Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Delicious_

Czas przełamać się opłatkiem i złożyć życzenia droga kafeteryjna rodzino !

Polecane posty

U mnie tez jest rybka po grecku Pamietajcie zeby na Wigilii sprobowac wszystkich potraw zeby was nie ominely przyjemnosci w zyciu

Gość bjbh
o kurde !! osc mi stanela w gardle !! :O umieram... !!!

bjbh - spoko posadzę kaktusa na twej mogile ;) PrettyInScarlet - ze względów etycznych powinnaś spróbować nawet tego, czego normalnie się brzydzisz :)

Gość wesolutkkka
Wesołych Świąt !!!

bez głowy była, chyba dlatego coś żwawa w wannie to nie była, pewnie nie widziała gdzie płynie

Gość monikac12
Zdrówka i spełnienia marzeń:)

Gość kulabulala
Wesolych wesolych to ja gwiazdor

Gość CVI. . .
Wesołych Świąt wszystkim życzę i dzielę się opłatkiem chociaż z Wami drodzy kafeteriusze.

To nam członków rodziny przybyło :) Wszystkim Wesołych i nawzajem :P Ja kupialm szproty w oleju i też nie chcialy plywać :( :P

Wszystkim życzymy wesołych, zdrowych i bezproblemowych Świąt! Tym , którzy spędzą ten wieczór na Kafeterii, życzę przyjemnych chwil, zrozumienia życzliwości i poczucia przynależności, chociażby i wirtualnej :)

Wszystkiego co najlepsze Wszystkim, zwłaszcza tym którzy świętować Godów nie mogą: dyżurującym lekarzom, ratownikom, strażakom, policjantom, pogranicznikom, górnikom (zwł. z Budryka - chłopy, trzymajcie się!) i innym ludziom w \"niewygaszanych\" zakładach pracy, pilotom i kontrolerom ruchu, maszynistom i kolejarzom, ochroniarzom itp. Obyście też zaznali spokoju!

zdrowych i wesołych świąt , spełnienia marzeń , dużo miłości , sianka i wszyskiego naj naj naj .

Ja już po Wigilii :P Ale się najadlam uff :O Bylo bardzo sympatycznie, no i oczywiscie dostalam fajne prezenty :D a jak tam u was? lece dalej zmywać gary :P

Wesołych Świąt!Bez zmartwień, Z barszczem,z grzybami,z karpiem, Z gościem,co niesie szczęście! Czeka nań przeciez miejsce. Wesołych Świat!A w święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt!A z Gwiazdką!- Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie jak najwięcej Zwykłego.ludzkiego szczęścia.:)