Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam ze swoimi ideałami

Jestem prawiczkiem, dziewczyny nie są takie, jak sobie wyobrażam

Polecane posty

Nawet co nie wyglądają na takie nie są już dziewicami, mają też przygody, dały się zaliczać jakimś facetom. Co któraś to spała z tyloma, a inna z tyloma, a ta z tyloma itp. Mam już dość bycia prawiczkiem, boję się nie spotkam takiej, w której będę potrafił się zakochać, mam dość tej samotności :(

Gość zrób z tego zalete..
wiedz ze dosawiadczona laska...lepiej Cie wprowadzi w swiat seksu;PPP

Z tym, że ja jestem romantykiem i idealistą, jak już się raz zakocham to na poważnie, a seksu bez miłości nie uznaję

Gość dasdasdasd
doswiadczone sa najgorsze , kazdy chcialby miec swoj pierwszy raz z dziewczyna dla mktorekj to bedzie wazne a nie byc ktoryms tam z kolei o ktorym na drugi dzien ona od razu zapomni , jakbym sie dowiedzial ze dziewczyna miala kilkunastu partnerow to nigdy bym z nia nie byl ani nie chcial uprawiac nigdy seksu

Gość Hottie
znowu ty? xD

Gość Sama ze swoimi ideałami
ja mam to samo, bo faceci to świnie i myślą tylko o zaliczeniu panienki, a nie o kobiecie jako o człowieku. Każdy prędzej czy później tak ma, więc zostanę do końca życia sama :P

Gość mkl
daj spokój jeszcze znajdziesz dziewczynę która pomoże ci przez to przejść, nie zawsze wszystko jest takie jak widzimy, a poza tym musisz być jeszcze młody i głupi, sorry za określenie odkochasz się jeszcze nie raz, szukaj uważnie najczęściej w najbliższym otoczeniu

Uważam, że mógłbym mieć tylko jedną kobietę przez życie, jestem tradycjonalistą, chciałbym mieć żonę

Ale martwi mnie, że większość dziewczyn wokoło jest po większych, lub mniejszych przejściach, że nie są już niewinne

Gość mkl
nic nie stoi na przeszkodzie, ja też myślałam że zakocham się tylko raz,ale to nie prawda, na pewno to pierwsze zakochanie pamięta się do końca życia, ale można pokochać kogoś innego równo mocna, ale nie tak samo jak za pierwszym razem

Gość oferma
a w ogóle świat jest taki jak sobie wyobrażasz?

Gość mkl
po pewnych przejściach tak, ale to tylko twoje przypuszczenia, nie masz pewności myślę żę każdy przeżył jakiś zawód miłosny

Gość a jeśli
No to ja też zostanę sam. Żeby kochać człowieka. Czasami się specjalnie nie uśmiechnę. Czasami coś spadnie mi na głowę i specjalnie padnę. Czasami żeby się nie popłakać specjalnie popatrzę mgliście. Żeby być sam. ;*

Gość mkl
a ty nie wiesz czy są niewinne, to tylko twoje przypuszczenia i obawy

Często się okazuje, że dziewczyna niby spokojna grzeczna, a dała się pozaliczać jakimś paru cwaniaczkom i mimo młodziutkiego wieku spała z kilkoma facetami

Czasem same się przyznają, albo koleżanki się wygadają, jakie przejścia już mają ich koleżanki

Gość mkl
człowieku daj spokój przyjdzie i na ciebie kolej nawet nie będziesz wiedział kiedy, jak grom z jasnego nieba, cierpliwośći!!!!!! chyba nie jesteś jeszcze taki stary???

20 lat

Gość mkl
to czym ty się martwisz???? spadam trzymaj się

Martwię, że zostały mi do wyboru tylko dziewczyny, które już spały z kilkoma facetami przynajmniej

A życie wcale nie jest takie jak nam się wydaje, na każdym kroku się o tym przekonuję... na każdym facecie prędzej czy później się człowiek zawodzi. Nie wiem gdzie chowają się Ci wartościowi... ?Życie jest do dupy jeśli szukasz kogoś z kim chcesz się porozumieć równiez na poziomie duchowym:O o wiele łatwiej jest łapać ochłapy i zaliczać wszystko co się rusza:O? więc mam przesrane bo mnie to nie bawi i chce najpierw poznać kogoś wartościowego

jacek -- wiem :P:P:P

Gość ale po co sie obnosić
z faktem,że jest sie prawiczkiem (lub nie)...to prywatna sprawa....

No bo jestem prawiczkiem i martwię się, że będę spał pewnie przez życie z maks. 1 kobietą, a dla niej pierwszym nie będę. Że czeka mnie taka niesprawiedliwość i nierówność

Gość yori
Pomysl ze byc moze te doswiadczone maja za soba nieudane milosci. A te ich poprzednie razy wynikaja stad ze zaufaly nie tym chlopakom, myslaly ze oni ich kochaja, beda z nimi a niestety tak sie nie stalo. Ty mozesz im przywrocic nadzieje ze milosc moze isc w parze z sexem.

Ale jak ja już sobie jakąś znajdę to dlaczego mam cierpieć z powodu, że nie jestem pierwszym i jedynym dla niej facetem w łóżku, tylko którymś kolejnym :( Bo jak ja sobie znajdę jakąś na poważnie to się pewnie oświadczę :( Dlaczego ja mam spać przez całe życie z jedną, a ona mi nawet nie będzie dać w stanie swojej cnoty :( Dla mnie to nie jest prawdziwa miłość :( Albo dwie osoby czyste, albo obie z doświadczeniem

Gość to że ty jesteś fujara
nie znaczy, że z fujarą musisz się wiązać;P

Dziewica waszym zdaniem to fujara? Mam koleżankę co jest bardzo ładną dziewicą, ale jest bardzo wymagająca i nie do zdobycia