Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie prosze

dziś nie napisała nic, nawet życzeń

Polecane posty

Gość powiedzcie prosze

Wczoraj rozmawialiśmy - ma do doła - chłopak, w którym zakochała się przede mną, usunął ją z listy kontaktów na gg. Napisał jej maila z taką informacją dołączając życzenia. I jest jej teraz źle. Wcześniej ją pocieszałem, pisałem miłe rzeczy - miałem nadzieję, że pomoże to coś. Ale kiedy dowiedziałem, dlaczego tak jest jej źle - napisałem, żeby dobrze sobie wszystko przemyślała, czego naprawdę chce, co czuje. Ja ją zapewniłem o swoim uczuciu, powiedziałem, czego chcę. A ona płacze, że tamto się skończyło. Dodam, że powiedziała kiedyś, że mnie kocha. Powiedzcie, czy dobrze zrobiłem, czy nie za ostro? :( Zależy mi na niej bardzo :(

Gość Anuś123
nie, nie powiedziale za ostro niech dziewczyna przemysli, niech nie rani siebie i przy okazji Ciebie.

Gość Anuś123
ale zaraz zakochala sie teraz w Tobie to czemu przezywa to co bylo kiedys z Tamtym ja rozumumiem ze wspomnienia wracaja i tak dalej alw to bylo kiedys teraz jet zakochana w tobie i niech zapomni o tazmtym

Gość powiedzcie prosze
Ale czy nie za dużo wymaga ode mnie - pocieszać po byłym chłopaku? Nie dałem rady. Nie potrafiłem Przecież wie, że kocham Ją nad życie, a to co mówiła o nim, bolało, bolało bardzo. :(

Gość Anuś123
Wy jestesccie razem, bo ja juz nie rozumiem jestes z Nia a ona przezywa bylego

Gość GG5425301
dobra rada przystopuj z okazywaniem uczuc, nie nalegaj, nie wymagaj. po prostu badz blisko ale jako przyjaciel to bedzie trwalo wieki dla ciebie ale mysle ze w pol roku bedzie dobrze :)

Gość powiedzcie prosze
Czy czekać na jakąś wiadomość od niej, czy może napisać pierwszy (przeprosić?) ... Nie wiem sam co mam myśleć. Jednego jestem pewny, kocham Ją, jak nikogo innego nie kochałem. Wiem, że Ona jest tą jedyną.

Gość w rezerwie
jestes i bedzie albo hetta albo wista,a moze cod sie stanie.

Gość Anuś123
ale za co masz przepraszac, nie na pewno nie przepraszaj, a zyczenia...napisz, jasne...

Gość powiedzcie prosze
Życzenia złożyłem już wczoraj :(

Gość w rezerwie
dzis zyczenia sie spelniaja i ten cod tez moze sie spelnic wiec od razu zrob ten krok bo nerwicy sie nabawisz.

Ja uwazam,ze najlepiej byloby gdybys sie nie odzywal przez jakis czas.Moze zrozumialaby,ze jej na Tobie zalezy,poczula,ze jej brakuje Twojej bliskosci,rozmow...A jesli nie (ODPUKAC!) to bedziesz przynajmniej wiedzial,ze to nie mialo sensu.Ale nie rozumiem jak mogla powiedziec,ze Cie kocha,a teraz robi cos takiego :O

Gość powiedzcie prosze
Napisała, że ni kocha. Oferuje przyjaźń. Chcę dziś umrzeć. Nie chcę żyć :(:(:(

Gość w rezerwie
cholera,nie umieraj bo szkoda,jesli nie mozesz ulokowac swoich uczuc gdzie indziej to przyjmij te przyjazn od niej,czesto zakochani mosza troche pocierpiec zeby potem docenic to co osiagna,nie ma lekko.

Gość w rezerwie
cholera,nie umieraj bo szkoda,jesli nie mozesz ulokowac swoich uczuc gdzie indziej to przyjmij te przyjazn od niej,czesto zakochani mosza troche pocierpiec zeby potem docenic to co osiagna,nie ma lekko.