Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentka MYSZA

piję wino, ktoś jeszcze?

Polecane posty

nieeee,no tak zle ze mna nie jest :D studentko myszo- tez chcialam o to zapytac: za co pijecie :D ja pije, bo moj byly sie odezwal, pozytywnego maila mi napisal, i sie podniecilam,co tu kryc :D mam rumience,otworzylam wino i mam nadzieje ze jak sie upije to wpadne na pomysl co mu napisac w odpowiedzi :D

ja piję, żeby zapić smutek, bo mój... kogo bardzo bardzo kocham... który "zerwał" ze mną w czerwcu, napisał mi dziś życzenia: "Rzeczywistości piękniejszej od marzeń. Dzisiaj jutro zawsze." a On chyba dobrze wie, jakie są moje marzenie i nie chcę wcale nic piękniejszego, nic innego.. Zaraz Mu napisze, jeszcze trochę wypiję...

Gość szlona_mysza
ja tez pije i właśnie mi sie skonczla buteleczka ..........

{ Zaraz Mu napisze, jeszcze trochę wypiję... } A potem jest jeszcze gorzej.. oczywiście nie musisz wierzyć czterdziestolatkowi. 🖐️ I obym sie mylił.

Gość Szlona_mysza
ja pije ................... bo mi smutno sie zrobilo

Gość Szlona_mysza
ide poszukac kolejnej buteleczki

{ z czym jest jeszcze gorzej Myrevin? } Z niczym.. z reszta myśl wysnuta pod wpływem.. nie liczy się. ;) Coś mi się wyrwło.. przecież cię nie znam ani twojego chłopaka. :> Tylko czemu pijesz z tego powodu ze szczęścia ? Nie lubię się wymądrzać w takich tematach.. każdy musi zaliczyć swoją ilość błędów.

a kurcze ja wojuje z szampanem nie wiem co zrobic bo otworzyc nie moge, bylo juz raz otwarte a tata wsadzil korek do konca, a ja niepijaca nie umiem sobie poradzic;/

Gość hahatka
35o South merlot czerwone wytrawne

Gość ewela.....
ja pije sobie winko,sama,bo wlasnie rozstalams ie z chlopakiem... Carlo Rossi,czerwone wytrawne