Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julinkos

Nierozumiem kobiet które po 20 roku życia, nie mają chłopaka, męża lub narzeczo.

Polecane posty

Gość slodka_kOcIcA
teraz się od tego uzależniłam i jak nie będę miała przynajmniej arbuza miedzy pośladkami to nie zasnę :)

Gość a ja nigdy nie wyjdę za mąż
bo nienawidzę rodziny, nie tylko swojej, po prostu uważam, że to jest podstawowe siedlisko patologii w społeczeństwie, nie chcę, zeb y mnie ktoś pilnował, mówił, co mam robić, żeby mnie ograniczał i sprawdzał. Mam gdzieś facetów, mam 23 lata i jestem sama, nie zamierzam też z nikim uprawiać seksu, bo nie potrzebuje tego do szczęścia. Nie będę prać i sprzątać jakiemuś szmaciarzowi i ciągnąć mu jego sinego, obleśnego druta. Nikt nie będzie mną dyrygował. Mam wszystko, co tylko chcę, mogę robić, co chcę i jest mi dobrze. A już dzieci na pewno nigdy mieć nie będe, chyba że się zdarzy jakiś masakryczny wypadek:O:O:O Ale mam nadzieję, że mi los zaoszczędzi takich "atrakcji". 🖐️

wiem ze to prowokacja ale wtrace swoje 3 grosz... bycie z kims nie jest w zadnej mierze wyznacznikeim urody ba! nawet wiecej te przecietne i w inteligencji i w urodzie o wiele czesiciej maja facetow bo musza sie dowartosciowac i cos udowodnic innym szybko wezma slub potem dzieci, gary pieluchy rutyna codziennosc a koło 30 juz problemy malezeńskie zmeczenie zyciem i tp. natomiast ja jetsme sama ale niezalezna czy brzydka? :D jak juz ktos wyzej napisal chiałabys byc tak brzydka jak ja...:) swoje zycie i szczescie umiem zbudowac w pojedynke nie potrzebuje drugiej osoby aby udowadniac swiatu ze ktos sie mna zainteresowal bo widocznie cos w sobie mam chce miec dobre wykształcenie dobrze platna prace i spelnic marzenia zwiazek ogranicza piekne i madre kobiety nie boja sie byc same!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Gość slodka_kOcIcA
zwiazek ogranicza- mozesz sobie tak to tlmaczyc ale prawde jest taka ze jestes brzydka. i nie chcialabym w zadnym wypadku wygladac tak jak ty. leca na mnie faceci bo jestem ladna. a gdybys ty tez byla to i na ciebie by lecieli

Gość kuźwa a co z tego
że faceci lecą?:O Oni są obleśni- żrą tylko, piją piwo, pocą się, śmierdzą i mają obwisłe, pofałdowane jajca, które ty obrabiasz z zapałem:D Na mnie mogą lecieć do woli, bo mam ich gdzieś:classic_cool:

Gość nie masz nikogo bo nikt
normalny nie chce żadnego faceta, który jest tylko wrzodem na dupie:P Co możesz zaoferowac kobiecie, oprócz swojej smrodliwej egzystencji?:D Umiesz gotować, prać, sprzątać, pieczesz pyszne ciasta, jesteś wykształcony, masz super pracę, ładny dom, samochód, cięty dowcip, potrafisz ciągle zaskakiwać, jesteś wyrozumiały, przystojny, robisz najlepsze minety na świecie i masz język 18cm?:)

Gość slodka_kOcIcA
jeszcze dopowiem,ze zaczelam wlasciwie sie bzykacb z panem romkiem,strozem z sasiedniej kamienicy.A nie,to pan zdzicho byl pierwszy.Nie ,teraz mi sie wszystko pokrecilo.To chyba ten pan czesio-wtedy,jak przyniosl pierwszy kosz wegla do piwnicy...No,to chyba on byl pierwszy...kumpel mojego taty,z pracy......................

Gość slodka_kOcIcA
jestem ladna,bo taka sie zrobilam.To znaczy zamowilam sie ladna.Czy jakos tak.to moja zasluga w kazdym razie,ze jestem ladna,a wasza ze jestescie nialadne.Ale jestem madra.No nie?