Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Czas przełamać się opłatkiem i złożyć życzenia droga kafeteryjna rodzino !

Polecane posty

A gdzie reszta?? :( specjalnie założyłam temat tak wcześnie co by każdy mógł potem przygotowywać stół wigilijny :D Tarocistka --> wyprzedziłaś mnie :P też chcialam dać wierszyk :)

Zdrowia szczescia i miłosci i aby znikła potrzeba siedzenia tutaj i marudzenia. :P

Właśnie, abyśmy mogli uwolnić się od tego nałogu jakim jest kafeteria :D I żeby każda kobieta na forum Diety schudła to wymarzone 10 kilo, zeby każda porzucona znalazła pocieszenie, i wszyscy mający problem z orgazmami niech poczują jak to jest :D

opłatka nie mam, pytałem się kiosku ale najwidoczniej tu nie mają, więc niczego łamać nie będę :classic_cool: ale Wesołych Świąt 🖐️

Delicious - wiesz nigdy nie kupowałem opłatka, więc nie wiem jak to się robi, a to moje pierwsze samodzielne święta więc dałem sobie siana :classic_cool:

Aaa wyrośniesz na pięknego różowego konia, podobnego jak miała Jolanta w Big Brotherze :D Haha opłatek kupuje się w Kościele drogi Jarku :P

Wiedziałam, że tak bedzie , że nie utrzymacie tego topiku na szczycie :P Tak więc podnosze, bo ten temat nie moze umrzeć :) Jarek --> Nie myślę, ja to wiem :) Swoją drogą, fajne zdjęcia :P Może kiedyś podejrzę Cię ze swojego profilu :D

Wystrojonej choinki Wesolutkiej minki:) Gorącego serduszka Pełniutkiego brzuszka Oraz opłatka bialego z rodzina łamanego. Wszystkiego najlepszego kafeterianki;)

Dziękuje z imieniu wszystkich :D Czy tylko ja w czasie przerw w gotowaniu tu zaglądam???? :( Jaaarek gdzie jesteśś? :P

Gość candywoman
czy tylko ja nienawidze łamać się opłatkiem i składać sobie zyczenia?

To i ja Wam wszystkim życzenia składam! Chyba nie muszę nic mówić i tak wiecie, czego Wam życzę:)

Jestem! nie zauważyłam Twojego tematu więc założyłam swój ale nie szkodzi;) No więc wesołych świąt, duuużo pięknych prezentów, radości i samych pyszności;) Oraz szczęścia i powodzenia w nowym roku dla wszystkich kefeteriuszy:** 🌻

Gość candywoman
no, to widzę, że tylko ja

Vandywoman --> co ty taka smutna :P Wiem ze lamanie się oplatkiem i wymyślanie na poczekaniu życzeń nie należy do przyjemnych rytuałow ale musimy stworzyć jakąś świąteczną atmosferę :P Nie wiem jak wy ale ja wogole nie czuje swiąt i jest mi z tego powodu bardzo ale to bardzo smutno :( Nawet śniegu nie ma 😭

Wesolych swiat Bozego Narodzenia Milej atmosfery w domu Szczesliwie spedzonego czasu w rodzinnym gronie