Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sam ze swoimi ideałami

Jestem prawiczkiem, dziewczyny nie są takie, jak sobie wyobrażam

Polecane posty

Gość fgdse
ale na czym polegaja te jej wysokie wymagania ? NA wzieciu sobie bogatego ?

Wkurza mnie, że ta to spała z tyloma, ta jeszcze z tyloma, tamta z tyloma itp. Wszystkie dziewczyny już z przeszłością :(

Gość fgdse
rozumiem cie ze chcesz dziewce . ALe bez przesady.

Ona czeka na księcia, ale póki co nie potrafiła się jeszcze zakochać

Nie ma czystych i nieskalanych dziewczyn, a jak są to jakieś niezafajne, albo bardzo wymagające

Coś się nie wyświetlają odpowiedzi

fgdse - jeśli miałbym mieć przez życie tylko jedną partnerkę, to ona by musiała być dziewicą, inaczej to nie miałoby sensu. A jak teraz bym poznał nie dziewicę to na pewno bym ją zaliczył i porzucił, a nie chcę tak zrobić. Żeby nie dać swojej cnoty przyszłej żonie chyba pójdę do burdelu, albo zaliczę jakieś szmaty, żeby było sprawiedliwie, a też nie chcę tego zrobić :(

Gość oferma
ale powiedzcie mi, czy nie jest tak, że kobietom które mają wielu partnerów nie można ufać? nawet tu na kafe widzę sporo wpisów o facetach z którymi niby jesteście ale którzy wiele to dla was nie znaczą i "spuścić" ich w kiblu to niewielki problem. po prostu łatwo nawiązujecie nowe związki i łatwo je zrywacie. nawet jak wiecie że facet "to nie to" to i tak wolicie z nim być dopóki się nie trafi lepszy. no a ze strony faceta który chce znaleźć "jedyną" to problem jest spory. on nie musi zdawać sobie sprawe z tego że jest facetem tylko na "przeczekanie". i myślę że jednak coś w tym jest, że faceci wierni i poważnie traktujący związki nie powinni się wdawać w układy z takimi kobietami. mogą na tym sporo stracić.

Gość kobiety sa przereklamowane
nie wynoście cipki na piedestał:classic_cool:

Gość oferma
no i o tym mówię. kobiety takie jak opisywałem powinny chyba łączyć się w pary z facetami jak powyższy. dla którego "kobiety są przereklamowane" i ograniczają się właściwie do "cipki". a jak ktoś ma ochotę na coś więcej niż cipka to powinien się zastanowić. bo faktycznie "cipki" nie żal. tak naprawdę to wszystkie są takie same i nie ma co nad nimi wydziwiać. różnica tkwi gdzie indziej niż w kroku.

wiesz co autorzy tak naprawde to TY masz problem bo albo zamknales sie w swiecie swoich wyobrazen albo w jakim to srodowisku sie poruszasz ze tam wszystkie laski pozaliczane wsrod moich kolezankek( koncowka studiow) polowa to dziewice:O i barzdo chetnie spotkalyby kogos z kim mogly by odkryc seks no ale jak wiekszosc facetow szlahja sie po jakisch dyskotekach czy czyms takim i wzdycha do takich dodopodobnych lasek to co sie dziwic...

to dodam jeszcze ze to0 "niezaliczone" sa ladne i inteligentne dlatego tez nie sypaiaj z kim popadnie ale tu ujawnia sie kolejna prawda ze malo jest facetow na poziomie ktorzy nie maja problemu z byciem z wartosciowa kobieta wiecej takich ofermowatych co szukaja dziewczyn glupszych i mniej ambitnych bo prawdziwa kobieta ich przeraza i dobrze:D nie dla was fajne dziewice:D:classic_cool:

Gość trak
tranqil babe .... myślę że masz dużo racjii :)

Gość upupupupupupupupupupupup

to była przenośnia:o po drugie temat od razu zaczyna się z poziomu zawieszonego między nogami a nie między uszami więc co się będę rozwodził:P w dodatku to takie dzielenie skóry na niedźwiedziu, którego jeszcze nikt nie upolował:P ja chcę fajną kobietę, pokreślam KOBIETĘ...stan fałdu naskórka jest mi obojętny:D

Gość oferma
"to była przenośnia" ciekawe, a ty wiesz w ogóle co to jest przenośnia? wyjaśnij mi w jaki sposób była to przenośnia zanim zacznę znowu mówić o kręcących się po necie idiotach pozujących na inteligentów.

Az mnie trzesie jak to czytam :O Pewnie to kobiety sa te zle :( tylko szkoda,ze ja jestem NORMANA nie daje sie na prawo i lewo i kazdy mnie zostawia bo stwierdza,ze jestem za dobra,za wrazliwa itd :O Hmm gdzie tu logika ??

Gość hania z mola
dlaczego mi sie wydaje ze autor ma jakies 16 lat??:P

Gość igrek
podsumujmy ma byc zajefajna adna dziewica NIEWYMAGAJACA ..... WOW DZIECKO DOROSNIJ TROCHE I NIE BEIRZ SIE ZAKOMPLEKSIONYM NASTOLATKIEM Z NIERELNYMI WYOBRAZENIAMI:O GOSH..............

to sobie mów o idiotach:o jeśli nie wiesz co ten zwrot znaczy to już Twój problem.

Gość oferma
problem ze mną polega właśnie na tym że ja wiem co to jest przenośnia. dlatego jak czytam posty rozmaitych ćwierć inteligentów bez podstawowej znajomości języka ojczystego to mnie skręca.

Te ambitne, na fajnych studiach, inteligentne, błyskotliwe, z pasją, też już często dawno nie są dziewicami i spały więcej niż z 1

a co weżmiesz wykroisz pochwę z kobiety i postawisz na podwyższeniu:o weź sam pomyśl:o

sam ze swoimi idealami dobra chlopie daje sobie spokoj bo nikt ciebie nie przegada ty wiesz lepiej ze WSZYSTKIE kobiety sa szmatami i sie puszczaja i to po studiacvh i te bez i te fajne i te niefajne nie ma juz dziewic, przykro mi to mowic ale to rzadowy spisek twierdzi ze jeszcze gdzies sa sorry to tajemnica ale nich bedzie, wtajemnicze Ciebie dziewic nie ma tak jest zostal ci tylko zakon pomysl o tym:P:D

Znam takie i miały sporo facetów

Gość oferma
a więc to o to chodziło. no to teraz rozumiem. tylko że przenośnia czy nie przenośnia jej symbolika jest oczywista. bo co mogą oznaczać słowa "kobiety są przereklamowane" + zrównanie kobiety z jej narządem kopulacyjnym?

A jeśli dziewczyna się puszczała, straciła cnotę w wieu 15 lat, miała wielu partnerów, sypiała z nimi bez miłości, chodziła z nimi do łóżka na pierwszych randkach? Jak mam się do tego odnieść, nie patrzeć na to wcale? I udawać, że tego nie było?