Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lgdffd

swiateczne awantury

Polecane posty

Gość lgdffd

wpisujcie o co sie poklociliscie, ile osob sie klocilo lub nie rozmawialo ile to trwalo?

Gość nie mieszkam w domu
- o grubosc ciasta na pierogi - 3 osoby - ok. 2h

Gość lgdffg
:D pewnie u wszystkich tak to wyglada dziekuje za wypowiedz milych swiat

Gość kluska serowa
o grubosc ciasta na pierogi? :D :D :D dobre

Gość każdy robi jak może i lubi
a na co ci to? Po co pytasz?

wczoraj napyskował mi mąż bo spytałam jak długo będzie leżał i kiedy zamierza odkurzyć. Opuluł się, napyszczył ale odkurzył. Nie jest mi miło przygotowywać wszystko do świąt wiedząc że najchętniej siedliby tylko do stołu i nażarli się jak w hotelu. I nie chce mi się więcej pisać..

Gość kluska serowa
na twoim miejscu olalabym swieta w takim przypadku i nie robila nic. nie chca pomagac to po co ty sie starasz? przepraszam, ale wkurza mnie jak kobieta robi wszystko bo mysli ze tak musi byc. teraz kobiety pracuja tak samo jak mezczyzni wiec w domu tez powinno byc po rowno. nie daj sie

ale śmieszne wielbiciel 70B, czemu jeszcze nie śpisz? --> kluska serowa - zapowiedziałam im to w następnym roku. Jak nie wykażą ani krztyny zainteresowania w przyszłym. Sami i z własnej woli, nie robię nic. Nie kupuję, nie sprzatam ino się wynoszę gdzieś indziej a oni, niech dalej leżą.. i tyle.

Gość kluska serowa
absolutnie zrob tak. nie ma sensu zabijac sie dla kogos kto tego nie docenia. wesolych swiat i powodzenia w przyszlym roku. nie dawaj sie bo zamiast sie cieszyc swiateczna atmosfera jestes kuchta i sprzataczka przez kilka dni a potem zmeczona cieszysz sie ze swieta sie skonczyly

Gość Czarny Łeb
ej co je wiara, ja się pokłóciłem ze starszą że mi karze choinke ubieać, powiedziałem jej sama se ubieraj, ja muszę z klimą swoją na miting iść a ona mi tu karze bombki zawieszać :(

u mnie był problem z orzechami :P Czy maja byc w serniku czy w pierniku :P i nie ma ich nigdzie :D na przyszłość ponyslą zanim mnie wkurzą, orzechy zjadłam sama gdy ciasta się piekły

Gość tadeusz wajche przełóż
o to że kurwa marnuje wode!!!! jak myje to odkreca idzie cos powiedziec do mnie do pokoju i jeszcze stoi i sie zastanawia a mnie szlak jasny tarfia!!!!

Ja sie wczoraj pokociłam o ciasto. Jeszcze świeta sie nie zaczeły a moj mąz zjadł mi wczoraj połowe ciasta :(

Moi rodzice poklocili sie o pierogi..tata chce sam robic a mama chce kupne bo jej sie nie chce robic.I tata zje swoje a mama kupne;]