Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopaczysko

Czy najważniejszą cechą faceta jest to żeby zarabiał pieniądze?

Polecane posty

Gość chlopaczysko

Gość chlopaczysko
Ellinka a ile ma lat Twój facet i Ty ile masz?

Gość no cóż...
Ważniejsze jest, aby dużo piwa pił ... :O I tak cudnie krzyczał w stronę kobiety: "Podaj piwo kobieto!" :O Tak, to jest to o czym marzy każda kobieta... oj tak! :P

Gość chlopaczysko
fannky jesteś dziewczyną, zgadłem? nie chodzi o to, że ja nie chcę zarabiać pieniędzy, tylko tak się pytam, bo odniosłem takie wrażenie, że chyba na to czy facet zarabia pieniądze albo czy w ogóle zmierza do tego (jakie ma plany) dziewczyny zwracają największą wagę może to i słuszne, przecież nie krytukuję

Gość stanowczo najładniejsze imię
W wieku 21 lat nie zarobił jeszcze ani grosza? Na wszystko bierze kasę od rodziców? To co z niego za facet, to przecież chłopiec :classic_cool:

nie powiedzialam ze nie pracowal,tylko ze nie pracuje. niektorym studia i opieka nad rodzicami zabieraja caly wolny czas.

Jedno z wazniejszych cech faceta ma byc zaradnosc czego prosze nie mylic z byciem bogatym. mozna byc bogatym bo sie ma bogatego tatusia a samemy byc skonczona oferma i takim panom to ja dziekuje. Jak poznalam mego meza byl biedny jak mysz koscielna ale zaradny. Studiowal, dorabial part time, chwytal sie wszystkiego czego mogl. z czasem dostal lepsza prace i zacal lepiej zarabiac. potem nagle jego firma splajtowala i przez pewien czas oboje bylismy bezrobotni. teraz on dostal znow inna prace a ja od niedawna tez pracuje takze wiedzie nam sie lepiej:))

Gość jaa...
dla mnie wazne jest to zeby umial zarobic te pieniadze,zeby nie byl jakims chodzacym nieudacznikiem ktory nie potrafi zadbac o rodzine i wyciaga pieniadze od mamusi.Ale jasne kasa nie jest najwazniejsza,liczy sie cos bardziej przynajmniej dla mnie

Gość chlopaczysko
No to ze mnie dopiero chłopiec, ja mam 23 lata do tej pory mi jakoś nie brakowało pracowania ale widzę, że jeśli chcę mieć dziewczynę to będę musiał zacząć pracować, no cóż, chyba nie będzie to taki problem, szkołę skończyłem, studia licencjackie już też, studiuje teraz na magisterskich więc chyba i z pracą sobie poradzę jak spróbuję

Gość a wy tez zapierdalac do roboty
a nie caly dzien sie opierpzac

jak również weekendy i wakacje... :) opieka nad rodzicami? W jakim są wieku i stanie zdrowia, że mogą utrzymywać dorosłego syna, ale nie są w stanie obyć sie bez opieki?

Gość no cóż...
hmm? tylko mnie zależy, aby pił piwo dopóki ..... (lepiej nie dokończę) :P

:D dokończ, dokończ :classic_cool:

Gość chlopaczysko
widzę, że trafiłem z tematem bardziej niż się spodziewałem no dobra, dobra, po prostu do tej pory nie czułem potrzeby, czas jakoś tak szybko zleciał, ale jak mówiłem, skoro na studiach sobie jakoś radzę to pewnie i w pracy sobie jakoś poradzę, więc chyba wystarczy tylko spróbować:)

Gość moim zdaniem najwazniejsze
jeste zeby milosc i seks byly udane a jak bedzie dobrze zarabial to juz sama sielanka

KOBIETA TEŻ POWINNA ZARABIAC PIENIĄDZE !!!!!!! razem jest łatwiej utrzymac wszystko :)

Gość chlopaczysko
Jarek-84 czemu chujowy wiek?

Gość chlopaczysko
ach ten czas po prostu tak szybko zleciał, serio, nie wiem jak wam ale mi tak no i trzeba będzie chyba rzeczywiście pomyśleć o pracy wszyscy wokół pracują więc pewnie nie jest to aż takie trudne:)

wiesz nie kazdy studiuje pedagogike :o poza tym czy ja powiedzialam ze bierze kase od rodzicow?:o a moze sam sobie zarobil i z tego sie utrzymuje...?

Gość chlopaczysko
bo trzeba też przyznać, że jakoś tak zacząłem się głupio z tym czuć, że i wielu kolegów i koleżanki pracują (mimo, że studiują tak jak ja) a ja nie, zawsze jak człowiek odstaje to się jakoś tak głupio czuje:)

chłopaczysko, nie czekaj zbyt długo :D Zarabianie na życie jest umiejętnością niezalezną od wykształcenia - są ludzie po technikum, którzy potrafią stać mocno na nogach i dać oparcie rodzinie, łącznie ze starzejącymi się rodzicami, i wieczni doktoranci na utrzymaniu żon ;)