Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pomózcie! W CZYM DO LANSIARSKIEGO KLUBU NA SYLWESTRA????

Polecane posty

Nie wiem w co się ubrac :( ide ze znajomymi do najbardzije lansiarskiego klubu w moim miescie ( wiecie-kasa, ciuchy to tam podstawa) oczywiscie ludzie młodzi (od 18 lat wzwyż). ma byc na luzie? spodnie? sukienka? to co napisali o tym klubie: \"Tego wieczoru na parkiecie będą królować: dyskretny urok burżuazji a la Coco Chanel, zmysłowe i kobiece kreacje rodem od Chloe, ekstrawagancja w stylu Johna Galliano, aż po przepych i kiczowaty blask charakterystyczny dla Christian’a Lacroix. \" czyli dokładnie co???

up

Gość wypal paczke fajek
a jakie to miasto ze sie tak lasujesz? Jesli na co dzien nie ubierasz sie tak ze bys pasowala do towarzystwa tam zebranego to nie licz na cud. Gustu nie da sie kupic.

Gość ja tam nie wiem

łeee mi sie nie podoba ta sukienka za bardzo najlepiej postaw na małą czarną - niekoniecznie super drogą i zainwestuj w dodatki

szukaj czegos w tym stylu jak chcesz byc tłumem. jak chcesz być sobą, ubierz się w to, w czym będziesz czuć się piękna ...

Gość feellikesomething
może być ładna i kobieca czarna sukienka, ale z np. cekinami - taki karnawałowy dodatek i błysk :) http://www.sklep.dlaurody.pl/product_info.php?cPath=5&products_id=149 możesz pójść bardziej w stronę klasyki Chanel i założyć sukienkę koktajlową z czarnej satyny np. http://www.sklep.dlaurody.pl/product_info.php?products_id=144 Wybór jest duży! najważniejsze, żeby było kobieco i seksownie ;)

...w lnianym worze na kartofle... napewno zrobisz furorę :classic_cool:

Gość Vilemo 28
Mała czarna napewno i złota biżuteria lub teraz modny fiolet więc może sukienka fioletowa ale pamietaj koniecznie sukienka (najepiej pooglądać wzory z drogich butików i można coś podobnego kupić