Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julinkos

Nierozumiem kobiet które po 20 roku życia, nie mają chłopaka, męża lub narzeczo.

Polecane posty

Gość Julinkos

Nie miały i nie mają!! Dla mnie to nie możliwe, a wszystkie takie kobiety są dla mnie zerem. Za pewne są brzydkie, szare i beznadziejne. Współczuję wam trochę, dla mnie to równoważne z byciem upośledzonym. Aż tyle stracić z życia? Tragedia...

Gość Anna z perłowa
dla mnie są głupie te co na syzbko sobie dziecko robia i zenia sie bo.. czas juz i druga sznasa moze sie nie trafic:P a potem w wieku 30 sa wypalone zyciem.. i dzieciakami..:) a te co pozno sie zenia dluzej saaaaaaaaa zadowlowleneeee:)

No tak one zawsze może będą miały jeszcze(chyba że to lesbijki) ale tobie rozumu to już nie przybędzie miejsce na rozum została wypełnione głupotą. :o

Nie musisz rozumieć. Może to dla Ciebie zbyt trudne? Nie przeciążaj umysłu, bo widać, że tam ciasno.:P Chciałabyś być tak brzydka jak ja.;) Facet jest mi tyle potrzebny co chatka w lesie.

Gość aneczkaZirlandii
Julinkos, zal mi ciebie.....

Gość slodka_kOcIcA
podzielam twoje zdanie! ja uwazam ze norma jest ze pierwszego chlopaka powinno sie miec w wieku 13, gora 14 lat(ja akurat mialam 12:D- jestem ponad norma!). a miec seks w wieku tak 17 lat. tylko dziewczyny ktore mieszcza sie w tej normie sa atrakcyjne. reszta to pasztety ktorych nikt nie chce

Gość słomkaa
Kurcze, a ja miałam pierwszego faceta w wieku 21 lat... Chyba przegrałam życie :( :D:D:D:D:D

ja pierdacze... ochujałaś?? :D ja napewno nie bede wychodzic za mąż przed 25 rokiem zycia, chce sie jeszcze nim nacieszyc.... a ty zapewne juz mamuśka zostałas w wieku 13 lat wiec pozwalamy ci ulzyc :D no i sa ludzie jak ja którzy zauwazyli ze to wlasnie tym najladniejszym jest najtrudniej znalezc chłopaka (uzyj oleju w glowie to moze sie domyslisz)

chyba skocze :classic_cool: ale z Ciebie móżdżek . opisz prosze siebie :D i swoje związkowe perypetie błagaaam:D tak bardzo Ci (zapewne) zazdroscimy:D

Gość rdtgrdg
" a miec seks w wieku tak 17 lat. tylko dziewczyny ktore mieszcza sie w tej normie sa atrakcyjne. reszta to pasztety ktorych nikt nie chce " tz. co?? atrakcyjna 20stka to taka która ma 5letniego bachora??:O wez sie ryj puszczalsko, a jak któras chce zatrzymac cnote do slubu to tez pasztet?? widac...mamy tu 2 zawodowe nieletnie wielkie dziwy :)

a ja nie rozumiem facetów, którzy po 23 roku życia piszą głupoty na babskim forum :classic_cool: PS: autor jes gópi :D

Gość slodka_kOcIcA
kurwa bo ktos chce sie ze mna przespac? wy po prostu zazdroscicie takim dziewczynom jak ja ze sa atrakcyjne dla facetow. was to pewnie kijem nie chca tknac:P a to ze sie bzykam od 16 roku zycia nie oznacza ze teraz musze miec bachora. w jakim wy swiecie wogole zyjecie:O

Gość slodka_kOcIcA
zapomniałam dodać ,że bzykam się z ojcem :classic_cool:

Jejku:o zamknij buzię,a otwórz umysł,żałosny autorze topiku:o Nie pomyslałeś(no fakt,jak miałeś pomyśleć),że niektóre kobiety są same,bo albo rozstały się z kimś,bo musiały,bądź to facet właśnie okazał się draniem,albo dlatego,że partner życiowy zmarł,albo dlatego,że nie chcą być z kimś "pierwszym lepszym" i czekają na kogoś wyjątkowego. Rusz Ty tą pustą móżgownicą:o

Gość slodka_kOcIcA
heloł, zacznij czytac ze zrozumieniem pajacu, autor pisze ze dziewczyny ktore do 20roku zycie nigdy nie mialy facetow i dalej ich nie majom

Gość slodka_kOcIcA
moim pierwszym facetem był 54 letni pan Marian ,który poderwał mnie na tabliczkę czekolady Milka :classic_cool:

Gość slodka_kOcIcA
hahaha zazdroscicie i tyle moim pierwszym byl najprzystojniejszy kolo na osiedlu wszystkie dupy byly zazdrosne, ze ja go poderwalam:) i co, lyso wam?

Gość Kasikowa***
nie do pusta Kotko,tylko od,jezu,wez sie lecz :o idiotko

Gość slodka_kOcIcA
mam sie z urody leczyc?:O wez ty sie lepiej idz lecz na kompleksy taborecie

Gość slodka_kOcIcA
marian ty dobrze wiesz jak było , wrauuuu do dzisiaj mnie zwieracze pieką po naszym drugim spotkaniu :classic_cool:👄

Gość slodka_kOcIcA
nie kocham sie do kakaoweggo oczka, to jest obrzydliwe! a ludzie ktorzy to robia sa zboczeni

Gość na szczeście nie w takim jak
ty szmato

Gość slodka_kOcIcA
ale pierwszy raz jak drylowałeś moją okrężnice wyłam z rozkoszy :classic_cool:

Gość slodka_kOcIcA
taaaa