Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mateusz13

Mam wielki problem co mam zrobic...

Polecane posty

nie dawno dostałem sms od nie wiem kogo o tresci uwazaj sobie na kobiete bo kontaktuje sie z byłym facetem. Wiec pytam ją grzecznie czy to jest prawda ze pisze z tym facetem a oan twierdzi ze nie i ze pewnie ktos chce zepsuc nasz związek ze ona mnie kocha i chce byc ze mna na zawsze.Mineło pare dni wszedłem przypadkowo na jej g.g a tu koles pisze ? to ja tez ? a on podaj umówiony znak sygnał podalem cos tam a on pisze ze ja sie tu martwie uwazam a ja mu pisze czy sie boi ze ktos nas wyczai a on pisze.nie no przestan wiem ze ty sie martwisz a ja nie chce tobie przykrosci sprawiac.napisz cos po kursie jak bedziesz miała czas... CO MAM ROBI PROSZE O RADE...

Gość jak odgadłeś
ich tajemniczy znak?????????

Bo koles mial opis to ty paskudko... A ja napisalem pierwsze abra kadabra a on pisze nie rozumie... i napisałem Paskudko i poszło

Gość ja chyba niedzisiejsza jestem
mateusz ma 13 lat. Rozumiem, ze jego KOBIETA starsza od niego nie jest. I juz ma ktorys tam zwiazek, skoro kontaktuje sie z bylym... W jakim wieku zaczynacie miec kobiety czy facetow? I skad taka zazdrosc o rozmowe? Jesli jako dzieci jestescie tak zazdrosni i kazde slowo zamienione z innym to co bedzie na starosc? A w ogole, to mamusia nie nauczyla, ze nie zaglada sie do cudzej korespondencji i nie czyta jej???