Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carmex

Oczyszczanie twarzy u kosmetyczki za pomoca kwaów - warto??

Polecane posty

Podzielcie sie ze mna swoimi wrazeniami! Mam cere mieszana, ostatnio pojawia sie na niej strasznie duzo niedoskonalosci - podskorne grudki, zaskorniki...Okropne! Myslicie, ze oczyszczanie za pomoca kwasow u kosmetyczki w jakis sposob by mi pomoglo?

ozonem?? Nigdy o tym nie slyszalam, powiesz pare slow o tej metodzie? :) Zniknely Twoje zaskorniki?

to jest takie urzadzenie ktore ytwarza ozon, trzymasz w rece takie metalowe cos zeby sie uziemic, a pani jezdzi bardzo blisko skory tym urzadzeniem. wypryski mi zniknely calkiem, a pory sie otworzyly, szybko peeling po tym i nie bylo po zaskornikach sladu. no moze nie po wszystkich za pierwszym razem, ale 3 razy robilam i teraz jest super. i mialam taka blyszczaca sie skore na czole i nosie i teraz jakby mniej. do tego jeszcze uzywam tylko kosmetykow la roche posay i naprawde widze poprawe

Jaki jest koszt jednego zabiegu? Jak czesto trzeba powtarzac? Skoro Tobie tak pomoglo, to moze sie skusze i ja? :) Dzieki!

placilam cos kolo 80 zlotych, juz dokladnie nie pamietam. po 3 zabiegach mialam buzie jak ta lala ;) teraz juz mi sie znowu robia zaskorniki, ale malo, to pojde raz sobie zrobie (minely jakies 3 miesiace jak nie wiecej)

a jak robisz oczyszczanie kwasami to musisz zrezygnowac na jakis czas z solarium bo pojawiaiaj sie plamy