za dużo chęci jak to pogodzić?

Gość kłokarda
Jak na razie zgodził się spotykać tak ... po koleżeńsku, że tak to nazwę. Ale wiem, że w końcu spyta, w którą stronę ma ta znajomość ewoluować. A wciąż tego nie wiem:o

heh, daj mu szansę, ja to takie numery z wahaniem nastrojów, ze mianą zdania itp. często facetowi robię, a on to dzielnie znosi (oby jak najdłużej) a najgorsze, że potem myślę sobie jaka ja głupia jestem!

Gość kłokarda
No tylko Ty już tworzysz z nim związek, a ja z tym jeszcze nie i o to się najbardziej rozchodzi ;) Czy chcę, czy też nie, hehe... Fiksacja normalnie.

spróbuj:), skoro taki wyrozumiały teraz jest to bardzo dobrze:p, wiesz kazda by chciała ideał ale...ideały są nudneeeeeeee

a odrobina emocji jest wskazana:P

Gość no to podobnie
jak u mnie :D potrafie godzine przed spotkanie je odwolac bo mi sie odechcialo chociaz 5 minut wczesniej juz nie moglam sie go doczekac :D dsodam, ze jestem z grubsza przed 30stka :D patrze na niego wniebowzieta a za chwile mysle zeby juz spadal :D

Gość cascada****
mam dokladnie to samo w srode bylam na randce, bylam zimna i z dystansem do faceta - on to chyba odczul, bo sie nic do mnie nie odzywa a ja glupia czekam i co chwile spogladam na tel;/

Gość to ja tez chyba tam skonczeP
moze to hormony w nas szaleją, albo co?

Gość kłokarda
A czy to nie jest tak, że to po prostu nie jest TEN facet? Bo dlaczego miliony innych kobiet nie ma takiego problemu, zakochują się i już. Dlaczego u mnie nic nie jest proste, no :D

Jak jesteś z nim, to fajnie, a jak sama, to Ci się do niego nie chce? Hmmm... Pewnie jak jesteś z nim, to chemia działa silniej. Sama chemia, to troszkę mało.

A może wprost przeciwnie. Działa rozsądek, a chemia nie? Gdybyś miała ostatnią kromke chleba - oddałabyś mu ją wiedząc, że przez kilka dni nie będziesz jadła? Ja swojemu oddałabym.

Gość kłokarda
Właśnie nie wiem, co działa, a co nie. Każdemu bym oddała; to leży w mojej naturze ;)

Gość havanka
mam to samo...jestem z nim to świat mógłby nie istnieć...wracam do domu...lub gdy coś jest między nami nie tak to nie potrafiłabym walczyć o niego...cóz...taka już kobeca natura

Gość kłokarda
Wkurza mnie to niemiłosiernie. Powinnam czuć euforię, cieszyć się, a nie tak analizować każde odczucie - czy to powinnam czuć, czy może coś innego? A może jak tego nie czuję, to to nie to, etc. A tam :o