Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaa0

Nastoletnie Matki ! Co Wy Na To ?!

Polecane posty

Więcej w głowie??? Pisać o czjejś matce,że jest puszczalska? Zastanówcie się trochę!

cóż.. moja matka mając 16 lat nię nie puszczała, zaszła w ciążę świadoma tego co robi, jest z tym samym facetem od 22 lat i są szczęśliwym małżeństwem, które wychowało swoje dziecko na kobietę, która zna swoją wartość i się nie prześpi z byle kim ani nie wpadnie na ambitny plan urodzenia dziecka bez matury (no w moim przypadku już za późno bo matura już była) nie wiem kim jest jej matka, dla mnie może być kimkolwiek..szanuję bo jest starsza ode mnie a do starszych mam szacunek..ale każdej 16latce która rozkłada nogi powiem prosto w oczy że jest zwykła szmatą..

Mnie nie zależy żeby mnie ktokolwiek lubił tu na kafe, a mimo to powstrzymuje się od obrażania innych ludzi.

Przed taką ujadającą pannicą udającą mądrą na pewno się nie pogrążam :D A to, ze nazywam rzeczy po imieniu to nie chamstwo a szczerość. Chciałabyś żeby kiedyś w przyszłości twoja 16 letnia córeczka sypiała z kim chce i jeszcze zaskoczyła bezczelnie tłumacząc że to świadoma decyzja? jeśli tak co coś masz nie tak z głową :O

o ze ma dziecko nie znaczy ze sypia na prawo i lewo. i wolalabym zeby przyszla z brzuchem w wieku 16 lat niz zeby byla taka prostaczka jak ty, ktora wszystkich ocenia z gory a zwykle chamstwo nazywa szczeroscia.

A co do Ciebie Chinka to zawsze plujesz jadem w topikach o macierzyństwie...Ciekawe dlaczego?No i dlaczego wpieprzasz się wszędzie tam gdzie możesz popsuć ludziom humor swoim prostactwem?

Gość greola
pinkyyy a skoro z Ciebie taka dobra i przykładna matka to co Ty robisz w drugi dzień świąt przed komputerem? może byś dupsko ruszyła i się dzieckiem zajęła? nie wmówisz mi że dziecko śpi od tego czasu kiedy się włączyłaś do dyskusji..troszkę długo chyba że się z nim bawisz przy komputerze? ooo tak, klasyka idealnej mamusi a może właśnie babcia z dziadkiem robią to co Ty powinnaś z mężem robić?

Właśnie zgadłaś dziecko śpi...I to już drugą godzinę:) Dzieci w tym wieku śpią długo i często:)

Głupia gadka się zrobiła:O Jak już pisałam:Jestem szczęśliwa, nie mam sobie wiele do zarzucenia jako matce(poza drobiazgami)i dlatego nie mam ochoty się z wami sprzeczać. Nie lubię być atakowana bo siedze tutaj żeby pomagać a nie żeby się kłócić.

Gość jagooo
heh podejrzewam ze fajna posuwa jakis moder i wszystkie posty ktore ja obrazaja sa kasowane...jakiez to zalosne

jagoo i Chinka .. zaczynacie mnie wkurzac jeszcze swiatecznie tymi komentarzami Podajcie mi tutaj konkretne posty do usuniecia bo juz mi sie nie chce czytac tych bzdur i klotni . Usunelam fajna razem z chinka i inne tez ..a wy ciagle swoje . Zaraz skasuje caly topik i sie skoncza slowne przepychanki . Kazdy temat o mlodych matkach konczy sie tak samo .

nie no kasujcie ile chcecie tylko mnie rozwaliło że został skasowany post w którym pannicy bład ortograficzny wytknęłam :D zostawcie tylko te w ktorych wszyscy chwala jak to fajnie mieć bajtla :D

Gość jagooo
bardzo prosze kasuj wszystko...moze sie malolacie zdarzy pomyslec nastepnym razem zanim wymysli cos rownie bzdurnego...swiadome maciezynstwo w wieku 16 lat

Gość jagooo
Chinka heheeeeeee:)

Pistacja > wytykanie bledow ortograficznych jest " nie na temat" :) Chinka >> wkurzac świątecznie znaczy ze jestem wkurzona ale wyluzowana :) Dziewczyny dajcie spokoj . W koncu jeszcze mamy Swięta Bożego Narodzenia .Może troche nie wypada

Gość juska-86
Pistacja87 jak śmiesz obrażać kobietę , która daje życie innemu człowiekowi, co ty wiesz na temat wczesnego rodzicielstwa , nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Takim popaprańcom jak ty powinno się macice po urodzeniu usuwać , bo ktoś taki nie powinien mieć dzieci dla ich dobra.

Gość juska-86
A szmatą to może twoja matka jest bo po niej odziedziczyłaś popaprane geny. Cnotka niewydymka się znalazła zero seksu przed 18-nastką .

Onaaaaaa0 - dziewczyno nie rób głupstw;) pobaw sie najpierw z jakieś 2 lata w dom a dopiero potem podejmuj tak poważną decyzje... jestes jeszcze z za młoda na macierzyństwo... papatrz na świat trzeźwo a nie przez rózowe okulary... każdej zakochanej parze wydaje sie że to największa miłosć, że będa z sobą do końca życia... a tylko mały procent par w twoim wieku ma szanse na przetrwanie... jeśli twój związek sie rozpadnie to zostaniesz z dzieckiem i...?? No własnie z czym?? Z przegranym życiem, bo w naszym kraju jest mało odwazych, którzy będa chcieli panne z dzieckiem nie wpomne już o tym że będziesz miała problem z pracą bo nikt nie zatrudni młodej kobiety z małym dzieckiem......

ona a powiedz mi jak ty to wlasnie sobie planujesz?:) bo masz 16lat w ciaze zajdziesz teraz, 17lat jak urodzisz i co dalej? bo pol roku na pewno zawalisz, a nie wiem czy do matury przystapisz

Gość nie mogę uwierzyć...
Już samo to, że 20 letni chłopak chce zrobić dziecko szesnastolatce, świadczy o jego wielkiej dojrzałości... A co ze ślubem, że tak zapytam? Weźmiecie ślub (o ile dostaniecie na niego pozwolenie oczywiście)?