Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanudze sie tu.....

zdrada,rozstanie,gwałt-same smutki

Polecane posty

Gość zanudze sie tu.....

co sie dzieje na kafe?rozpusta nic tylko zdradziłam,zdradził mnie,zostawiła,zostawił mnie,kocham ,nie kocham,tesknie,pragne,same smutki,zdrady,wszysko co złe,jak by te tematy zebrac w jeden to całkiem niezła ksiazka wsam raz dla diabła do poczytania w wolnej chwili

Gość a ty co masz do
powiedzenia ... bo nuda od ciebie zawialo :P :o

Gość zanudze sie tu.....
czy swiat oszalał?czy ludzie powariowali? o co kaman?

Gość zanudze sie tu.....
to nie sa ciekawe tematy ...kto by pomyslał ze na swiecie tyle zła wszyscy kradna,zdradzaja,oszukują

Gość zgadzam się z Tobą na bank
ale jesteśmy w mniejszości...zaraz tu wpadną i nas zakraczą,niestety....ludzie pozytywnie nastawieni do świata dla wielu są nudni...bo lepiej się czyta o dramatach,ekscytuje kłótniami i negatywnymi relacjami człowiek-człowiek....czyżby ta kafeteria była miejscem schadzek samych przegranych ludzi?

Gość zanudze sie tu.....
to miejsce staje sie okropne to taki worek w ktorym jest samo zło...czy nie ma juz na swiecie ludzi ktorzy szanują,kochaja,nie zdradzaja,?

ale....jakbyś wpadła na forum -erotyczne ,to dopiero "szczęka by Ci opadła"....

Gość zanudze sie tu.....
to nawet nie chodzi o to ze o tym pisza-tylko o to ze własnie w takim miejscu widac ile jest zła,kłamstwa,zdrad,oszustw,i wszystkiego co najgorsze

ja tu odwiedzam ,w zasadzie ,tylko jeden wątek-pozytywne myślenie......reszta to strata czasu....

Gość zanudze sie tu.....
kiedys tam wpadłam i własnie szczenka mi opadła wiecej tam nie weszłam ...sex to juz wogule odpada bo sa okropni,bezposredni,oblesni

Gość zanudze sie tu.....
tak mi własnie przyszło do głowy..jak by zebrac te tematy....w jeden..i niech kazdy pisze w tym jednym...błoto,bagno,szambo

Gość zanudze sie tu.....
od samego czytania tematow człowiek traci wiare w to ze jest jeszcze na tym swiecie odrobina sprawiedliwosci,uczciwosci,normalnosci

to Polska właśnie....małe zwirciadło polskiej mentalności-mało poczucia humoru,dystansu do siebie,ale za to wielkie skupienie na własnym nosie....czarnowidztwo do kwadratu....wspólnota dołowania...

tutaj ludzie są anonimowi,nie ma ich fotek,dlatego odreagowują bo nie pociąga to za sobą poczucia wstydu...może w realu udają uśmiechnietych..może są tacy sami...smutne to...

Gość zanudze sie tu.....
zgadzam sie ...wczoraj z samego rana byłam kupic zapas chlebka....niby dzien wigili wiec dzien dobroci...ale jak sie okazuje tak nie jest..ludzie byli nie mili nie usmiechali sie byli okropni. facet w kolejce powiedział ze nie zajmie mi kolejki...kobieta w sklepie powiedziała ze nie odłozy mi chlebka ....a o tym ze to dzien miłosci i radosci,dobroci przypomnieli sobie pewnie dopiero popołudniu...na prawde nie moge tego pojac...

Gość zanudze sie tu.....
i pomyslec ze pisze tu taka jedna z dugą ze nie kocha meza lub ze przespała sie z zonatym...a potem patrzac mezowi prosto w oczy mowi kocham cie

Gość zanudze sie tu.....
to samo sie tyczy facetow ....pisza tu wszystko co najgorsze a potem przytulaja zone i mowia ..jestes moim skarbem....

pewnie gdyby byli mili otrzymaliby od Ciebie uśmiech i sporo dobrej energii...ale po co?Tacy ludzie pewnie dzielą innych na swoich i obcych...a może po pracy siedzą w kafeteri i wypisują swoje dołujące przeżycia i odreagowują na innych,....

Gość Magda37
No to idz na jakies naukowe forum! Moze cierpisz na natrectwo i MUSISZ tu wchodzic i sie zanudzac. A to masz problem.

Gość zanudze sie tu.....
wkurzaja mnie własnie tacy ludzie ...czy nie prosciej sie usmiechnac? byc miłym? przeciez to bardzo sympatyczne gdy obcy ludzie usmiechaja sie do siebie...usmiech potrafi zdziałac wiele..szlag mnie trafia gdy gdzies ide np.do sklepu,,,a kobieta zjada mnie wsciekłym wzrokiem..to samo urzedy....czy nie moze sie usmiechnac?

widzisz,świata nie zmienimy i nie ma sensu zwracać uwagę na takie postawy i zachowania...najlepszym wyjściem jest ignorowanie i skupianie sie na pozytywach.....sama myślałam nawet na założeniu jakiegoś pozytywnego tematu...tak,dla równowagi...

pani Magdo---to Pani tu jest zbędna...my rozmawiamy o czym mamy ochotę rozmawiać,proszę odwiedzić temaciki dla Pani odpowiednie

Gość zanudze sie tu.....
ooo i prosze pojawiła sie pierwsza niezadowolona z tematu ....a gdzie pozytywne nastawienie? przemyslenia? hmmm ja to bym chciała zeby ludzie sie wiecej usmiechali

Dzięki temu co ludzie tutaj wypisują, można zaobserwować jak anonimowość wyzwala najgorsze cechy... I przestać wierzyć w miłość... I nabawić się kompleksów... I w ogóle czekać na najgorsze... Ale i tak tu siedzę:P

Gość zanudze sie tu.....
gdzie sie podziała ludzka życzliwość?takie zwykłe miłe zachowanie ...ustapienie miejsca w autobusie?

tak...te uprzejme babeczki ze sklepów i urzedów...sam miód...pewnie potem siadają przy kompie i jeszcze w necie raczą swoim zgorzknieniem..a to faceta brak(no i co z tego,świat się wali?..dla nich TAAAK,bo brak innych wartości)..a to powiedział to ,a to zrobił tak albo siak..i wałkują na okrągło...potem się dziwią skąd te depresje....

Gość Magda37
Niech mi pani, prosze pani powie jakie to sa dla mnie odpowiednie. Mam pod czerepem ptasi rozum i zanudzam sie przy Was.

Gość zanudze sie tu.....
hmm podam przykład...stałam w kolejce aby zapłacici rachunki ..przyszedł starszy pan ...powiedział ze sie spieszy i czy panie nie mogły by go wpuścic w kolejke?oczywiscie wielce sie oburzyły a gdyby tak bez złosci powiedziały ze niemaja nic przeciwko? czy cos by sie im stało? szlag mnie trafia w takich sytuacjach te dwie minuty by je nie zbawiły a miło by było bo i on by sie do nich uśmiechnął a i one do niego tez

lelumpolelum ---Dlaczego net ma zabijać w ludziach wiarę w miłość i inne wartośći?....Dobrze zaobserwować jak się sprawy mają i być wiernym swoim wartościom!

Magda37 ...ale czego Magdo bronisz?...ponuractwa?Przeszkadza fakt,że ktoś chce napisać to,co ma na myśli?....