Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluuui

CZY U WAS W WIGILIE TEZ TAKA ATMOSFERA OKROPNA W DOMU JAK U MNIE?

Polecane posty

Gość kluuui

wszyscy sie kłocą ..jest nie do wytrzymania ten dzien jak co roku :( zazdroszcze kolezankom które maja takie cieple rodziny i maja wszystko super ...

ja tez...nie martw sie nie jestes sama.ja chyba zjem kolacje u siebie w pokoju bo nie chce mi sie z moja rodzina;/

Gość Rozsądna_Romantyczka
też :( tyle roboty w kuchni, napięcie przed opłatkiem ( boję sie dzielić nim) , jedyny plus świąt to super filmy

Gość kosa losa
no tez tak mam :O

Przykro mi:O U mnie bedzie napewno mila atmosfera ja nie widzialam rodziny juz ze 2 miesiace i sie stesknilam , brat przyjechal z Anglii wiec dla nas to napewno beda radosne swieta;)

Gość ipunhouihp
co roku pzed swietami zawsze tradycyjnie musze sie z kims poklocic:O tym razem padlo na chlopaka--tylko nie pamietam za co sie nie odzywam do niego:(

Gość kluuui
u mnie tak co roku ..najcvhetniej spedzilabym sama ten dzien w łozku przed tv ..ech..rzygac sie chce jak sie ma tak nieszczesliwy dom gdzie nie ma milosci miedzy rozicami ani nic...żadnego uczucia..tyko kłotnie ..nie cierpie l amac sie oplatkiem ..nie cierpie tego i boje sie tego bardzo..

Gość nie jesteś sama
:( u mnie też chujowo matka się nie odzywa do nas, szkoda gadać...:O

u mnie tez sie kloca;/ non stop i teraz na mnie wiec musze kompa wylaczyc bo mnie zje za moment;/ jak juz dzis nie wejde to zycze przetrwania..buziaki dla Was;*:*:*:*:

u mnie tez:( jak ja nie lubie swiat... i sie zacznie przy kolacji zjedz to, zjedz tamto, jaka ty chudziutka... wszystkie kobiety u mnie w rodzinie maja nadwage(wedlug mnie:) ) i sprawia im przyjemnosc wyzywanie sie na mnie, ale jak narazie trzymam diete:)

u mnie tez tak bywalo, ze rodzice sie klocili przed wigilia, teraz z perspaktywy czasu widze, ze to chyba czesc tradycji... klotnie zawsze prowokowala mama i chyba miala racje, malo jej pomagalysmy, tata ograniczal sie do kupienia choinki... Miala prawo byc zmeczona i wsciekla na caly swiat, ze wszystko musi robic sama...

Gość BLEKITNA LAGUNOO
BŁEKITN LAGUNA MAM TO SAMO Z TYM GADANIEM JAKA CHUDZINA JESTEM A ILE WAZYSZ I MIERZYSZ

u mnie tak było jak byłam dzieckiem teraz juz jest inaczej

dziewczyny nie smuic sie tak, moze czas skonczyc z tymi klotniami i pogodzic sie z cala rodzina, wkoncu to czas swiat, okres dobroci i milosci:)

na mnie tez juz dra mordy ze mam sprzatac(swoj pokoj to mam juz posprzatany) ale mam sie brac za reszte domu, ponauczali sie wszyscy kurna niech kazdy u siebie sprzata a nie w wigilie mam z mopem latac i jeszcze do mnie pretensje ze brudno bedzie:(

hey u mnie w tym roku wszystko jest pokupowane oddzielnie, nawet mydła :) czy się kłóca ? już nawet ze sobą nie rozmawiają! nie wiem, co gorsze!

Gość BLEKITNA LAGUNOO
JAK JA NIE NAWIDZE SWIĄT ..TO NAJGORSZY CZAS U MNMIE W DOMU..TYLKO KLOTNIE I NIC WIECEJ ..STRASZNY OKRES .ZAWSZE BOJE SIE ŚWIAT BO TAK MI SMUTNO GDY NADCHODZA ..TAK BARDZO SMUTNO..

Gość BLEKITNA LAGUNOO
HAHA BLEKITNA SERIO ?MATKO JA MAM TAKIE SAME WYMIARY .TA SAMA WAGA IWZROST.

Gość ej wy patyczaki
kretynki liczą sie wymiary a nie waga.. :(:(:(:( dżizas

Gość candywoman
u mnie jest tak cały rok, z małymi przerwami mój ojciec jest chory, ja nie wytrzymuje psychicznie, mamie pomagam ile wlezie nie lubie swiat bo wszystko jest takie sztuczne, ojciec jak zwykle wszystko zepsuje szkoda mi mojej mamy bo stara sie jak tylko moze

Gość BLEKITNA LAGUNOO
NO SKORO WYMIARY TO MAM TAKIE 93- 73- 93 CZYLI I TAK JESTEM SZKIELET PEWNO WIEC BEZ RÓZNICY.

Gość Beata K
ja sie boje łamac opłatkiem,bo zawsze ktoś mi robi wymówki :( poza tym mam drze sie że nie rozmawiam z nikim przy stole (jestem nieśmiala) lubie samotność albo bycie z jedna fajna osobą. o jedzenie jest co roku spór. bo nie jem ryb (nie lubię) i tylko zjem pierogi. denne. ludzie narzekaja że muszą sie narobić w swięta, ale nie moga kupic gotowych rzeczy tylko ślęczeć cały dzień w garach :(

Gość hej patyczaki
no to szkapa z ciebie faktico

Gość Nienawidzę świąt
Nienawidzę świąt, na domiar złego idziemy do teściowej...Trzeba to jakoś przetrwać chociaż na samą myśl robi mi się niedobrze...

ja mam 92 65 91 zawsze mialam z talia problemy bo mi najpierw z tylka leci:( ale krece regularnie hula hop to naprawde dziala:) zreszta wszystkie cwiczenia dzialaja:)