Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Czas przełamać się opłatkiem i złożyć życzenia droga kafeteryjna rodzino !

Polecane posty

Wzajemnie wzajemnie :) Ja nawet nie wiem czy miał być czy nie :D A jakie macie plany na Sylwestra hę? :P

Pada śnieg, suną sanki - jest renifer i bałwanki... śnieżki z nieba spadają, życzenia zdrowych świąt składają. Niech te święta będą wyjątkowe a prezenty odlotowe - życzy wszystkim aksamitka:)

ja już po śniadaniu, ale jak masz jeszcze skrzela karpiowe to chętnie zrobię z nich balony na sylwestra :)

Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze, Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się...

Mam jedynie pęcherze pławne :P Apropos --> co robicie na Sylwestra? zadałam już wcześniej to pytanie ale niestety nikt mnie nie słuchał ... albo nie czytał :D

Ja ide na sylwestra do restauracji z chlopakiem Jestem chora i za bardzo mi sie nie chce ale do sylwka jeszcze pare dni to moze mi sie zachce

Do restauracji? hmm :classic_cool: Jareczku no to widzę że zapowiada się super zabawa :D Ja z chłopakiem zapraszamy znajomych i robimy sobie małą "domóweczkę" :) oczywiście ja muszę wszystko ugotować :O :P

Gwiazdki najjasniejszej, choinki najpiekniejszej ,prezentow wymarzonych ,swiat mile spedzonych ,karnawalu szalonego,Roku bardzo udanego....Wam wszystkim.....

Mam kilka propzycji... U Kolegi na wsi, tylko nie wiem gdzy pojdziemy, prywatka albo.. u przyjaciólki? no jeszcze nie wiem:P A TY?

Ja z chlopakiem organizujemy "domoweczkę" dla znajomych :D łącznie będzie 6 osób --> 3 pary :P ajjj coś czuje ze będzie ciekawie :D

Ojj:D Jarku chodziło o to, że te 6 osob to osoby "chodzące" ze sobą :D Jaki ty zaczepny jesteś :P

ja u Pani Cenzor? aa skąąd :D pewnie mój pomarańczowy podszyw :classic_cool: Delicious, Czemu zaczepny? Normalny :)

a może mnie obgadali bez mojej wiedzy :o to oburzające, Jeremiaszu - płaszcz i kapelusz, wychodzimy :classic_cool:

Bo wydawało mi się że napisalam zrozumiale :D Ale jak zwykle to co dla mnie normlanie dla innych jest dziwne :P

Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Mateusz ...

Dziękujemu bardzo serdecznie :) Karpik gotowy ... salatka też :) Częstujcie się, w końcu to wigilia :P Zaraz doniosę rybkę po grecku i takie tam :D