Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnber

dziewczyny nie pozbywajcie sie dziewictwa

Polecane posty

Gość mnber

przed 21 rokiem życia . BO facetów najbardziej kreci dziewictwo i niewinnośc . Do kobiet ktore nie sa dziewicami nie mają takiego szacunku jak do dziewic

Gość jassssssssssssssssne
bo my mamy czekać na księcia, który i tak po nas nie przyjedzie, a który jest dziwkarzem i draniem:O Na kobiety tez działa to, ze facet jest porządny, nie sypia z nikim bez miłości i nie ma chorób wenerycznych. Sama już skończyłam 21 lat kilka lat temu, jestem dziewicą, ale jakoś nie zauważyłam, żeby to na kogoś działało/ Nie mam żadnego faceta, nie wiedza o moim dziewictwie inni ludzie, Specjalnie nie różnię się od moich koleżanek, oprócz tego, że te, które dają zawsze kogoś mają:)

Gość mnber
mi kobiety kojarza sie z niewinnoscia . DLatego podswiadomie niedziewice odrzucam .

dobra, ale co to jest ta niewinność?:D czy to, że się masturbuję (jak każdy człowiek) mnie skreśla? Już nie jestem niewinna?:D A to, że jestem pyskata, wygadana, wiem, czego chcę i nie da się mną manipulować oznacza, ze już nie jestem niewinna?:) Bo dla większość ludzi jestem chyba niezłą heterą...

Gość Sam ze swoimi ideałami
Mnie seks bez miłości nie interesuje, mam 20 lat i jestem prawiczkiem

Dla mnie niewinność to czystość od wszelkich kontaktów seksualnych. Ja rozumiem, że dziewczyna może się całować i przytulać, czy sama masturbować. Ale jakieś macania na golasa, pettingi, zabawy penisem, palcówki robione przez faceta, wspólne prysznice, o wszelkich formach seksu (anal, oral, zwykły) nie mówiać, to już nie jest niewinność

Gość mnber
czy to, że się masturbuję (jak każdy człowiek) mnie skreśla? Już nie jestem niewinna? A to, że jestem pyskata, wygadana, wiem, czego chcę i nie da się mną manipulować oznacza, ze już nie jestem niewinna? Bo dla większość ludzi jestem chyba niezłą heterą... to cie nie skresla .Ważne ze jestes dziewica , a masturbowac sie mozesz ile chcesz.

Pretty , też mnie to ciekawi :D Ja do 21 roku życia bym na pewno nie wytrzymała !

Może jak on się dowie, że jakaś dziewczyna nie jest już dziewicą to ucieka od niej, jak wie, że koleżanka straciła już cnotę, to nigdy do niej nie wystartuje, a startuje do dziewczyn, w przypadku, których jest prawdopodobieństwo, że mogą być jeszcze dziewicami

Gość a_dusia
mnber - to nie diewczyny pozbywaja się dziewictwa to faceci ich tego dziewictwa pozbawiają :) a więc może wystosuj apel do panów np taki: panowie nie pozbawiajcie dziewictwa dziewczyn przed 21 rokiem życia (życia dziewczyn oczywiście ;) )

Gość mnber
dokładnie . JAk sie dowiaduje ze kolezanka nie jest dziewica to ją rzucam . W koncu na pierwszej randce nie wchodze do łozka . NAjpierw trzeba dobrze poznać dziewczyne .

Poza tym dziewczyna, która straciła cnotę jak nastolatka przeważnie nie jest przesadnie porządną dziewczyną

Gość mnber
jak bym sie dowiedzial ze nie jest dziewica to bym ja rzucił i nie podał prawdziwej przyczyny . NIe jestem typem ktory wchodzi do lozka i nie zna dokladnie kobiety.Po jakims czasie przeciez dowiem sie czy jest dziewicą.

Gość a_dusia
mnber- a to dlaczego nie podałbyś prawdziwej przyczyny hmmm?

Gość mnber
zgadza się . MOja kolezanka opowiada o swoich wyczynach z chlopakiem , ze sie razem kapia itd . Brak cnoty oznacza ze kobieta jest rowniez mniej zdystansowana i nie ma oporów , nie jest nieśmiała . OPowiadają takie o seksie bez skrepowania o lodach , a to mnie drazni , bo ja lubie niewinne dziewczyny .

Ja nie chcę mieć dziewczyny, co już obcowała z facetem seksualnie, a tymbardziej bez miłości (czyli się puszczała) bo mnie to brzydzi, nie mieście się w moim guście estetycznym, moralnym i etycznym http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3644131&start=0

Gość mnber
jak się dowiadujesz, to ją rzucasz na pierwszej randce powinna ci pokazać świadectwo od ginekologa? litości dlaczego na pierwszej ? JAk sie dowiem . MOze to byc nawet na 31 randce to ją rzuce . PRZeciez nikt na 1 randce nie pyta o dziewictwo.

Może mają? :D Nie generalizujmy: są faceci co wolą dziewice,a są tacy, którzy doświadczone partnerki.

nie wiem, czy wiesz, ale jak się jest dziewica już długo, to potem się nabiera do tego dystansu i szkoda już iść do łózka z byle kim, jak sobie człowiek tak długo sam radzi, albo w ogóle się odechciewa. Także ze mną i tak nikt nie wytrzyma, bo ja się z nikim nie prześpię, dopóki nie będę pewna, że tego chcę, ze ta osoba mnie kocha i że będziemy razem nie zostawi mnie z dnia na dzień, np. po dwóch latach. A że tego być pewnym nie można, wątpię czy ktoś wytrzyma np. 3-4 lata bez seksu. Ale przynajmniej nie potrzebuję żadnych facetów, do niczego🖐️

Gość mnber
Ale przynajmniej nie potrzebuję żadnych facetów, do niczego bo masz rękę ?

Gość ojaaaa
a ja mam lat 16 i już się go pozbyłam z chłopakiem, z którym jestem długo, i bardzo go kocham, i jestem z tego bardzo zadowolona, bo żyje nam się wspaniale:) więc takie topiki trochę bez sensu, bo mnie np. nie obchodzi czy innych cos kręci czy nie.

Gość mnber
mnie kreci niewinnosc i to nie tylko fizyczna , a przede wszystkim duchowa .

Gość mnber
więc takie topiki trochę bez sensu, bo mnie np. nie obchodzi czy innych cos kręci czy nie. ale to nie musi cie obchodzic . Musisz jednak wiedziec ze niejeden chlopak by z toba zerwal tylko dlatego ze nie jestes dziewica .

Gość mnber
zreszta ja bym sie nie umowil z 16 latką nawet jakby byla dziewica , bo to dla mnie za mało . Jestem juz po 20 -tce.

A np. prawiczek nie ma prawa wymagać od dziewczyny dziewictwa?

Gość ojaaaa
Trochę bez sensu i taktu to wszystko. Jeśli komuś zależy na innej osobie, to nie zostawi jej dlatego, że miała już w sobie innego wacka, no bez jaj:O

Gość mnber
Jeśli komuś zależy na innej osobie, to nie zostawi jej dlatego, że miała już w sobie innego wacka, no bez jaj ja bym zostawił . W koncu dla mnie dziewictwo jest ważne .

Ja bym zostawił, dla mnie to żaden problem, jestem prawiczkiem i mam prawo wymagać dziewicy, nie po to tyle czekam, żeby dostać używaną, a najbardziej obrzydliwe dla mnie, że moja dziewczyna mogła komuś loda robić i uprawiać z nim anal, albo się puszczać (uprawiać z kimś seks bez miłości, albo mieć wielu facetów, lubi chodzić z nim szybko do łóżka)