Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatek3451

JESTEM W 34 TYGODNIU CIAZY I WYMIOTUJE , CZY WAM TEZ SIE ZDARZA TO?????

Polecane posty

troche to dziwny objawe,niekoneicznie zwiazany z ciaza,moze zawinilo cos ze swiatecznych potraw?cos dzieje sie oprocz tego?jesli wymiotujesz duzo i czesto to uwazaj zeby sioe neiodwodnic,bo to moze byc niebezpieczne

nie tak czesto wymiotuje ale zdarza mi sie w ciagu dnia jednak czy to moze byc objaw nadmiaru witamin ? bo ostatnio biore leki juz ok miesiaca jednak wczesniej nie mialam tego , tylko zdarzylo sie raz na jakis czas ,i bralam tesz zelazo z kwasem foliowym ale odstawilam go bo slyszalam ze z tego tez moze tak sie dziac

Gość Paulla244
Ja jestem w 30 tc i od pewnego czasu też wymiotuję i to codziennie:( nic nie mogę jeść bo mam zgagę i wymioty

hej mi sie nie zdarzylo zeby wymiotowac ale mialam takie uczucie ze zaraz to zrobie. moze to jest zwiazane z tym ze nasze zoladki sa zgniecione? jestem w 34 tc i jak sie najem (co sie rzadko zdaza bo po prostu nie mam miejsca) lub sie opije wody to tak mnie wlasnie bierze :O

Gość jestem w 38 tc
i wymiotuję cały czas, od 5 tygodnia do dzisiaj.... :o niektóre z nas mają takiego pseudofarta

dosc ze wymiotowalam do 4 miesiaca ciazy to jeszcze teraz mnie mdli i chce mi sie wymiotowac no coz widze ze nie jestem sma

Hej! Ja jestem w 36tc i tez jeszcze wymiotuje! Zaczelo sie jakies 3 tyg temu! Mam poranne mdlosci i jesli zaraz czegos nie zjem to niestety musze leciec do kibelka:-p