Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaa0

Nastoletnie Matki ! Co Wy Na To ?!

Polecane posty

Gość Onaaaaaa0
Nie no mieszkać z Nim narazie chyba jeszcze nie będę... Zobaczymy ;)

Gość jeszcze nastolatka
Droga pitacjo wiec dlaczego Ty oceniasz mnie? Dlaczego oceniasz tutaj inne kolezanki? Jesli ja, to tak samo Ty jestes niedojrzała! :)

i luz.. szczęścia życzę, obyś nie żałowała tego kroku i przygotuj rodziców na tę radosna nowinę, żeby zawału nie dostali

Gość jeszcze nastolatka
Onaaaaa ja juz pomieszkuje u Mojego:)

no jestem niedojrzała..więc do dzidziusia mi daleko.. a wszystkie zachowujecie się tak samo.. wesołych świąt :P spadam makówki szamać

Gość jeszcze nastolatka
jesli chodzi o mnie to cała rodzina juz wie:) Takze jest dobrze:):)

Gość blee
czy rozmawiałyście na ten temat z osobami, które potem będą opiekować się waszymi dziećmi jak wy będziecie w szkole? czy powiecie mamie, że skoro wam urodziło się dziecko, to ona ma zrezygnować ze swoich planów i się nim zająć, bo przecież jest babcią? stać was na zatrudnienie opiekunki?

Gość jeszcze nastolatka
smacznego pistacjo! 🌼

Dziewczyny, ale bez przesady, czy jak urodzicie dzieci ( nie wiem, w wieku 24 lat na przykład ) to zrezygnujecie z wszystkich imprez i całego życia towarzyskiego? I NIGDY nie dacie mamie malucha do popilnowania? NIE WIERZĘ, naprawdę!

blee nie oceniaj ich wedlug siebie;) przeczytalas przed wyslaniem to co napisalas?:o dlaczego zakladasz ze od razu od pierwszego dnia ich mamy beda sie dziecmi opiekowac??

fioletowo liliowa:) masz racje:) bo to jest tak ze jak 16latka czasami poprosi swoja mame o pomoc przy dziecku to jest be, ale jak 25latka poprosi to juz cacy bo przeciez dojrzala do dziecka, itp:o

Gość jeszcze nastolatka
Ja urodze pod koniec sierpnia. Szkole konczę juz niedlugo,bo w tym roku mam mature.Nikt moim dzieckiem nie bedzie musial sie opiekować.Mój narzeczony prowadzi swoją firme,mamy pieniążki. Gdy malenstwo podrosnie ja tez pójde do pracy:) Na studia:) Nie boje sie przyszlosci:) Bo mam przy sobie osoby które kocham.

Z resztą teraz zrobił się taki szum, bo mamy media itepe itede. Kiedyś jak kobieta rodziła dziecko i miała 18-20 lat to była szczęściara, bo przed 30 to już starą panną była :P Z każdej sytuacji da się wyjść. A jeśli jesteśmy otoczeni osobami życzliwymi, które darzą nas miłością, to tym bardziej jest nam łatwiej. Uwierzcie mi, najlepszymi matkami są kobiety ok 20, 21 roku życia :) Wiem, sprawdzone :P

Gość blee
a czy ja napisałam, że tak zakładam? zresztą jedna z dziewczyn wcześniej napisała, że ma jej kto pomóc, dlatego też ciekawi mnie, czy po prostu z kimś dorosłym, np. ze swoją mamą już o tym rozmawiała? przecież byłoby jej łatwiej, z drugiej strony to też świadczyłoby o jej dojrzałości... nie rozumiem o co się rzucasz?

Gość czyta ten topik
Cześć dziewczyny! Ja tez mam 18 lat i jestem w ciazy,chcielismy miec dziecko. Tez mam mature w tym roku. Urodze w lipcu. Ciesze sie z tego stanu,jest nam dobrze(mi i mojemu męzowi). Fakt to juz jego drugie dziecko.Bo ma juz 9letniego synka. No ale wtedy byla wpadka. Kocha Go nad zycie i ciesze sie bardzo:) Mozecie na mnie najezdzac i nie wiem co jeszcze !!!!!!!!!:):) Pozdrawiam wszystkie młode mamusie:):):):):):):):):)

Gość jeszcze nastolatka
czytam ten topik- Ja napewno na Ciebie nie najade..... ;) Fajnie ze cieszysz sie,ze jestescie razem. To ze Twój maz ma za sobą taką przeszlosc jaką ma,nie ma nic do rzeczy.Na swiecie jest mnóstwo ludzi po przejsciach;) 3maj sie cieplutko:* i dbaj o siebie:*

Gość Onaaaaaa0
Ciekawa jestem jeszcze tylko czy te wszystkie "przeciwniczki" to takie cnotki czy jak ?! Wszystkie takie święte...

Gość jeszcze nastolatka
fajna masz racje:) Nie zwracajmy uwagi:)

moj chlopak nie ejst jeszcze gotowy zeby miec dziecko, mowi ze za mlody jest i w ogole, ale zobaczymy co bedzie za rok, za dwa:D

Gość greola
nie cnotki tylko myślimy: o naszych mężczyznach, o sobie, o naszych rodzinach, o naszych planach i marzeniach a przede wszystkim o dobru tego potencjalnego dzidziusia..bo jeśli kobieta czuje że nie teraz to znaczy że nie teraz i już chociaż w wieku 16 lat nóg przed facetem bym nie rozłożyła :o ale cóż..może inaczej nas wychowano..

Gość jeszcze nastolatka
Mój pierwszy raz odbył sie w moje 18 urodziny....Czyli 6 miesięcy temu. Nie zaluje...bo był on z Moim Ukochanym:*:* Kazda starsza dziewczyna lubi drwić z młodszych ,o jaką to sprawe by nie chodziło lubi.....

Gość Onaaaaaa0
A teraz mi powiedzcie ... Jakie są szanse.. Bo staramy się dopiero od tygodnia.. W Sylwestra zorbie test.. W pierwszym tygodniu mogą być jakieś objawy ?!

greola - o naszych rodzinach? a co ma rodzina do twojego zycia? o planach? a czy dziecko oznacza ze musisz rezygnowac ze swojego zycia?:o no z takim mysleniem to sie lepiej nie decyduj na dziekco

ona test nie każdego dnia Ci pokaże.. niestety.. lekarka mi mówiła (i to samo zresztą na teście jest napisane) że test się robi w dniu spodziewanej miesiączki.. wg wyliczeń np miesiączkę masz dostać 2 stycznia to robisz 2 stycznia (a najlepiej jeszcze dzień później) i najlepiej robić z porannego moczu ps. polecam test quick vue..bardzo dokladny :)

fajna madchen wybacz nie ja zaczelam wyzywac od idiotek tylko Ty...przeczytaj sobie kilka swoich postow wstecz...wiec prosze cie nie wmawiaj mi ze ja cie obrazam dziecko

Gość jeszcze nastolatka
pistacja ma racje. Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki. Ja wlasnie tak wykonałam no i ukazało mi dwie kreseczki:):)